מי אני ומה שמי?

פלגיה

New member
מי אני ומה שמי?

כדי שנכיר את הנפשות הפועלות, שרשור היכרות של המשתתפים בפורום.

פלגיה

New member
ואני אתחיל

אני פלגיה, אמא לבת 6 ורבע שמתכוננת בהתרגשות לכיתה א'. יש לה ארבעה אחים שכבר עברו את השלב ולומדים בכיתות גבוהות יותר, ועוד אחות קטנה בת שנתים וקצת.

אילהT

New member
../images/Emo6.gif מצטרפת למרות

שהילדה שלי כבר עולה ל-ג' השנה... היא התרגשה לפני כתה א', לפני כתה ב' ועדיין מתרגשת - ואני חושבת שזה נפלא. להתרגש זה דבר מצויין. גם אני מתרגשת סדרתית. אני אילה וכל מה שרשום בחתימה שלי הוא נכון

עכשיו אני

אני שמ"מ, אמא לילד בן 6 שנשאר עוד שנה בגן חובה. מתחילה מעכשיו להתכונן לקראת השנה הבאה והמעבר לבית ספר.

sharez

New member
בוקר טוב

אני SHAREZ מהמרכז, אמא לאפרוח בן 7 שעולה לכתה ב' ולאפרוח צעיר יותר בן 6 שעולה לכתה א'.

אני ../images/Emo26.gif

ומי שמכיר את הספר "איתמר מטייל על הקירות" יודע מאיפה המקור לניק ומה השם האמיתי שלי. יש לי פלפלת
בת 6 וקצת שמתרגשת מאוד לקראת כיתה א'.

עכשיו אני... כי ההוא הלך../images/Emo3.gif

שירי, סטודנטית בת 23.5 מאיזור השרון, אוטוטו מתחילה שנה ג' במסלול הוראה יצירתית לגיל הרך. ילדים הם אהבת חיי, אחרי בן זוגי
- ובהחלט בתכנון להיות מורה לגיל המדהים הזה. ואני מתגעגעת מאוד מאוד מאוד לילדודס שלי בעבודה המעשית, חבל שזה רחוק, אחרת הייתי באה לבקר שם בתחילת השנה...

שמחה להצטרף, שמי טלי ואני אמא ל 2

ירון בן 5.5 עולה לכיתה א בחטיבה הצעירה , אחרי שהיה השנה בגן של החטיבה. מתרגשים וכול הציוד כבר מוכן.. ואלירן בן 3 .

ועכשיו תורי |נדחף|

אני גיל אבא ל 2 בנים, הגדול בן 10 עולה לכיתה ה' והקטן בן 6 וחצי עולה לכיתה א'

אני חמושה בחמישה

אמא לחמישה בנים. ילד הסנדביץ' שלי כמעט בן שש וחצי, עולה לכתה א'. האחים הגדולים עולים לכתה ה' ולכתה ג'. הרביעי עולה לגן טרום חובה והחמישי בן שנה וארבעה חודשים. הילדים שלי לומדים בבית הספר שבו אני מלמדת. למדתי חינוך מיוחד ועבדתי בזה חמש שנים שבכולן עסקתי בהוראת קריאה. לאחר מכן עברתי לחינוך הרגיל וחינכתי כיתות ב'-ג'. כרגע מורה מקצועית, מתוך בחירה.

מיכלין

New member
אני מיכל, אמא לבן חמש וחצי, שעולה לכיתה א'

ולעוד בן שעולה לגן חובה,ובת שנתיים.

שמופי1

New member
איזה יופי של רעיון לפורום.

חודש לפני ואני מתרגשת... הילדון פחות... אני לילך, אמא ללוטם שיהיה בן 6 בדיוק יום אחד לפני כיתה א' ואמא לשקד בת שנה וחצי.

irisgh

New member
מזל טוב! (באיחור) וגם:

אמא לשלושה. הבכור עולה לכיתה א'. פלגיה - יש לך אנרגיות, מה? איריס.

פלגיה

New member
ברוכה הבאה?

אנרגיות? פתאום שמתי לב שמאז עזבתי את מערכת החינוך כבר לא שואלים אותי "מה את עושה בשנה הבאה?" זה היה קיים כל ימי בית הספר, בשנת השירות הלאומי ובלימודים האקדמיים, וגם קצת אחרי עד שהתברגתי לעבודה שהיא לא הוראה. אבל עדין בכל פעם ביולי-אוגוסט מגרד לי ה"מה בשנה הבאה" הזה, ואומר שצריך להתחיל משהו חדש. אני טובה בהתחלות, וקצת פחות בהמשכים.

למעלה