מי אני ומה שמי

מי אני ומה שמי ../images/Emo24.gif

אמנם, חלקנו הגדול מכיר ומוכר, אבל למרבה השמחה יש גם חדשות וכמובן, מעולם לא מיותר להזכיר נשכחות. אז הנה לנו שרשור הכרות! אני אתחיל: אמא של פילפילון, בת 34, אמא לשלושה: סופגניה בת 8 וחצי, גומבוץ בן 6 ומופלטה בן שנה וחצי. המופלטה נולד לאחר הריון מורכב ומסובך בפני עצמו, שהגיע אחרי שני אובדני הריון: בשבוע 13 עקב CMV ובשבוע 12 עקב בצקת עוברית. בעיקר אמא, אבל גם עובדת באקדמיה. מגדלת איש הייטק (מאוד נח, רק צריך להשקות אותו קצת ולחבר למחשב נייד והוא פועל...), כלבה ודגים.

Tנקר בל

New member
ואני...

בת 31. אם לשלושה - בן חמש ורבע, בן כמעט 4, ובת 5 חודשים (השוקולד או בקיצור השוקו). ולעוד שלושה - שני הריונות שהסתיימו בשליש ראשון ולשרה-לאה, שנקראה על שם שתי סבתותיה, שאליהן הצטרפה בלידתה (לידה בתאריך המשוער). ההריון האחרון (של השוקו) היה מסובך ומורכב ומפחיד, עם ממצא של מום קשה בלב שבסופו של דבר הסתבר כשגוי. עכשיו אני נהנית בין דאגה לדאגה
עובדת, או יותר נכון - עושה את עצמי עובדת, במשרה חלקית. גרה רחוק מכולן כאן
ומקנאה בכל הנפגשות במפגשים.

סינטה1

New member
והנה אני...

בת 28 אמא לרותם ולעוברית נוספת שאיבדתי בשבוע 13 בעקבות שקיפות עורפית לא תקינה. את סיפור לידתה של רותם שלי ניתן לקרוא בסיפורים המצורפים. תמונה תצורף בהקדם

happy

New member
וגם אנחנו פה

בת 30, אמא לליהי בת שלושה חודשים. איבדתי 2 הריונות אחד בשבוע 22 עקב מי שפיר לא תקינים ואחק בשבוע 8 לא היה דופק. עובדת משרה מלאה + בחברה המיצגת חברות זרות בנושא אלקטרו אופטיקה. תמונה אני אצרף בהקדם

טאניוש

New member
אני

אמא של לאון בן 4 חודשים שאיים להוולד משבוע 27 והצליח לדלג על פגיה. אמא ל-3 עוברים בני 19 שבועות ויום-שתי בנות ובן שהיו אמורים להיות בני שנה ביום העצמאות. בוגרת מחלקת IVF. עובדת משרה מלאה במשרד מכובד ונורא רוצה לעבוד כאמא במשרה מלאה אך אין אפשרות.עדיין סטודנטית כי לא מספיקה לסיים עבודת גמר כבר יותר משנה. נשואה לאיש עסקים ולאט לאט שוכחת איך הוא נראה כי הוא תמיד בעבודה (אפילו אם הוא בבית). מגדלת חתול ותוכים.

אמא של קונדסון הקטון

אמא לקונדסון שהאיר את חיי באור שלא ידעתי כמוהו לפניו, בן שנה וחודשיים. שמש העמים היה ליקוי חמה לעומתו...
קונדסון נולד אחרי אבדן של הריוני הראשון בשלב די מוקדם ואחרי הריון שני קשה עם סוף כמעט טראגי בו כפסע היה ביני לבין המוות. הקדשתי הרבה זמן להחלמה ולהדחקה. ההיכרות שלי עם פורום "הריון אחרי אובדן" הצליחה לעמת אותי עם זכרונות קשים, עימות שהגיע זמנו. עכשיו מחלימה מניתוח להוצאת גידול מהבטן (שימשון זצ"ל) ולאט לאט חוזרת לעצמי. זמן המחשב שלי מוגבל (קשה לי לשבת לאורך זמן בגלל הפצע) אבל אשמח מאוד מאוד לקחת חלק בפורום הזה.

