מי אני ומה שמי ?

rak dan

New member
מי אני ומה שמי ?

"אנונימוס" אלמוני, בלי שם (יוונית) השתרשר לו כאן שרשור בהסכמה כמעט כללית, שהותיר אותי עם תחושה כמו אחרי דייט לא מוצלח במיוחד, כשאתה שב הביתה בלבדי בשעות הקטנות של הלילה, עם כאב של משהו לא פתור, שם למטה בחלק של העגולים. מי אני בכלל ? למקרא התגובות לכתיבתי פורום נודע לי ש.. א. שכלל אנני יודע לרקוד, עקבו אחרי הכי הכי מומחים וכך פסקו. מטומטם שכמוני מה הן בכלל מוצאות אצלי, גבר מבוגר ממוצע ולא מרשים במיוחד , כל אותן המקסימות שאני יוזם ומתקשר עמן ובהמשך רוקדות עמי במשך שנים רבות. מתנצל שאני בעד מערכות יחסים ארוכות ובנויות על הדדיות והתחשבות עם בנות הזוג שלי. ב. הסתבר לי פה שאני סתם אחד ממורמר שמשעמם לו בחיים, מה בעצם אני עושה שם ברחבה כל השנים, שאנשים פוגשים אותי במפגש השנתי בכרמיאל ואומרים לי אתה חסר לנו בלעשות שמח, כך גם רב מרקידי מהעבר, כשאנחנו נפגשים בחיבוקים ונישוקים, מה הם חייבים לי כולם ? משחקים בקקה. כאן זה לא פורום לדיון על מכונות כביסה. בפורום שלנו מדובר על השתתפות בתחביב ריקודי העם, בהרקדות מוגדרות גיאוגרפית וצמודות למרקידים מסוימים. מי שרוצה לכתוב אנמית ! ואנונימית על הרקדות בקטמנדו אהלן וסהלן. רבותי ב- 2006 שהאח הגדול רואה הכל , שרוקדים נפגשים כל שבוע, כשיש מפגשי פורום, כשמהכרות של כל שני ישראלים מכירים את כל תושבי המדינה. מאז שישבנו ביחד על הסירים בגן של הגננת ציפורה, ואח"כ מסתבר ששירתנו ביחד בשק"ם או באפסנאות של סיירת מטכ"ל. בחייכם הצחקתם, חוץ משוהים בלתי חוקיים מקלקיליה וכמה פועלים רומנים, יש מי שאתם לא מכירים ? נעים מאוד אני רק דן ומי אתם? לא מבין ואין לי אשליות וציפיות. נניח שאפגוש את הכי הכי קסומה, או את הצהובה יותר מכולן, איזה באסה היכן אתן שתי חלומותי, מת עליכן מנזמן. מזה אומר שאני אכיר אותן או הן יכירו אותי ? יאללה כולנו נכיר מראה חיצוני של דמות, ברגע זה יחדל הדמיון שלנו לעבוד שעות נוספות, ביג דיל ! רויטל בואי ניפגש תכירי לי רק את עצמך, הולך ?

הממ... שעה... שעה שאני מחפש כאן

... ת'שורה התחתונה... אי אפשר לשים שלט קטן "שורה תחתונה"... ואחריו משפט קצר שאומר.. "רויטל, בא לי דייט איתך"....????

ניצנץ1

New member
טוב, אותי כולם מכירים.. לא מנסה

להיות אנונימית.. אז קבענו אתה ואני- מוטי מנחם, מחר בתחילת זוגות הראשונים ליד המרקיד.. ואם לא- אחרי הזוגות השניים, בתחילת מעגלי הבלגאן.. אל תדאג, אני לא בודקת את " המתקדמות" של חברי הפורום.. ואם תרצה ניקודות זיהוי- שלח מסר.. נ.ב. ממש לא דייט, אני צמודה לבן זוגי לטוב ולרע.. בדרך כלל לטוב.. הנה לך אחת שלא איכפת לה להחשף.. למה, מה יעשו לי? עוד ששה פורומים של " תפוז" מכירים אותי אישית ודווקא לחיוב.

הצעה שקיבלתי במסר אישי

כל מי שמוכן להזדהות שיפרסם בשרשור את תמונתו. תמונה שלי נמצאת בכרטיס האישי, אבל הנה תמונה נוספת.

../images/Emo204.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

דווקא אהבתי את המקור לפני הטרנספורמציה.....

למעלה