מי אני ומה אני?

מי אני ומה אני?

איך קוראים לכם? אתם אוהבים תשם? אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? בת/בן כמה את/ה? איך יקראו לילד שלך?בהנחה ובתקווה שיהיו לי בנות: התאהבת פעם? כמה ילדים יהיו לך? מה את/ה לובש/ת ברגע זה? מעשן/ת סיגריות? סמים? פעם חשבת להתאבד? מצב חברתי? החברים הכי טובים? הקול האחרון ששמעת? המקום האחרון שהיית בו? האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? יש לך חברים הומואים/לסביות? החלום שלך? איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? למה דווקא שם? קר לך או חם לך? משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: באיזה גיל תתחתנ/י? הפחד: את מי אתם הכי אוהבים בעולם? עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? השיר האחרון ששמעת? השיר שנדבק לך: שיקרת פעם? מה הדבר הכי מטורף שעשית? הערוץ שאת/ה הכי מסתכל בו: תוכנית: מילה שעולה לך בראש: התאהבת בידיד? מאמין/ה באהבה ממבט ראשון? אם כן קרה לך? הסרט האחרון שראית: היה יפה? בקולנוע או בטלוויזיה? אתם שומעים עכשיו מוזיקה? מי האיש האחרון שראיתם? מי בא לכם לראות? מאמינ/ה באלוהים? מה לדעתך קורה אחרי שמתים? עשית פעם סיאנס? אתם אוהבים את איך שאתם נראים? תכונה שאתם שונאים בעצמכם? אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? היית פעם בחו"ל? הרביצו לך? הרבצת למישהו? איך היה הסקר? מסר לאומה?

עונה

איך קוראים לכם?גל אתם אוהבים תשם?מסתדרת איתו...לא יותר משלום שלום אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?לי?סולאריס בת/בן כמה את/ה?14 איך יקראו לילד שלך?סולאריס,ליטל,מיכל,הילה,חן או נעמה התאהבת פעם?כן כמה ילדים יהיו לך?2-4 מה את/ה לובש/ת ברגע זה?מכנס קצר וחולצת בית....יו נואו מנקה מעשן/ת סיגריות?לאאאאאאאא סמים?לאאאאאאאאאאא פעם חשבת להתאבד?כןןןןןןןן פחות או יותר עדיין מצב חברתי?פסדר...לא מתלוננת החברים הכי טובים?נעמה הקול האחרון ששמעת?אמא שלי המקום האחרון שהיית בו?בית ספר האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?אמא שלי התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת?לא יש לך חברים הומואים/לסביות?לא החלום שלך?בגדול זה להיות סלבריטאית...לטוס לארה"ב ולפגוש את התאומות אולסן איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה?תלוי למה דווקא שם?מזה למה?אמרתי תלוי קר לך או חם לך?קר לי...חורף..
משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו:יש כל כך הרבה באיזה גיל תתחתנ/י?נראה כבר.. הפחד:יש מלא את מי אתם הכי אוהבים בעולם?את החברה הכי טובה שלי עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו?מרי-קייט ואשלי השיר האחרון ששמעת?אני חולם על נעמי-חדוה ודוד השיר שנדבק לך:Eye of a tiger שיקרת פעם?כנראה ש מה הדבר הכי מטורף שעשית?אממ יש הרבה...למשל בגרמניה עליתי על העמוד הזה שנופל בטיל הערוץ שאת/ה הכי מסתכל בו:מממ כמעט לא רואה טלויזיה אבל 2 תוכנית:משחק מכור,אדיר מילר,כלבוטק
מילה שעולה לך בראש:אשכרה התאהבת בידיד?לא מאמין/ה באהבה ממבט ראשון?זה לא עיניין של אמונה אם כן קרה לך?לא הסרט האחרון שראית:ספיידרמן היה יפה?אה ה
בקולנוע או בטלוויזיה?בd.v.d אתם שומעים עכשיו מוזיקה?לפני שניה שמעתי מי האיש האחרון שראיתם?אחותי מי בא לכם לראות?מי שבא ברוך הבא מאמינ/ה באלוהים?מאוד מה לדעתך קורה אחרי שמתים?אממ נקברים?ואז עוד אנשים מתים?
עשית פעם סיאנס?לא אתם אוהבים את איך שאתם נראים?לא משהו...חיה עם זה תכונה שאתם שונאים בעצמכם?כמעט הכל אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת?כן היית פעם בחו"ל?פעמיים אפילו הרביצו לך?כן
הרבצת למישהו?כן!!
איך היה הסקר?פסדר... מסר לאומה?תאכלו עוגיות זה בריא

