אני אעשה לך על זה מבחן,
כדאי לך לקרוא את זה!!!
האם אי פעם:
פגעת בעצמך? כן, אבל בצחוק. יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? מים שישבו שבועיים בחדר. אבל זה לא אוכל, אז בסדר. היית מאוהב? כן, בוודאי. היית על סמים? לא איףףףף שחית בעירום? באמבטיה, כיף כיופק היה לך מקרה חירום רפואי? אולי כשהייתי קטנה עברת ניתוח? . אולי כשהייתי קטנה2 ברחת מהבית? לא, בשביל מה זה טוב שחקת "strip poker"? חחחחחחחח כן
חטפת מכות? ברור החטפת מכות למישהו?
ברור התחילו איתך? כן
היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? חבל, אבל כן. נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? יום כיפור נחשב? כשאני חולה זה נחשב? מה זה השאלות הלא ספציפיות האלה?! דיברת בטלפון כל הלילה? כן
ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן (תתפלאו, זה אפשרי) ישנת כל היום? או-הו הרגת מישהו? אה שנייה, שנייה רגע אני אספר לכם על זה בשאלון באינטרנט. חשבת שאתה משתגע? לגמרי
נישקת מישהו מאותו מין? כן בגדו בך? יש מצב, אבל אני לא יודעת מזה היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן
פגשת מישהו מפורסם? כן כן! ראיתי את חיים הכט באוטו! (מגניבה) הרגת חיה בטעות? בטעות כן. הרגת חיה בכוונה? בכוונה בטח. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא נשבעתי.. אבל כן. גנבת משהו? כן
היית ברדיו/ טלוויזיה? כן! הייתי פעם בגיא פינס ל-5 שניות שלמות היתה לך התמוטטות עצבים? לא יודעת אם רפואית, אבל ככה הרגשתי. קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן
האם אתה מאמין:
באסטרולוגיה? ככה ככה. בקסם? לא החלטתי, אבל נוטה לכיוון ה
לא (כי תכלס WTF) באלוהים? קשה לומר. בשטן? חיחי
בסנטה קלאוס? ?!!!!?!?! ברוחות? יש מצב. בפיות? לאאאא במזל? כביטוי
באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? יש בזה משהו. במכשפות? חחח כן כן הנה אני הולכת לקדרה שלי
האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? יש דת לא מאורגנת? מאיפה הבאת את השאלות האלה אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לבית של סבתא יש לך חברים הומואים/לסביות? לא שאני יודעת שהם הומואים/לסביות
מי החבר הכי טוב שלך? אלה מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אלה מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? אל תדברי עם זרים מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? "לאאאאאאאאאאאאאאאאאא" מי החבר שלך? אין לי חברים. שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אין לי חברים! סתם נו, אלה. אני מכירה אותה מגיל 3. הכי מעט זמן? ממ... בטח דנה הכי מצחיק? כולם מצחיקים נו מה זה השאלות האלה הכי קרוב? אלה הכי מוזר? מעיין
הכי חכם? עמית שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? גיל הכי נחמד? גיל
הזמר הכי טוב? ענת הכי רועש? משה, במיוחד כשהוא לא על ריטלין האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? כן, חשבתי, תקראו לזה איך שאתם רוצים
עם מי אתה מדבר הכי הרבה און-ליין? חוי (כינוי, כינוי). אבל הוא לא מדבר איתי עכשיו. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? וואי לאחרונה מה זה לא דיברתי בטלפון על מי אתה סומך הכי הרבה? על גיל. ממש. מי מקשיב לבעיות שלך? אלה עם מי אתה רב הכי הרבה? שני (אבל בצחוק!) האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא ממש האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? שלי, הלו. האם החברים שלך מכירים אותך? הקרובים כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא יודעת נו מההה זו הכבדות הזו באמצע הלילה האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? WTF אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: כן בכיף
מי היה האדם האחרון:
שרצית להרוג? חבל, חבל. שצחקת עליו? נועה
שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך? ליאור, אבל בקטנה שאיכזב אותך? המורה שלי לאזרחות! מניאקית שגרם לך לבכות? לא זוכרת ששימח אותך? גיל
שראית איתו סרט? לא זוכרת...
שדיברת איתו בטלפון? מעיין שראית? אלה מה אתה לובש כרגע? גרביים מפוספסות, תחתונים שחורים, מכנסיים שחורים, חזייה אדומה, חולצת בית-ספר לבנה, סוודר חום (שלא תגידו חלילה שאני לא מפרטת) באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בעין (בדיוק גירדתי אותה כשעניתי על השאלה הזו, קטע!) איזה ספר אתה קורא? משהו מוזר מה יש על הפד לעכבר שלך? נוף מושלג תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אני מאוד עייפה, צמאה ושפוכה. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן
זהו ככה נגמר השאלון?! טוב נו