מי אנחנו?

לרוח מדבר... ../images/Emo13.gif

מי אנחנו באמת... היא באמת... לא שאלה רלוונטית לקיומינו...
... ורוח מדבר חולף מעל ארץ שאינה עטויה בשכבות של ציפויים... ורוח מדבר נושא איתו אבק השוקע הרחק ממקום היווצרו... רוח מדבר מונע מהקרקע החשוף לייצר שכבת מגן... מונע היווצרות של חיים... והסלע חשוף עד עצם... הרוח אינו מניח לו להתפנק בשכבות של קרקע... להתפנק בציפויים המלטף של הצמחים... חודר לכל סדק... מגלה כל פינה חבוייה... משרה אוירה קסומה... בואו למדבר, שם נפגוש את האני האמיתי שלנו... נוגעת לא נוגעת ברוח...

../images/Emo24.gif אהבתי

הייתי מוסיף רק עוד בית קטן רוח מדבר נושב בשובבות בשעות החמות של היום מביא משב רוח צונן לעזור לצנן את החום. בשובבות, ובמתיקות בשעות של הליל לנגב דימעה ולחמם לבב. ולאורך הגב מצוואר ועד עקב ויוצר צמרמורת לאורך הגו..
רוח מדבר

^^flower^^

New member
כן, קצת

לרוב אנחנו הולכים אחרי הגנים שלנו, אחרי מה שלימדו אותנו, אנחנו לא "עולים" על זה, לא מנסים להבין, חיים עם זה כמו שזה, כי ככה זה, כי זה החיים שלנו וזה מי שאנחנו וזה לא נכון לחיות ככה. מה שניסיתי להגיד בהודעה הראשונה היה שאנחנו אולי לא רק הבחירות של עצמנו, אנחנו הרבה מאוד בחירות של ההורים שלנו או של החברה שהייתה לנו בגיל צעיר ופחות שלנו עצמינו, כי מי אנחנו?

לא נראה לי...

תסתכלי על אחים. אני חסרת ביטחון. האח הסנדביץ´ שלנו עם יותר, והקטנטן עם כי הרבה, וחיכנו אותנו אותו הדבר, עם טעויות קטנות, שיצרו "פרצים". כל אחד הוא שונה במקורו, אבל לסביבה יש כוח גדול, בעיצוב החיים שלנו. כל החיים שלנו אנחנו מתעצבים, עד שאנחנו מגיעים למי שאנחנו כיום. -S- Lunitai -N-

מי אנחנו...? השערה שלי לשאלה הזו

ללא ספק אנחנו מתעצבים על ידי ההורים, המורים, חברים והחברה כולה... אבל בכל זאת נולדנו אינדיוידואליסטים, אנשים שחונכו באותה צורה וגדלו באותם תנאים ואפילו היו להם את אותם חברים בדיוק, הם יכולים להיות אנשים שונים לחלוטין...הסביבה אכן עיצבה את אופיים , אבל כל אחד מהם עוצב אחרת... הכרתי ילד שנשדד בביתו, החוויה הטראומטית הזו לא גרמה לו נזק לעתיד, אלא חיזקה אותו...אני יודעת שאם אני הייתי עוברת חוויה מסוג כזה, זה היה גורם לי נזק נפשי כלשהו... אגב, זו פעם ראשונה שלי בפורום, אז למי שלא מכיר אותי , אני שרון !!!! נעים מאוד.

למעלה