ל א ק י

New member
שניה?../images/Emo3.gif

איך קוראים לכם? אתם אוהבים תשם? לא אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? לאיודעת בת/בן כמה את/ה? 15 איך יקראו לילד שלך?בהנחה ובתקווה שיהיו לי בנות: למה שיהיו לי ילדים התאהבת פעם? כן כמה ילדים יהיו לך? אני לא רוצה שבגללי יצחקו על אנשים:< מה את/ה לובש/ת ברגע זה? נעלי בית מגניבים של כלב, מכנס טרנינג, חולצה ארוכה[?] מעשן/ת סיגריות? איכ סמים? לא פעם חשבת להתאבד? כן מצב חברתי? אינו קיים החברים הכי טובים? אין הקול האחרון ששמעת? הכלבה של סבתא המקום האחרון שהיית בו? בחדר שלי? האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? לא זוכרת התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? לא יש לך חברים הומואים/לסביות? אין לי חברים החלום שלך? אינו יוכל להתגשם ]: איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? איזור ת"א למה דווקא שם? כי זה מגניב קר לך או חם לך? קר משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: הכל באיזה גיל תתחתנ/י? למה שמישו ירצה להתחתן איתי הפחד: מה איתו את מי אתם הכי אוהבים בעולם? שוקי עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? לאיודעת השיר האחרון ששמעת? לא זוכרת השיר שנדבק לך: מוניקה סקס - גשם חזק שיקרת פעם? כן מה הדבר הכי מטורף שעשית? קפצתי מהחלון הערוץ שאת/ה הכי מסתכל בו: יסבבה תוכנית: אחרי 6:35 בערוץ הילדים מילה שעולה לך בראש: מה התאהבת בידיד? הוא היה ידיד בהתחלה[?} מאמין/ה באהבה ממבט ראשון? לא אם כן קרה לך? לא הסרט האחרון שראית: עכשיו..למצוא את קלי היה יפה? נחמד, ראיתי אותו כבר די הרבה פעמים
בקולנוע או בטלוויזיה? טלוויזיה אתם שומעים עכשיו מוזיקה? לא מי האיש האחרון שראיתם? לאיודעת מי בא לכם לראות? לאיודעת מאמינ/ה באלוהים? לא מה לדעתך קורה אחרי שמתים? נקברים \ נשרפים \ כלום עשית פעם סיאנס? לא אתם אוהבים את איך שאתם נראים? לא תכונה שאתם שונאים בעצמכם? הכל אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן היית פעם בחו"ל? כן הרביצו לך? כן הרבצת למישהו? כן איך היה הסקר? אחלה מה איתך מסר לאומה? טוב

jaqui

New member
יששש מצב שאני ראשונה

איך קוראים לכם? ג'קלין אתם אוהבים תשם? לא אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? לא יודעת תציעו בת/בן כמה את/ה? 18 איך יקראו לילד שלך?בהנחה ובתקווה שיהיו לי בנות: לא יודעת זה אני ובעלי לעתיד אמורים להחליט ביחד התאהבת פעם? כן כמה ילדים יהיו לך? לא יודעת מה את/ה לובש/ת ברגע זה? סוודר וטרנינג מעשן/ת סיגריות?לא סמים?לא פעם חשבת להתאבד?לא מצב חברתי?ככה ככה החברים הכי טובים?לא משנה הקול האחרון ששמעת? אבא שלי מדבר והרוח מזיזה את התריס שבחדר המקום האחרון שהיית בו? בסלון...(?) האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?מישהו מהצ'אט התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? לא יש לך חברים הומואים/לסביות? לא החלום שלך? להתליח בחיים בכל מה שאני אעשה ולהיות מאושרת איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? לא יודעת למה דווקא שם?כי ככה קר לך או חם לך?ברור שקררררר משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: אני יודעת: מטרייה שבורה באיזה גיל תתחתנ/י? לא יודעת הפחד: ממוות את מי אתם הכי אוהבים בעולם? כל המשפחה שלי למרות איך שהיא והחברות שלי עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? לא מישהו מיוחד השיר האחרון ששמעת? לא זוכרת השיר שנדבק לך:לא יודעת למה אבל Rock DJ של רובי וויליאמס שיקרת פעם? כן מה הדבר הכי מטורף שעשית? לא יודעת הערוץ שאת/ה הכי מסתכל בו: החיים הטובים תוכנית: כל תוכניות הבישול והטיולים מילה שעולה לך בראש: כלום התאהבת בידיד? לא מאמין/ה באהבה ממבט ראשון? כן אם כן קרה לך? לא הסרט האחרון שראית: אפקט הפרפר היה יפה? כן בקולנוע או בטלוויזיה? טלויזיה אתם שומעים עכשיו מוזיקה? לא מי האיש האחרון שראיתם? אח שלי מי בא לכם לראות? אין מישהו מסויים מאמינ/ה באלוהים? כן מה לדעתך קורה אחרי שמתים? לא יודעת עשית פעם סיאנס? לא אתם אוהבים את איך שאתם נראים? בערך תכונה שאתם שונאים בעצמכם? ביישנות אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן היית פעם בחו"ל? כן הרביצו לך? כן הרבצת למישהו? כן איך היה הסקר? נחמד מסר לאומה? תמשיכו לשרשר

dandusha1

New member
אני עונה :)

