מי אני ומה שמי?

ליאת +

New member
הקדמתי בשנה....

ליאת, אמא לאביתר בן כמעט שבע שעולה לכיתה ב' ויסמין כמעט בת שלוש. רק עכשיו אני מתחילה לעכל את החוויה (לטוב ולרע) של כיתה אלף. לבן שלי היה מאוד קשה כל שנה שעברה (אבל אל תסיקו מזה שככה יהיה לילדים שלכם- זה צירוף של נסיבות+אופי שלו), ועכשיו אני מצפה מאוד לכיתה ב' שבה הכל יהיה מוכר ושגרתי יותר...

אופירה10

New member
גם אני

אני אופירה, אמא לבת 5 ותשעה חודשים שעולה לכיתה א', ועוד זאטוטה קטנה בת שנתיים וחצי.

saky

New member
../images/Emo39.gifהיי שמי דלית ובני דורי עולה

השנה לא'....מיותר לציין כי אנחנו סופר מתרגשים היות והוא בכורינו.יש לנו גם תינוק בן 10 חודשים בשם רומי....אנחנו מקריית חיים וכרגע אני עם שניהם בחופש. אחלה פורום, דלית

ואני מציצה ../images/Emo8.gif

אמא של זיו בן 51/2 שנשאר בגן עוד שנה. מתכוונת להציץ לכן כל הזמן.....

אפשר להצטרף???

אני תמי אמא של דקל בן 6.5 עולה לכיתה א', דקל הוא הבכור ואני מאוד מתרגשת ופוחדת.... עדין לא קניתי את הציוד לביה"ס פרט לתלבושת אחידה. בהצלחה לכולם ומקווה להתעשר מהפורום

sarit1271

New member
שמי שרית אמא לשקד עולה לכיתה ג' (בן)

ומור עולה לכיתה א' רגילה לאחר מעבר מחינוך מיוחד עקב בעיות שפתיות ואז גם הפרעת קשב וריכוז עפ היפר שגם הראשון סובל מזה ושניהם השנה יקחו ריטלין. מור שנה שניה ושקד שנה ראשונה. בהצלחה כולם ואחלה רעיון הפורום. לילה טוב שרית

נעמי של

New member
מצטרפת גם

בתי הצעירה עולה לא'. יש לנו עוד 3 ילדים גדולים יותר (שני בנים ובת). שמחה על הפורום החדש שנפתח.

סיגל222

New member
שלום ונעים להכיר ../images/Emo140.gif

שמי סיגל (לא קשה להבין
) וביתי הבכורה, נויה, בת 6.6 עולה לכיתה א'. נויה היא ילידת סוף נובמבר ונשארה שנה נוספת בטרום-טרום חובה. בישוב בו אנחנו גרים יש חטיבה צעירה, אז המעבר מבחינתה די חלק - היא מגיעה לאותו מרחב, מכירה את הסייעת, את המורה ואת החברים לכיתה. יש לי גם תאומים בני 4.5 שעולים לגן חובה, באותה חטיבה צעירה (רק בבתים אחרים) - אז משעמם לא יהיה לנו
ברכות לפתיחת הפורום - הוא מעלה בי התרגשויות לקראת כיתה א', שלא ידעתי שקיימות בי
לכל התלמידים וההורים

meira

New member
למרות האיחור, שגם אנחנו נהיה כאן...

מאירה אמא לאור בן 6 - עולה לכיתה א' (במעבר קצת חד מגן פרטי/יהודי שרוב הילדים והמורים דוברי עברית לגן אמריקאי/ציבורי) ו-נגה בת כמעט שנתיים גרים בלוס אנג'לס ארה"ב

למעלה