מי אני ומה שמי

יהודה 59

New member
מי אני ומה שמי../images/Emo39.gif

חברות וחברים יקרים זהו יצאתי מהארון לא במובן המקובל אלא החלטתי להיות עם שמי האמיתי וחמישים ותשע זה לא גילי למי שעדיין לא ראה את כרטיסי הקודם אז אין יותר שחף 1 מעכשיו יהודה 59 אוהב אותכם כמו תמיד

*יערית

New member
וואו../images/Emo140.gif

כל הכבוד לך בחור כארז!!!!!!!!
יציאה מהארון לא מזיקה לאף אחד לפעמים, בוודאי שלא חשבתי לרגע שיהודה בן 59...אלא יהודה יליד 59...
יערית71 נשמע גרוע יותר
שנה טובה יהודה
והרבה הרבה תודה על המחשבה והרצון לעזור

יהודה 59

New member
*יעריתתתתתתת|אבטיח|

אבל אולי יערית 31 ולא משהו שרצוי שלא אכתוב כאן בכל מקרה ההזמנה בעינה עומדת

*יערית

New member
אתה מדהים!

אני אשאל את השותפים בעיניין
לגבי הגיל שלי..מה זה חשוב בת כמה אני ואיזה שנת לידה אני...הרוח שבי תמיד תמיד תשאר צעירה לנצח

ophra

New member
תתחדש.... ../images/Emo70.gif

יפה לך....
(השם החדש) עכשיו אני ממש מרגישה חלוצה של טרנד חדש בפורום...
שנה טובה ומלאה בהתחלות חדשות! לך, לכל בני משפחתך, ולכולם בכלל!

יהודה 59

New member
עפ

תודה כמו שאמרתי החלטתי לצאת מהארון ואם את חלוצת השמות האמיתיים אז העתקתי מקווה שאת מרשה ???????? חג שמח

*יערית

New member
יהודה עפרה.....

רק חושבת על כך שאצטרך להפרד מיערית יום אחד וכבר מתחילה להעצב....הרי אני אוהבת אותה.. והיא אותי..אז למה לשנות? גם בן זוגי קרא לי בחודשים הראשונים יערית ולא..... ומס´ הטלפון שלי עדיין רשום על שם יערית.... אז מי אני שאפריע לה לחיות

*יערית

New member
וואו זה ממש סיפור מעניין../images/Emo13.gif

עוד מלפני שנתים כאשר תפוז היה רק בטיטוליו... החבר הקודם שלי נעלם לי מנענע ואמר שמצא אתר נחמד שבו הוא כותב ואני בטח לא אזהה אותו....בוא נאמר שאת השם תפוז הוא אמר לי...ואז לא היו כ"כ הרבה פורומים... אני באתי לכאן עם כמה חברים שעזבו את נענע ופתחנו פורום פורשים משום שפרשנו ממקום אחר
בכל אופן עליתי עליו..והחלטתי לכתוב בשם שהוא לא מכיר..ומיכוון שאני אוהבת טבע ונופים ומסניפה אותם בכל פעם כאשר אני בצפון
יער התחרז לי עם יערית...ולקח לו הרבה זמן לעלות עלי
מאז אני יערית..ומתקשה אחרת...אם תקרא לי ברחוב יערית אני אסתובב

maof

New member
יערית ../images/Emo124.gif

אף אחד לא היסתובב..... אף אחד לא היגיע.....
מעוף

*יערית

New member
הנה אני...../images/Emo151.gif

אם היית יודע מה עשיתי מהבוקר לא היית מחכה שאסתובב אליך

למעלה