איך קוראים לכם? דניאל :) אתם אוהבים תשם? לא
אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? רז
בת/בן כמה את/ה? 13 וחצי :) איך יקראו לילד שלך? רן או זוהר :) בהנחה ובתקווה שיהיו לי בנות: רז
התאהבת פעם? כן
כמה ילדים יהיו לך? 3 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? פיג'מה :) מעשן/ת סיגריות? ממש לא ! סמים? כנ"ל פעם חשבת להתאבד? לא, חס וחלילה ! מצב חברתי? טוב מאוד :) החברים הכי טובים? שירלי הכי טובה :) וגולי וטולי ! הקול האחרון ששמעת? אחיין שלי בוכה ;] המקום האחרון שהיית בו? בסלון
האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? גולי :) התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? לא יש לך חברים הומואים/לסביות? לא שידוע לי :\ החלום שלך? שתהיה לי משפחה יפה :) ושאני יהיה מסודרת בחיים :) זהו :) איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? ממ.. או שאני יישאר באשדוד , או באילת
למה דווקא שם? אני אוהבת את הערים האלה
קר לך או חם לך? קר לייי
משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו? ממממ.. לא יודעת :) באיזה גיל תתחתנ/י? 22-24 הפחד: מוות
את מי אתם הכי אוהבים בעולם? את המשפחה שלי :) עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? חח זה קצת חסוי לפורום :) השיר האחרון ששמעת? "האם להיות בך מאוהב?" השיר שנדבק לך: "מי אוהב אותך יותר ממני" שיקרת פעם? חח ברור מה הדבר הכי מטורף שעשית? היו הרבה דברים מטורפים שעשיתי
הערוץ שאת/ה הכי מסתכל בו: מממ.. ערוץ 3 תוכנית: אני אוהבת את שנות ה-70 , ראש גדול ,פלוריסיינטה וכו' וכו' :) מילה שעולה לך בראש: אקמול .. אל תשאלו למה .. התאהבת בידיד? כן
מאמין/ה באהבה ממבט ראשון? מאמינה וזה אמיתי ביותר :) אם כן קרה לך? כן
הסרט האחרון שראית: "בלו קראש" היה יפה? מהמממם
בקולנוע או בטלוויזיה? בטלויזיה :) אתם שומעים עכשיו מוזיקה? לא מי האיש האחרון שראיתם? בנצ'וק -אחיין שלי :) מי בא לכם לראות ? מישהו.. חח :) מאמינ/ה באלוהים? ברור מה לדעתך קורה אחרי שמתים? ממ.. עולים לשמים :) עשית פעם סיאנס? לא, מפחיד ! אתם אוהבים את איך שאתם נראים? בערך... תכונה שאתם שונאים בעצמכם? רגישה אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? או-או , כן ברור :) היית פעם בחו"ל? כן הרביצו לך? חחח כן הרבצת למישהו? כנ"ל איך היה הסקר? סבבבה :) מסר לאומה ? "תבלו" :)

איפה?

איך קוראים לכם? יעל אתם אוהבים תשם? חביב. אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? סרגיי בת/בן כמה את/ה? 16 איך יקראו לילד שלך?בהנחה ובתקווה שיהיו לי בנות: יחזקאל ואיכה. וסרגיי. התאהבת פעם? הממ. כמה ילדים יהיו לך? 25. או 3. מה את/ה לובש/ת ברגע זה? משהו (סוטים!) מעשן/ת סיגריות? לא. סמים? לא. פעם חשבת להתאבד? לא. מצב חברתי? לא. אה רגע. בסדר. החברים הכי טובים? חברות א', ב' ו-י' הקול האחרון ששמעת? מחשב שלי אחי. המקום האחרון שהיית בו? הסלון? האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? הממ. חברה. התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? לא. יש לך חברים הומואים/לסביות? לא. אני לא ממש מכירה. החלום שלך? פוליצר. איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? איפשהו. למה דווקא שם? ככה. קר לך או חם לך? קר. משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: העצלנות שלי. באיזה גיל תתחתנ/י? 25. אם אתחתן. הפחד: יש אחד. את מי אתם הכי אוהבים בעולם? את המחשבון שלי. עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? אם המחשבון שלי, חבוקים יד בלחצן, בדרך לזריחה. השיר האחרון ששמעת? הממ. לא יודעת. השיר שנדבק לך: מאיה היא... שיקרת פעם? בטח. מה הדבר הכי מטורף שעשית? אוהו... הערוץ שאת/ה הכי מסתכל בו: בוהה בדר"כ ו-3. תוכנית: בנות גילמור. מילה שעולה לך בראש: בטטה. מאמין/ה באהבה ממבט ראשון? כן. אם כן קרה לך? לא. הסרט האחרון שראית: "קטע של בנים" היה יפה? חביב. בקולנוע או בטלוויזיה? טלויזיה. אתם שומעים עכשיו מוזיקה? לא. אבל אני אדליק. מי האיש האחרון שראיתם? הוריי. מי בא לכם לראות? את התרגיל האחרון באינטגרלים. מאמינ/ה באלוהים? מניחה שיש משהו כזה. מה לדעתך קורה אחרי שמתים? לא הרבה. עשית פעם סיאנס? לא. אתם אוהבים את איך שאתם נראים? לא רע. תכונה שאתם שונאים בעצמכם? עצלנות. היית פעם בחו"ל? היה מקרה. הרביצו לך? שם? סתם. כן. הרבצת למישהו? כן. איך היה הסקר? איפה? מסר לאומה? "תאכלו בננות - זה טעים"

AndreaCorr ©

New member
זה ממש מגניב

שלמי שהגיב לפני קוראים רוח השינוי. ולא שמתי לב לזה כשעניתי על השאלון שלי.

