מי אני ומה הניק שלי? כל אחד בתורו יספר מה אומר עליו הניק שלו אני מבקשת לא לדלג על אף אחד
ש ש חף New member 13/8/07 #1 מי אני ומה הניק שלי? כל אחד בתורו יספר מה אומר עליו הניק שלו אני מבקשת לא לדלג על אף אחד
Y yaeli היחידה New member 13/8/07 #3 גם אצלי זה נורא נורא פשוט... יעל זהו שמי...והיחידה? זה הדבר היחיד שנשאר לי כאופציה בתפוז רציתי משהו נורמלי אבל לא ידעתי מה...זה הזמן להציע משהו
גם אצלי זה נורא נורא פשוט... יעל זהו שמי...והיחידה? זה הדבר היחיד שנשאר לי כאופציה בתפוז רציתי משהו נורמלי אבל לא ידעתי מה...זה הזמן להציע משהו
Y yaeli היחידה New member 13/8/07 #5 חחחח אמ...תודה...אבל לא../images/Emo3.gif סתם...רוצה משהו שלא מזכיר ת'שם שלי,אבל שיהיה נורמלי.. (לא אוהבת אותו כ"כ..)
חחחח אמ...תודה...אבל לא../images/Emo3.gif סתם...רוצה משהו שלא מזכיר ת'שם שלי,אבל שיהיה נורמלי.. (לא אוהבת אותו כ"כ..)
ט טל205 New member 13/8/07 #11 אני טל205 כי טל111 היה תפוס חחחח סתם,לשם שלי אין משמעות.. זהו שמי ו.. לא,לא היה לי פיג`ו...
C c o h e n 8 New member 13/8/07 #8 הניק שלי מבוסס על שם המשפחה שלי שהוא cohen ועל מספר שאני מאוד אוהב שהוא...? נכון, 8. גם בגלל שהוא מספר של שחקן שאני מאוד מעריך
הניק שלי מבוסס על שם המשפחה שלי שהוא cohen ועל מספר שאני מאוד אוהב שהוא...? נכון, 8. גם בגלל שהוא מספר של שחקן שאני מאוד מעריך
ש ש חף New member 13/8/07 #10 כן כן יש קאמבקים בזמן האחרון בפורום אפילו נרקי הגיחה לרגע!! איזה כיף טל - האיש והמספר,אני מחכה להסבר
מ מורן אחת New member 13/8/07 #17 תן לי לנחש.טל זה השם ו205 זה מספר ה הארטיקים שאכלת הקיץ? מס הפעמים שהתחלת דיאטה?חח או מס הבחורות שהיו לך? יאללה טל!גלה לנו! מה זה 205 הזה!
תן לי לנחש.טל זה השם ו205 זה מספר ה הארטיקים שאכלת הקיץ? מס הפעמים שהתחלת דיאטה?חח או מס הבחורות שהיו לך? יאללה טל!גלה לנו! מה זה 205 הזה!
ט טל205 New member 13/8/07 #21 דיאטה?? אני לא צריך .. ארטיקים לא אכלתי כזה הרבה כי בדר``כ אני אוכל גלידה.. בחורות אני לא מחליף כמו גרביים.. אולי אני בן 25 והתפקשש לי איזה 0 באמצע? או שזה היה תפוס...
דיאטה?? אני לא צריך .. ארטיקים לא אכלתי כזה הרבה כי בדר``כ אני אוכל גלידה.. בחורות אני לא מחליף כמו גרביים.. אולי אני בן 25 והתפקשש לי איזה 0 באמצע? או שזה היה תפוס...
1 1 טינקרבל New member 13/8/07 #12 לכולם זה פשוט, ולי לא ../images/Emo4.gif את הניק שלי בחרה אחותי החמודה. אין לי מושג למה, היא רק אמרה שזה מה שנראה לה הכי מתאים לי. אז אם היא אומרת, מי אני שאשבור לה את המילה
לכולם זה פשוט, ולי לא ../images/Emo4.gif את הניק שלי בחרה אחותי החמודה. אין לי מושג למה, היא רק אמרה שזה מה שנראה לה הכי מתאים לי. אז אם היא אומרת, מי אני שאשבור לה את המילה
א אגם מאוהבת New member 13/8/07 #14 שלי מזה סיפור ארוך.... ידיד שלי טען שאני דומה לחברה שלו אגם אז הוא התחיל לקרוא לי אגם ומאוהבת לא זוכרת למה זה בטח בגלל שאני חולה על עצמי.... טוב יאלה אני לא יאריך יותר מידי
שלי מזה סיפור ארוך.... ידיד שלי טען שאני דומה לחברה שלו אגם אז הוא התחיל לקרוא לי אגם ומאוהבת לא זוכרת למה זה בטח בגלל שאני חולה על עצמי.... טוב יאלה אני לא יאריך יותר מידי
ט טל205 New member 13/8/07 #16 זה דווקא נשמע מעניין אולי גמני יחליף לטל מאוהב? כי גם אני מאוהב בעצמי.........