מי אני ומה שמי ?

Yaelpar

New member
../images/Emo8.gif../images/Emo13.gifכאילו שלא רואים אתכם!

אתם רוקדים בלי סוף!! כאילו שלא רואים אתכם בהרקדות אני בעד שרשרת מי שרוצה להיזדהות שיוסיף תמונה!!!!

אליק 31

New member
רק דן, אפרופו כרמיאל, יש לי רושם

שכדי להתחמש לקראת ההפגזה שעלינו להנחית על מארגני כרמיאל, עלינו לערוך שם ביקור של יום, ולחזור משם עם הרבה פגזים, עם יכולת גדולה ומוחשית של תיאור המצב העזתי ( בלגן, לכלוך, צפיפות), הועדה צריכה להזמין אותנו כחברי כבוד של האופוזיציה.

union39

New member
אני מוכן להתפרסם רק בערום

אם מנהלי הפורום מסכימים אני שולח תמונה ויש לי הרבה מה להראות במיוחד בלי בגדים שרק2 אני עוקף אותך בסבוב

קדימה שלח...

נראה אם גם תממש את "איומך". במחשבה שניה שלח קודם אלי במסר אישי: [email protected] משתי סיבות: 1. שאוכל לבדוק ולהיות בטוח שזה אתה ואתה לא עובד עלינו. 2. כדי לודא שאתה לא יותר מדי מפחיד...

union39

New member
אני מוכן לבוא למפגש הפורום שלכם ו..

ולרקוד לכם באמצע המעגל בערום מלא את הרקוד 'צדיק כתמר' ו'חי למענך' בזוגות עם בת זוגתי החסודה שתבוא בלבוש חווה אין לכם מושג כמה אני מפורסם רמז בעברי הופעתי מספר פעמים אצלכם בסלון

אליק 31

New member
בקריאה שניה, עלו אצלי כמה הערות:

1. את החלק הראשון של הודעתך, הייתי מעביר לפורום סקס. לא ידעתי שאנחנו צריכים להיות מעודכנים ביחס לעגולים שלך. 2. ממתי אתה מתחבק ומתנשק עם מרקידים? אתה יכול להיות אויב של מרקידים, לא פעם שמעו אותך בא בדרישות נוקבות ובטון תובעני, אל מרקיד, וכאשר הביעו פליאה על הסגנון, תשובתך הייתה: "אני משלם לא? אז למה שלא אני הוא זה שקובע פה"? הלא כן: CUSTOMER IS ALWAYS RIGHT? 3. שאתה חכם, אני יודע זאת. אבל שאתה "עושה שמח"? באמת אני לא מעודכן דיו. 4. המעמד שלך בפורום שודרג בעקבות הטרויקה, אז במקום לבוא בטענות אתה צריך להסיר את הכובע, סופסוף יודעים מיהו רק דן. 5. אבל אתה אינך מסתפק בזה, אתה רוצה תהילה גדולה יותר, אתה רוצה שגם הקסומות והפרפריות והרויטליות ידעו מי אתה. אז לאן ברחת בערב המימונה? במקום להיות שם ולחזק את ידינו? 6. אתה כותב שבמדינה הקטנה הזאת כולם היו באותו גן הילדים, אז למה אף אחד אינו יודע מיהו רק דן, האם זה רמז לטרויקה, שימשיכו ליחצ"ן אותך, אע"פ שברחת למחוזות אחרים? 7. אתה כותב על עצמך: "גבר מבוגר ממוצע, מה הן מוצאות אצלי" זוהי הזמנה לקבלת מחמאות בסגנון של נשים בנות 69 שאיבדו את צלם מראיתן היפה, וחיות על זכרונות העבר. לא מתאים לרמה שלך, רק דן. שיהיה לנו בוקר נעים כזה כל השנה. אליק.

אליק הפעם הגזמת...

למה אתה חושב שמצב העגולים של רק דן לא צריך לעניין אותנו? אולי לבחור יש בעיה, אולי הוא סובל... אולי החוגים לא עונים בדיוק על הציפיות... צריך לטפל בעניין. אנחנו בטרויקה משתדלים לדאוג לחברים. תחשוב על משהו. במחשבה שניה, ממליץ לקרוא לבעל הכובע שיכניס לו שם בעיטה ויעיף אותו עד לחוג של איתן טביב. חושב על פתרונות סש"י.

אליק 31

New member
סבא, אני מניח שהטרויקה תזמן לשיחה

את הנסיכות. לא יתכן שהן תעוללנה דברים אחדים לחביבנו רק דן, בלי שאנחנו נפקח עין. נבקש אותן בשיחה זאת לפרט באזנינו מה בדיוק קורה במהלך ריקוד, ולמה זה דווקא רק דן חביבנו הוא זה שצריך לשוב לביתו בתום ערב ריקודים נואק מכאבים באזורים מסויימים. עד כה סבור הייתי כי השגחתנו נתונה לאזור הרגליים של רק דן אבל מתברר כי משימתנו הורחבה, ועתה אנו נדונים לדון קצת יותר למעלה... אם אין לך ולמשהא התנגדות, נחליט כי אנו מקבלים עלינו ברצון את המשימה, וכל זאת כדי שחביבנו רק דן יישאר במצב רוח מעולה כל הערב, וגם לאחריו.

משהא

New member
סש"י ואליק סוכנות רויטר דיווחה כרגע

בבדיקה שנעשתה ע"י ועדת האו"מ לזכויות העגולים התברר שהם מרובעים, דבר ששינה את כל מערך ההסברה של רק דן ושלכם. כעת בודקים את ההשפעה של הפינות החדות של הריבוע על שוק הרגל בעת התזוזות ותנועות הגוף בזמן הריקוד שכנראה גורמות לכאבים. התוצאות ימסרו תוך מספר ימים. ביתיים בתעשיה האוירים נמצאים בהליכי ניסוי מספר מגיני מרובעים שיורכבו על חגורה מיוחדת בנוסח חגורות הצניעות ושקיות מגן מרופדות. אנו חבריך רק דן מהטרויקה לא נשקוט עד אשר יפתרו כל בעיותך. ריקודים שמחים אורי גבעוני

משהא

New member
שושנה את צודקת, אבל אנחנו לא לבד ו.

שושנה כהן של הצאט - גם אני בדעה כמוך. אני נוהג להגיב לרוב על כתבות המתייחסות לריקודים, הרקדות, מצב אולמות ומרקידים ומתרחק מרכיולת, מד"שים וברכות אותם אני שולח במסר אישי לרוב. אתמול בגן נחום, נשאלתי ע"י כמה מחברי כמעט בדרישה ובהרבה תמיהה, מדוע איני מגיב בנושא זה, בו הטרויקה מעורבת.(לא תמיד יש הסכמה בינינו בכל!)אז החלטתי להגיב. תגובתי מבטאת את אי שביעות רצוני מצורת העמדת הדברים באופן כללי ובפרט להתייחסות לבנות זוג אנונימיות שיתכן שאינן יודעות ואינן שבעות רצון מהעלעת דמותן בפורום כפי שהועלו. בעיני זה לא אתי אבל זכותם ועצמאותם אינה עניני. אבל שושנה יקרה, הלוואי והיינו יחידים. לצערי יש מתחרים שמשאירים את הטרויקה במרחק רב מאחור. ומוחאים להם כפיים בווליום גבוה ביותר. ריקודים שמחים אורי גבעוני

למעלה