AndreaCorr ©

New member
~~~>

איך קוראים לכם? שרון. אתם אוהבים תשם? כן. אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? אופיר או אופק. בת/בן כמה את/ה? 16 וקצת. איך יקראו לילד שלך? אופיר או אופק. התאהבת פעם? כן. כמה ילדים יהיו לך? 2-4. נראה. מה את/ה לובש/ת ברגע זה? גולף אדום וג'ינס. מעשן/ת סיגריות? לפעמים. סמים? לא. פעם חשבת להתאבד? כן. מצב חברתי? אחלה. החברים הכי טובים? יש. הקול האחרון ששמעת? הסקורפיונס. המקום האחרון שהיית בו? הבית שלי. האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? חברה. התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? כן. יש לך חברים הומואים/לסביות? כן. החלום שלך? להיות חופשיה ומאושרת. איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? כשתהיי*, ואני מקווה להתגורר קצת בחו"ל אבל לחזור לארץ. למה דווקא שם? . קר לך או חם לך? כרגע חם, המזגן דולק. משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: בלע. באיזה גיל תתחתנ/י? אני עדיין לא חוזת עתידות, אבל זה לא יהיה לפני 26. הפחד: מוות. את מי אתם הכי אוהבים בעולם? אחים, אחיינים, חברים, חבר. עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? חבר. השיר האחרון ששמעת? רוח השינוי. השיר שנדבק לך: רוח השינוי. שיקרת פעם? כן. מה הדבר הכי מטורף שעשית? לא יודעת. הערוץ שאת/ה הכי מסתכל בו: לא מסתכלים בערוצים, צופים בערוצים. ואני לא רואה טלוויזיה אבל אם כבר אז 24. תוכנית: כמו שאמרתי... לא רואה. מילה שעולה לך בראש: משקפיים. התאהבת בידיד? כן. מאמין/ה באהבה ממבט ראשון? לע. אם כן קרה לך? לע. הסרט האחרון שראית: דרום אמריקה באופנוע. היה יפה? כן. בקולנוע או בטלוויזיה? קולנוע. אתם שומעים עכשיו מוזיקה? לא. מי האיש האחרון שראיתם? אמא. מי בא לכם לראות? חבר. מאמינ/ה באלוהים? לא. מה לדעתך קורה אחרי שמתים? נרקבים באדמה. עשית פעם סיאנס? לא. אתם אוהבים את איך שאתם נראים? לא. תכונה שאתם שונאים בעצמכם? . אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן. היית פעם בחו"ל? כן. הרביצו לך? כן. הרבצת למישהו? כן. איך היה הסקר? אחלה. מסר לאומה? תהיו חופשיים.

נוש.

איך קוראים לכם? נוני (נעמה.) אתם אוהבים תשם? מממ נחמד... אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? תמר. בת/בן כמה את/ה? 16 וחצי היוווווווווווווםםםם!!!! איך יקראו לילד שלך? ינון,תמר ותותי. התאהבת פעם? כן. כמה ילדים יהיו לך? 3. מה את/ה לובש/ת ברגע זה? סווטשירט בצפר וג'ינס. מעשן/ת סיגריות? לא. אסור לי כבר. סמים? לא. פעם חשבת להתאבד? כן. מצב חברתי? סבבה. החברים הכי טובים? אלה, רז, מתן, אוריק. הקול האחרון ששמעת? של אח שלי הגדול שר. עכשיו.
המקום האחרון שהיית בו? למטה בפינת אוכל. האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? מורי.
התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? חחח התנשקתי עם הכל.
יש לך חברים הומואים/לסביות? יאפ. החלום שלך? ש"ש שירות בארה"ב ולטייל בעולם. איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? אני אטייל בעולם. למה דווקא שם? ככה. קר לך או חם לך? נעימי. משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: מממ... על הצדדים של הבטן..חח.. באיזה גיל תתחתנ/י? כשאני ארגיש שזה נכון. הפחד: שאנשים שאני אוהבת ימותו. את מי אתם הכי אוהבים בעולם? מורי. עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? מורי.
השיר האחרון ששמעת? דבק-פשוט ונאמן. השיר שנדבק לך: כנ"ל. שיקרת פעם? יאפ. מה הדבר הכי מטורף שעשית? מממ.. להכנס לים בחורף בלילה. הערוץ שאת/ה הכי מסתכל בו: 24, 3, 10. תוכנית: פרדייז הוטל ז"ל =/ ושנות השבעים. מילה שעולה לך בראש: לחם. התאהבת בידיד? נראה לי.. כן. מאמין/ה באהבה ממבט ראשון? מממ... הדלקות. אם כן קרה לך? כן. הסרט האחרון שראית: לנצח עם מיקי ברקוביץ'. סרט נחמד... היה יפה? יאפ. בקולנוע או בטלוויזיה? טלוויזיה, סינמה. אתם שומעים עכשיו מוזיקה? יאפ. מי האיש האחרון שראיתם? אח שלי הגדול. מי בא לכם לראות? מווריי שליי....