הנה את../images/Emo70.gif ועוד בלי שמשון

שמחה שנפרדתם בטוב ומקווה שלא תתראי עימו או עם קרובי משפחתו לעולם. ברוכה הבאה!

ariane

New member
הנה

אני בת 33 נשואה 4.5 שנים. ילדתי לפני ארבעה שבועות(9.3.05) את עדן המתוקה. הלידה הזו הגיע אחרי שני אבדנים של תינוקות אחרי הלידה עקב רעלת הריון. הראשון בשבוע 27 ב-2002 והשני בשבוע 34 ב-2003. להריון השני היתה לי סכרת הריונית גם ובנוסף היה לי מיעוט מי שפיר והיו לבתי מספר מומים(ידענו לפני הלידה רק על מום בלב). כל הלידות שלי היו בניתוח קיסרי אבל רק האחרונה הייתה עם אפידורל. אני ובעלי לאט לאט מתרגלים לעובדה שיכול ליהות שיוצאים מיולדות עם ידיים מלאות ושאחרי זה הבית מתמלא בריח המתוק של תינוק. יש לי גם בבית חתול(סקוטש), חמוס(ויקי), וצבה(שרלוט).

sivanori

New member
הנה גם אני

אני SIVANORI, אמא לשלושה - הבכור קבור בליבי ואחיו הקטנים ישנים במיטתם
. נכנסתי לפרדס של תפוז דרך פורום אובדן הריון ומשם נשאבתי לשאר הפורומים בסביבה ושם אני מסתובבת עם כינוי אחר. מאחר ואני משתדלת לשמור על הפרדה בין הפורומים האלה לבין הפורומים ה"רגילים", אני ממעטת להחליף כינוי ולכן כותבת כאן מעט למרות שאני קוראת כל יום. הבכור שלי נולד פגוע, למרות שעברנו בהצטיינות את כל "מבחני" ההריון, כולל סקירת מערכות מורחבת אצל תדמור, בולדס ווינטארוב (כן, כן, שלש סקירות שונות). הוא נפטר בגיל 25 ימים לפני יותר מ-5 שנים.

sivanori

New member
ושכחתי תקציר ../images/Emo3.gif

יש לי ממש "אחד מי יודע" 4 הריונות (אחד כימי שנפל לפני ההריון האחרון) 3 ניתוחים קיסריים 2 ילדים בבית 1 ילד בלב. אחרי הלידה האחרונה צחקנו שאצלי ההריונות הם "אחד כן אחד לא", מה שמשאיר אותנו בהתלבטות להריון הבא ...

רונה 4

New member
אני רונית...

בת 35. נשואה לאיש מחשבים חמוד, ואמא לשני בת 5 וחצי וליאיר בן שלושה וחצי חודשים. יאיר נולד לאחר אובדן של עוברית בשבוע 36 עקב הפסקת דופק, ולאחר הפלה טבעית בשבוע 7. מהנדסת תעשיה וניהול בעברי. כרגע מקווה להישאר עם יאיר כמה שאפשר.

גל 123

New member
אני....

בת 31, אמא מאושרת למאור בן שנה וחודשיים שנולד בהריון הרביעי שלי. לפניו עברתי 2 הפלות טבעיות ולידה מוקדמת של תאומות זהות בשבוע 20 עקב תסמונת ttts. עובדת במשרה מלאה,וחיה באושר עם בעל מקסים,דגים ותוכי.

luna10

New member
הנה אני

בת 34 , נשואה 8 שנים כמעט לבעל מקסים ועצמאי... אמא לאופק המקסים - בן 3 ו- 4 חודשים . את תאומתו איבדתי בשבוע 33+6 בהריון עקב חוסר דופק. את ההריון הנוסף איבדתי לפני 3.5 שבועות שוב עקב חוסר בדופק לעובר. אה, וגם יש את SNOW - כלבת גולדן נהדרת.

בנצ100

New member
גם אני...

אני עדי, אוטוטו 31, נשואה כבר מלא שנים לחצי, והיום אני אמא של יוגי, בן שלושה חודשים וקצת, שנולד שנה אחרי שאיבדתי את נעמי בלידה שהסתבכה, והסתיימה בפטירתה של ילדה בריאה שנתקלה ברופא הלא נכון בזמן הלא נכון. בבית יש גם חתול בשם לודויג, שסובל מהזנחה מאז שיוגי הגיע לסביבה, ואני בינתיים בבית ומדחיקה את העובדה שאני אשת הייטק ועוד אחזור לעולם התובעני הזה, ואיך לעזאזל זה ישתלב עם ילד? אני עוד לא יודעת...

רוניה2

New member
ואני..

רוניה, אמא של הפפוש והפפושה בני שנתיים ושלושה חודשים. רווקה, עובדת הייטק ומנסה לנווט בין עבודה לבין הבית
והסיבה שאני כאן - 4 הריונות שהסתיימו בשלבים שונים, כולם לאחר טיפולים ו IVF - (בנוסף לא נכנסים לספירה ההריונות הכימים). ולידה מופלאה אחת בניתוח קיסרי, שנתנה לי את שני הניסים הגדולים של חיי.

1ויוי

New member
וגם אני

ויוי בת 29 נשואה 7.5 שנים . אמא ליהלי בן 9 חודשים שהגיע באופן ספונטני אחרי שנים של טיפולים ואחרי אובדן של תאומים בנים זהים עדי ורביד ז"ל בשבוע 22+ עקב ירידת מים . וגם אמא של LOVE הכלבלב .מורה במקצועי אבל כרגע בבית מתמסרת לגידול היהלום שלי.

למעלה