בקריאה שניה, עלו אצלי כמה הערות:
1. את החלק הראשון של הודעתך, הייתי מעביר לפורום סקס. לא ידעתי שאנחנו צריכים להיות מעודכנים ביחס לעגולים שלך. 2. ממתי אתה מתחבק ומתנשק עם מרקידים? אתה יכול להיות אויב של מרקידים, לא פעם שמעו אותך בא בדרישות נוקבות ובטון תובעני, אל מרקיד, וכאשר הביעו פליאה על הסגנון, תשובתך הייתה: "אני משלם לא? אז למה שלא אני הוא זה שקובע פה"? הלא כן: CUSTOMER IS ALWAYS RIGHT? 3. שאתה חכם, אני יודע זאת. אבל שאתה "עושה שמח"? באמת אני לא מעודכן דיו. 4. המעמד שלך בפורום שודרג בעקבות הטרויקה, אז במקום לבוא בטענות אתה צריך להסיר את הכובע, סופסוף יודעים מיהו רק דן. 5. אבל אתה אינך מסתפק בזה, אתה רוצה תהילה גדולה יותר, אתה רוצה שגם הקסומות והפרפריות והרויטליות ידעו מי אתה. אז לאן ברחת בערב המימונה? במקום להיות שם ולחזק את ידינו? 6. אתה כותב שבמדינה הקטנה הזאת כולם היו באותו גן הילדים, אז למה אף אחד אינו יודע מיהו רק דן, האם זה רמז לטרויקה, שימשיכו ליחצ"ן אותך, אע"פ שברחת למחוזות אחרים? 7. אתה כותב על עצמך: "גבר מבוגר ממוצע, מה הן מוצאות אצלי" זוהי הזמנה לקבלת מחמאות בסגנון של נשים בנות 69 שאיבדו את צלם מראיתן היפה, וחיות על זכרונות העבר. לא מתאים לרמה שלך, רק דן. שיהיה לנו בוקר נעים כזה כל השנה. אליק.