מאמינ/ה באלוהים? לא. מה לדעתך קורה אחרי שמתים? נרקבים בקבר..
עשית פעם סיאנס? יאפ.. כל כתה ו' היינו עסוקים בזה.. אתם אוהבים את איך שאתם נראים? ממ כן למה לא.. תכונה שאתם שונאים בעצמכם? לדחות הכל לדקה ה-90. אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? בטח.. היית פעם בחו"ל? כן. הרביצו לך? כן אבל חטפו אח"כ..
הרבצת למישהו? יאפ..חיח. איך היה הסקר? נחמד. מסר לאומה? יהיה טוב.. תהיו אופטימים.. גם אם זאת מלחמת העולם הכי שנייה...

תשובות! ../images/Emo70.gif

איך קוראים לכם? מה זה משנה? אתם אוהבים תשם? לא. אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? קשת צליל או תום. בת/בן כמה את/ה? 14 איך יקראו לילד שלך?בהנחה ובתקווה שיהיו לי בנות: קשת/צליל התאהבת פעם? כן כמה ילדים יהיו לך? בערך 2-3 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? ג'ינס וסוודר מעשן/ת סיגריות? לפעמים סמים? לא פעם חשבת להתאבד? לא רק חשבתי.. מצב חברתי? לא משהו החברים הכי טובים? אין הקול האחרון ששמעת? חברה שלי... המקום האחרון שהיית בו? ברחוב האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? חברה שלי התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? לא יש לך חברים הומואים/לסביות? אני מכירה אחת כזאת... החלום שלך? איו איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? בבית הקברות - סתם לא יודעת... למה דווקא שם? קר לך או חם לך? קר משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: אני מוכנה לוותר על הרבה דברים אבל תלוי בבשילי מי/מה באיזה גיל תתחתנ/י? בערך 22 הפחד: כשאנשים עומדים מאחוריי את מי אתם הכי אוהבים בעולם? את הדמיון עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? עם האקס השיר האחרון ששמעת? How Does It Feel של אבריל השיר שנדבק לך: אין שיקרת פעם? פעמים ספורות ואני מתחרטת מה הדבר הכי מטורף שעשית? לא יודעת הערוץ שאת/ה הכי מסתכל בו: ויוה חח תוכנית: כל מיני מילה שעולה לך בראש: אהבה התאהבת בידיד? כן מאמין/ה באהבה ממבט ראשון? כן אם כן קרה לך? כן הסרט האחרון שראית: רקוויאם לחלום היה יפה? נחמד... בקולנוע או בטלוויזיה? במחשב חח אתם שומעים עכשיו מוזיקה? כן מי האיש האחרון שראיתם? אמא מי בא לכם לראות? האקס שלי מאמינ/ה באלוהים? לא יודעת מה לדעתך קורה אחרי שמתים? עולים לשמיים עשית פעם סיאנס? התחלתי והתחרטתי אתם אוהבים את איך שאתם נראים? לא כלכך תכונה שאתם שונאים בעצמכם? לא יודעת יש הרבה אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן =[ היית פעם בחו"ל? כן בצרפת ובטורקיה הרביצו לך? סטירה נחשב? הרבצת למישהו? סטירה נחשב? איך היה הסקר? חביב אבל קצר... מסר לאומה? "חייך - מחר יהיה יותר גרוע"

אני (החדשה) ../images/Emo3.gif

איך קוראים לכם? נעים מאוד-נטע אתם אוהבים תשם? ממ כן.. אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? שרון בת/בן כמה את/ה? 14 איך יקראו לילד שלך? מממ אני לא יודעת.. בהנחה ובתקווה שיהיו לי בנות: עדיין אני לא יודעת... התאהבת פעם? יאפ.. כמה ילדים יהיו לך?3 מה את/ה לובש/ת ברגע זה?מכנס שחור חולצה לבנה וג'קט.. מעשן/ת סיגריות? נופ סמים? נופ פעם חשבת להתאבד? כן, ואפילו ניסיתי.. מצב חברתי?ממממ בסדר.. החברים הכי טובים?מממ אני לא יודעת..אם זה עדיין אקטאולי אבל.. עדי ומיכל הקול האחרון ששמעת? אמא המקום האחרון שהיית בו?מממ סלון? האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? גילה התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת?לא יש לך חברים הומואים/לסביות? מעריצה.. עברי לידר החלום שלך? כרגע? ללמוד בויצו... איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? מממ אנגליה או אוסטרליה למה דווקא שם? כי זה מקומות שקטים עם עתיד... קר לך או חם לך? קררררר
משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו:מממ שומנים.. באיזה גיל תתחתנ/י? 26-7 הפחד:מפחיד... את מי אתם הכי אוהבים בעולם?גלעד.. עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? כנ"ל השיר האחרון ששמעת? מקרנה-יום הולדת לאחותי.. השיר שנדבק לך: מקרנה... שיקרת פעם? יאפ מה הדבר הכי מטורף שעשית? ניסיתי להתאבד... הערוץ שאת/ה הכי מסתכל בו: 24 תוכנית: מממ גיא פינס? מילה שעולה לך בראש: מוות התאהבת בידיד? מממ נופ מאמין/ה באהבה ממבט ראשון?יאפ אם כן קרה לך? ממממ בערך... הסרט האחרון שראית:.. תפוס ת'כריש היה יפה? יאפפפפ בקולנוע או בטלוויזיה?קולנע אתם שומעים עכשיו מוזיקה? נופ מי האיש האחרון שראיתם? אבא מי בא לכם לראות? גלעד מאמינ/ה באלוהים?יאפ מה לדעתך קורה אחרי שמתים? גלגול נשמות עשית פעם סיאנס?יאפ אתם אוהבים את איך שאתם נראים? לא ממש תכונה שאתם שונאים בעצמכם? מממ פטפטנית אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת?יאפ היית פעם בחו"ל?יאפ הרביצו לך?יאפ הרבצת למישהו?יאפ איך היה הסקר? יפעעעע מסר לאומה?אני צריכה רעעעעל

victoria777

New member
ארוך מאוד-כמו שאני אוהבת...

איך קוראים לכם? ויקטוריה אתם אוהבים תשם?כן אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?עדיין היו קוראים לי ויקטוריה בת/בן כמה את/ה?16 איך יקראו לילד שלך?לא יקראו לו,הוא יבוא לבד בהנחה ובתקווה שיהיו לי בנות: לא יודעת התאהבת פעם? לא כמה ילדים יהיו לך?2 וחצי מה את/ה לובש/ת ברגע זה?חולצה ומעל זה קפוצ'ון ומעל זה סריג בנוסף יש טרנינג שחור וגרביים(אני נוטה להתקרר בקלות) מעשן/ת סיגריות?איכס לא סמים? לא... פעם חשבת להתאבד? לא מצב חברתי?אין חברות ממש קרובות אבל מסתדרת טוב עם אנשים החברים הכי טובים? מהכיתה..לא משנה הקול האחרון ששמעת? אחותי מסדרת משהו במגירה המקום האחרון שהיית בו?בחדר שלי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?לא זוכרת התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת?לא התנשקתי לא בת עם בת ולא בן עם בת יש לך חברים הומואים/לסביות?לא מכירה הומואים ולסביות החלום שלך?לא יודעת איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה?בסביון למה דווקא שם? כי אני אהיה עשירה קר לך או חם לך?טוב לי משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו:ביישנות באיזה גיל תתחתנ/י? מקוורה שבין 27 ל-30 הפחד:אין משהו ספציפי... את מי אתם הכי אוהבים בעולם?את המשפחה(כולל התוכי) עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו?עם עצמי השיר האחרון ששמעת?לא זוכרת השיר שנדבק לך:איזה שיר של טיאסטו תקוע לי בראש שיקרת פעם? כן ברור.מי שאומר שלא-משקר מה הדבר הכי מטורף שעשית?לא הייתי מעידה על עצמי כאחת שעושה דברים מטורפים הערוץ שאת/ה הכי מסתכל בו:3 תוכנית:ריקי לייק,מלך השכונה,כולם אוהבים את ריימונד והטופ מודל הבאה מילה שעולה לך בראש: אני לא נוטה לחשוב על מילים התאהבת בידיד?לא מאמין/ה באהבה ממבט ראשון?ממש לא אם כן קרה לך? אם זה היה קורה לי הייתי מאמינה הסרט האחרון שראית:מפרקים את הבית היה יפה?נחמד מאוד בקולנוע או בטלוויזיה?TV אתם שומעים עכשיו מוזיקה? לא מי האיש האחרון שראיתם?אחותי מי בא לכם לראות?אף אחד מאמינ/ה באלוהים? כן מה לדעתך קורה אחרי שמתים? חוזרים לכדור הארץ בתור ישות אחרת עשית פעם סיאנס?לאאאאאאאאאאאאא בררר אתם אוהבים את איך שאתם נראים?אני די בסדר תכונה שאתם שונאים בעצמכם? הנטייה שלי להצטנן בקלות אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? לתוכי שלי היית פעם בחו"ל?כן,אבל רק כי נולדתי שם הרביצו לך? ביסודי הייתי שק חבטות הרבצת למישהו?בחטיבה התחלתי להתנקם איך היה הסקר?סבבה מסר לאומה? תפסיקו להשוות כל התנהגות רעה לבעלי חיים.בעלי חיים לעולם לא יתנהגו ככה.

שלזינגר

New member
ת-ש-ו-ב-ו-ת

