מי אני ומה שמי ?

אליק 31

New member
משהא, מחכה בקוצר רוח לתוצאות של

הבדיקה שתערך בידי ועדת האו"מ לזכויות העגולים, ובסיוע התעשייה האווירית, בינתיים רק דן מתבקש לדווח כאן מה מצב העגולים, אם יתברר כי הם שייכים לזן המרובעים החדש, אנחנו כאן נצטרך להקים ועדה כדי להגן על זכויות הנסיכות, שכן אין זה דבר של מה בכך, שנסיכות עלולות להיתקל במרובעים, מילא עגולים...

משהא

New member
היגיע מכתב מהיועץ המשפטי של....

מזכ"ל האו"ם קופי ענן שמודיע כי תוצאות הבדיקה חסויים ויוכלו להמסר רק ישירות לרק דן, או לרופא המשפחה. פירורי ידיעות שדלפו מתארים ממצאים שלא נראו עדיין בעידן המודרני. עקב חשיבות העניין והשפעות הרות גורל, הוצא צו האוסר פרסום כל שהוא. נודע כי וושינגטון פוסט הציע לאחד מצוות הרופאים 100 אלף דולר תמורת מידע חלקי. ידיעות אחרונות פנה לבג"צ שיישב מחר בהרכב שלושה שופטים וידון בבקשה. לכתבינו נודע שבאופן זמני ניתנו ע"י רופאים מומחים, הוראות לרק דן באשר לשיטות שיקלו עליו את הסבל. כמובן שהטרויקה תשתף פעולה ותעשה ככל יכולתה להביא לפתרונות יצירתיים. רק דן אנחנו איתך........ ריקודים שמחים אורי גבעוני

דיייייייייייייייייייייייייייייייייי

דיייייייייייייייייייייי דיייייייייייייייייייייי דייייייייייייייייייייי זה לא רק מוגזם זה מאוס. כוונתי לכל הטרויקה ולא לאחד מכם. אתם נסחפים.

משהא

New member
שוגי יקירתי צודקת, מה שלא רואים משם

שוגי היחידה. מודה לך על ההערה.את יודעת שאני אוהב אותך ואם את כותבת כנראה שהתאהבנו בעצמינו וגלי שביעות הרצון סחפונו. הכן, במבט לאחור, הגזמנו, ואני אישית מבטיח לשקול את שאני כותב טוב יותר בעתיד. איני מתכוון להצדיק דבר אלא רק להסביר לאלו שאולי חושבים שתקפנו או פגענו ברק דן. לא פגענו ולא תקפנו ואנו ידידים ויורדים בהנאה איש על רעיהו. לא פעם קיבלתי גם אני ברוח טובה ירידות של רק דן ידידי שאולי לא ראיתם או הבנתם. בפגישות בהרקדה אנחנו משוחחים רבות וצוחקים על כך. מעבר לכך מי שקורא קבוע בפורום יכול לראות התבטאויות מוגזמות ומאוסות פי כמה, העלבות וזריקת רפש, ואיני רואה שכותבים על כך ומביעים שאת נפש. ועוד פחות רואים כאלו כמוני שמביעים חרטה והסכמה. ריקודים שמחים אורי גבעוני

אליק 31

New member
ואני מבקש כי תנמקי, שוגי, מה מאוס

כאן, זו כתיבה במיטבה: מלאה חידודים, אסוסיאציות, הצחקות, שנינויות, דאחקות, הומור, חברהמניות, לחלוחיות, לשון נופל על לשון או עגולים על עגולים, מסכים עם חברי משהא, כי הכל נעשה ברוח טובה, אני מאד מכבד ומעריך את רק דן ולא הייתי פוגע בו בשום מקרה ואופן, וכדי להוציא את מיטב היצירה, ב"ספרא", יש מקום להשתמש ב"סייפא", איני מסכים עם משהא, שעלי לפשפש במעשי, שמא הרחקתי לכת, ומאחל לפורום שירבו תובנות מהסוג שרק דן מנפיק לנו. סש"י, איפה אתה מול "הכצעקתה" של שוגי?

תראה שוגי ואני מכירים זא"ז

כך שלא כ"כ נוח לי לרדת עליה, ולהוכיח אותה על דבריה "שדברי הטרויקה מאוסים"... שמעת דבר כזה... ככה יפה לאמר... אבל אם שוגי היתה מתבוננת היטב בשרשורי יום ההולדת למיניהם, או מפגשי הפורום, או תחילת השרשור הזה, היתה רואה שנכתבים כאן אמרי שפר מטופשים ומאוסים פי כמה מדברי הטרויקה. מה שאומר שנכתבים כאן הרבה שטויות, כי אפעס אנחנו לא רוצים להתעסק כל הזמן בנושאים הכבדים והרציניים, קצת להתפרק, להשתולל, כמה דאחקות, מה רע בזה? וזה מוביל אותי לבדיחה האדירה שמשהא שיגר לי במייל, סיפור הרובוט: איש אחד נכנס לבר ומזמין משקה. בבר הזה משמש רובוט כברמן ומשרת את הלקוחות. הרובוט מגיש לאיש קוקטייל מושלם ושואל את האיש: "מה מנת המשכל שלך ?" האיש משיב: "150" ואז הרובוט מתחיל בשיחה אינטלקטואלית על התחממות כדור הארץ, תורת הקוונטים, פיזיקה גרעינית, מוסיקה קלאסית, והתפתחות המינים. הלקוח מאוד התרשם מהרובוט וחשב לעצמו שזה ממש מדהים. הוא מחליט להעמיד את הרובוט במבחן. הוא יוצא מהבר ונכנס חזרה למשקה נוסף. שוב, הרובוט מגיש לו את הקוקטייל המושלם ושואל אותו: "מה מנת המשכל שלך ?", האיש משיב "בערך 100". מייד מתחיל הרובוט לשוחח עמו על מנגלים, כדורגל, כדורסל, דוגמניות, כוכב נולד, ושדיים של נשים... הלקוח, כעת ממש נדהם, עוזב את הבר אך מחליט לשוב למבחן נוסף.... הרובוט שוב מגיש לו את המשקה ושואל אותו למנת המשכל שלו. האיש משיב "אה... אני חושב אולי 50 ?".... ואז הרובוט אומר לו... ממש לאט.... "אז מה, אח שלו.... שוב הצבעת ביבי .?" ובאווירה של צחוקים - סש"י

אליק 31

New member
בדיחה יפה, סש"י, עכשיו מחכים לך, רק

דן, רק דן, איפה אתה? אנחנו הגבנו לשוגי, מהי תשובתך אליה?

למעלה