למזלי לא
י יוסי חייט חדש New member 1/8/16 #11 רונה הייתה עם יולי ודורי במשולש, וגם עם דורי ודפני למרות שאולי ביקום אחר הייתי יכולה להיות רונה...
R rubmwue1234 New member 2/8/16 #35 לא בדיוק חקרה... אוף, אני לא אכנס לזה עכשיו.. יש לי עכשיו בראש אופציה אחת. דניאלה. מנעלמים. למרות שהיא לא בדיוק שרה.
לא בדיוק חקרה... אוף, אני לא אכנס לזה עכשיו.. יש לי עכשיו בראש אופציה אחת. דניאלה. מנעלמים. למרות שהיא לא בדיוק שרה.
י יוסי חייט חדש New member 2/8/16 #42 אז כתבתי: כשצריך, ולפעמים צריך היא התעסקה במוזיקה לא רק אז, אלא גם כשהביאה לשאולי תקליט או משהו? ספר על מוזיקה או משהו?   כשהיא צריכה להתעסק במוזיקה כדי לכבוש את שאולי, היא עשתה את זה.
אז כתבתי: כשצריך, ולפעמים צריך היא התעסקה במוזיקה לא רק אז, אלא גם כשהביאה לשאולי תקליט או משהו? ספר על מוזיקה או משהו?   כשהיא צריכה להתעסק במוזיקה כדי לכבוש את שאולי, היא עשתה את זה.
P panda0zombie New member 2/8/16 #34 כנראה שלא שירה לא לשכוח שהיא הייתה חלק בחתיכת משולש אהבה יותר הגיוני דניאלה אם כבר
P panda0zombie New member 2/8/16 #37 אוקי אז ניסיון לתשובה דניאלה מנעלמים? יצא לה לחקור, היא התעסקה במוזיקה כשהיה צריך (עם השירים של שאולי למשל) ולא הייתה חלק ממשולש אהבה
אוקי אז ניסיון לתשובה דניאלה מנעלמים? יצא לה לחקור, היא התעסקה במוזיקה כשהיה צריך (עם השירים של שאולי למשל) ולא הייתה חלק ממשולש אהבה