כן
Y yakovf2 New member 14/4/06 #36 את ניצחת ! את מוזמנת לענות על השאלות.מישהו כאן שאל אם את בן? ואני מוסיף שאלה משלי.האם הדמות שבחרת נימצאת בהוגי?
את ניצחת ! את מוזמנת לענות על השאלות.מישהו כאן שאל אם את בן? ואני מוסיף שאלה משלי.האם הדמות שבחרת נימצאת בהוגי?
H hcarmiel New member 13/4/06 #24 ארבע הקושיות אתה רון? אתה דין תומאס? אתה שיימוס פיניגן? אתה נוויל לונגבוטם?(<--זה ההימור שלי) אם התשובה לשאלות שלעיל היא לא אז אתה הארי
ארבע הקושיות אתה רון? אתה דין תומאס? אתה שיימוס פיניגן? אתה נוויל לונגבוטם?(<--זה ההימור שלי) אם התשובה לשאלות שלעיל היא לא אז אתה הארי
P Pr0NgS New member 13/4/06 #26 בטוח שזה אחד מהאפשרויות. אפשר לצמצם בקלות אפשרויות, אז למה שלא יהיה רק ניחוש אחד בכל פעם?
Y yoavj1 New member 14/4/06 #28 אני נוויל עכשיו מי אמור להמשיך - hcarmiel, שפתר ראשון, אבל בשאלה שלו היו עוד 3 דמויות, או רזושש, שפתרה 5 דק' אחריו אבל ניחשה רק אחד?
אני נוויל עכשיו מי אמור להמשיך - hcarmiel, שפתר ראשון, אבל בשאלה שלו היו עוד 3 דמויות, או רזושש, שפתרה 5 דק' אחריו אבל ניחשה רק אחד?
T ToryMaster New member 14/4/06 #30 רזוש, בהחלט אני לא חושבת שזה לעניין, לזרוק מלא דמויות ולצפות לנצח.
Y yoavj1 New member 14/4/06 #31 גם אני חשבתי כך אבל רציתי לוודא שגם אחרים חושבים כמוני. אז רזושש - תתחילי. שאלה שלי: זה בן?
H hcarmiel New member 14/4/06 #34 אני לא ציפיתי לנצח כולם ידעו שזה אחד מהם... לא אמרתי את זה בתור ניחוש למרות שכתבתי ליד נוויל שזה ההימור שלי.
אני לא ציפיתי לנצח כולם ידעו שזה אחד מהם... לא אמרתי את זה בתור ניחוש למרות שכתבתי ליד נוויל שזה ההימור שלי.
ר רזושש New member 16/4/06 #39 יש לי שאלה ../images/Emo9.gif אני צריכה לתת רמזים בהתחלה, או ישר להגיד שמתחיל המשחק וכולם שואלים שאלון ואני אומרת אם נכון או לא?
יש לי שאלה ../images/Emo9.gif אני צריכה לתת רמזים בהתחלה, או ישר להגיד שמתחיל המשחק וכולם שואלים שאלון ואני אומרת אם נכון או לא?