איך קוראים לכם? גיל אתם אוהבים תשם?כן אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? עידו!!! בת/בן כמה את/ה?11 איך יקראו לילד שלך?בהנחה ובתקווה שיהיו לי בנות:עדי התאהבת פעם?כן כמה ילדים יהיו לך?2-3 מה את/ה לובש/ת ברגע זה?מכנס קצר וחוצה ארוכה מעשן/ת סיגריות?לא סמים?לא פעם חשבת להתאבד?לא מצב חברתי?טוב החברים הכי טובים?3 הקול האחרון ששמעת?- המקום האחרון שהיית בו?בית האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?ענבר התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת?לא יש לך חברים הומואים/לסביות? לא החלום שלך?יהיה שלום איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה?ארה"ב למה דווקא שם?מקום מגניב קר לך או חם לך?לא זה ולא זה משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו:שיער באיזה גיל תתחתנ/י? 24 הפחד:למות את מי אתם הכי אוהבים בעולם?משפחה עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו?חברה השיר האחרון ששמעת? יה השיר שנדבק לך:יה שיקרת פעם?כן מה הדבר הכי מטורף שעשית?צנחתי הערוץ שאת/ה הכי מסתכל בו:mtv תוכנית:- מילה שעולה לך בראש:נשיקה התאהבת בידיד?כן מאמין/ה באהבה ממבט ראשון?כן אם כן קרה לך?לא הסרט האחרון שראית:ווימבלדון בלבן היה יפה?לא בקולנוע או בטלוויזיה?קולנוע אתם שומעים עכשיו מוזיקה?כן מי האיש האחרון שראיתם?אמא מי בא לכם לראות?חברה מאמינ/ה באלוהים?לא מה לדעתך קורה אחרי שמתים?גן עדן עשית פעם סיאנס?לא אתם אוהבים את איך שאתם נראים?כן... תכונה שאתם שונאים בעצמכם?- אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת?כן היית פעם בחו"ל?כן הרביצו לך?לא הרבצת למישהו?כן איך היה הסקר?נחמד ביותר מסר לאומה?שלום!!!!!!!!

ווינגז

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo26.gif

|חיפושית|איך קוראים לכם? יעל. |חיפושית|אתם אוהבים ת'שם? כן
. |חיפושית|אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? לא יכולה לחשוב על משו
. |חיפושית|בת/בן כמה את/ה? כמעט 16 |חיפושית|איך יקראו לילד שלך? בהנחה ובתקווה שיהיו לי בנות: לא חשבתי על זה אף פעם. |חיפושית|התאהבת פעם? כן. |חיפושית|כמה ילדים יהיו לך? שניים-שלושה. |חיפושית|מה את/ה לובש/ת ברגע זה? טי, ג'ינס ונעלי בית
. |חיפושית|מעשן/ת סיגריות? לא. |חיפושית|סמים? לא.
|חיפושית|פעם חשבת להתאבד? לא רציני. כמו כולם בערך כשהיה לי רע. |חיפושית|מצב חברתי? לא מוגדר
. |חיפושית|החברים הכי טובים? יש המון
|חיפושית|הקול האחרון ששמעת? אמא שלי, קוראת לי לבוא לאכול
. |חיפושית|המקום האחרון שהיית בו? חוץ מהבית והגינה? ביצפר. |חיפושית|האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? יעל. |חיפושית|התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? לא. |חיפושית|יש לך חברים הומואים/לסביות? לא כאלו שיצאו מהארון, אבל אין לי התנגדות. |חיפושית|החלום שלך? לעבור למונטנה ולהקים חוות סוסים
. |חיפושית|איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? החלום הוא מונטנה, אבל כנראה שבארץ
. |חיפושית|למה דווקא שם? מונטנה כי זה מקום מקסים ומבודד
, ישראל כי החלום לא ריאלי. |חיפושית|קר לך או חם לך? חצי חצי
. |חיפושית|משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: ? |חיפושית|באיזה גיל תתחתנ/י? מה שיהיה יהיה. |חיפושית|הפחד: לאכזב, להשאר לבד, כאב. |חיפושית|את מי אתם הכי אוהבים בעולם? את המשפחה שלי והחיות
. |חיפושית|עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? עם הסוסים שלי ועם ר'. |חיפושית|השיר האחרון ששמעת? משינה, דוקטור קליני. |חיפושית|השיר שנדבק לך: יוני בלוך/מכיר אותו. |חיפושית|שיקרת פעם? כמו כולנו. |חיפושית|מה הדבר הכי מטורף שעשית? אממ... לא מצליחה לחשוב על משהו מסויים. |חיפושית|הערוץ שאת/ה הכי מסתכל בו: אנימל פלנט. |חיפושית|תוכנית: לא ספציפי. |חיפושית|מילה שעולה לך בראש: סוס
. |חיפושית|התאהבת בידיד? סיפור חיי
. |חיפושית|מאמין/ה באהבה ממבט ראשון? לא ממש. |חיפושית|אם כן, קרה לך? לא. |חיפושית|הסרט האחרון שראית: טרויה. |חיפושית|היה יפה? מאוד
. |חיפושית|בקולנוע או בטלוויזיה? DVD. |חיפושית|אתם שומעים עכשיו מוזיקה? לא. |חיפושית|מי האיש האחרון שראיתם? חבר של אח שלי
. |חיפושית|מי בא לכם לראות? ר', יעל. |חיפושית|מאמינ/ה באלוהים? לא. |חיפושית|מה לדעתך קורה אחרי שמתים? כלום לא קורה
. |חיפושית|עשית פעם סיאנס? לא. |חיפושית|אתם אוהבים את איך שאתם נראים? לא. |חיפושית|תכונה שאתם שונאים בעצמכם? צומי, משלה את עצמי המון. |חיפושית|אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? לחברות. |חיפושית|היית פעם בחו"ל? כן. |חיפושית|הרביצו לך? ביסודי. |חיפושית|הרבצת למישהו? כן. |חיפושית|איך היה הסקר? מעולה
. |חיפושית|מסר לאומה? שאלונים זה טוווווב

Dancing mad

New member
תשובות:

איך קוראים לכם? אור. אתם אוהבים תשם? מאוד. אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? אורי, שזה אותו דבר. בת/בן כמה את/ה?16 איך יקראו לילד שלך? ילדה:שלי ע"ש סבתא או קורל ( קרול אם אגור בחול) ע"ש סבא. התאהבת פעם? בטח. כמה ילדים יהיו לך? רוצה 2. מה את/ה לובש/ת ברגע זה? מכנסיים וחולצה. מעשן/ת סיגריות?לא. סמים? לא, לא. פעם חשבת להתאבד? אין סיכוי, לא למיליונית השניה אפילו. מצב חברתי? חננה, אבל עם ריספקט. החברים הכי טובים? שמות? תומר, יובל, מתי. הקול האחרון ששמעת? אמא. המקום האחרון שהיית בו? בי"ס. האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? דוד שלי. התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? לא. יש לך חברים הומואים/לסביות? רק וירטואלים. החלום שלך? לגור בחו"ל. איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? אם לא חו"ל, במושב של סבא וסבתא שלי. למה דווקא שם? כי זה המקום היחיד שאני אוהב בארץ. קר לך או חם לך? באמצא. משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: שום דבר. באיזה גיל תתחתנ/י? תלוי מתי החוק יואיל בטובו לתת לשכמותי להתחתן. הפחד: חרקים. את מי אתם הכי אוהבים בעולם? את 3 האחיות שלי. עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? עם אחותי הכי קטנה. השיר האחרון ששמעת? עודני ילד, בביצוע המזעזע של הסקעת. השיר שנדבק לך:(אל תצחקו) וויאג' וויאג'. שיקרת פעם? רק בקטנות, לא כדי להתחמק מאחריות. מה הדבר הכי מטורף שעשית? סנפלינג. הערוץ שאת/ה הכי מסתכל בו: קרטון נטוורק. תוכנית: דקסטר\גרים&איוול. מילה שעולה לך בראש: אקספוננציאלי. התאהבת בידיד? פעם אחת יותר מדי. מאמין/ה באהבה ממבט ראשון?לא אם כן קרה לך?X הסרט האחרון שראית: בכלל? רזידנט איוול. היה יפה? לא. חרא סרט, אפילו יחסית לסרטי אימה אמריקאים. בקולנוע או בטלוויזיה? TV אתם שומעים עכשיו מוזיקה? לא. מי האיש האחרון שראיתם? אמא. מי בא לכם לראות? את אבא (שגר רחוק). מאמינ/ה באלוהים? לא. מה לדעתך קורה אחרי שמתים? נאכלים ע"י תולעים בקבר. עשית פעם סיאנס? לא. אתם אוהבים את איך שאתם נראים? קצת רזה מדי. תכונה שאתם שונאים בעצמכם? חוסר סבלנות. אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? רק אפלטונית. היית פעם בחו"ל? פעמיים. הרביצו לך? לא. הרבצת למישהו? לא. איך היה הסקר? נחמד. מסר לאומה? It's better to kill two stones with one bird rather than to have two birds on a tree.

flowers girl

New member
משעמם לי אז יאללה../images/Emo9.gif

איך קוראים לכם?נועית
אתם אוהבים תשם?מאוד. אבל מעדיפה שמות חיבה ולא נעה.
אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? אשלי או איימי או משו
בת/בן כמה את/ה?עוד מעט 15
איך יקראו לילד שלך?בהנחה ובתקווה שיהיו לי בנות:מה
כאילו לבנות
אם יהיו לי בנות יקראו להן אשלי ואיימי
התאהבת פעם? כן. פעם אחת.
כמה ילדים יהיו לך? 2-3
מה את/ה לובש/ת ברגע זה? חולצה ורודה, ג'ינס וגרביים
מעשן/ת סיגריות? כן
סמים? לא
פעם חשבת להתאבד? כן
מצב חברתי? סבבה