מי אנחנו???

סולסיטה

New member
מי אנחנו???

בזמן האחרון נוספו מלא אנשים חדשים לפורום (ואני מביניהם) ו... חשבתי שיהיה נחמד לערוך פה היכרות: שכל אחד יאמר על עצמו כמה דברים- מי ומהו, ממתי הוא רואה ER, דמויות וזוגות אהובים, כל מה שבא לכם!
אני אתחיל- אני עינב, בת 17. ראיתי את כל הפרקים של ER, ואני ממש מתגעגעת ומתה לש.ח. (כמו שבטח הבנתם...
)! אני הכי אוהבת את סוזן, אבל גם נורא אהבתי את דאג וקרול (ממש!!). זהו, נראה לי.

ERonny

New member
טוב אז.........

שמי רוני ואני ממש בקרוב בת 14. אני צופה באי אר מהעונה ה-5 בערך. אני הכי אוהבת את קרול והזוג המועדף עלי הוא דאג וקרול..... אין לי יותר מה להוסיף בינתיים שבת שלום

טופ...

אני עדי ואני בת 14 וחצי, אני רואה אי.אר בערך רק מעונה 6 לצערי, המילה הכי משומשת בלקסיקון שלי היא שמוזי! יש לי מבחן בהיסטוריה ביום ראשון ואני הכי אוהבת את קרטר, אבי וקרטר+אבי! שמוזי!

ERonny

New member
גל.....

ראיתי שכתבת שאת מתה לבקר בניו יורק... אז בחופש הגדול עשו לי הפתעה וטסתי לניו יורק והייתי באולפנים של NBC מקום מדהים!זה רחוב אחד ענקי שלכל קטגוריה יש בניין שלה....... ראיתי תמונות של הצוות של אי אר על הקירות בקיצור שווה ביקור!

~*~gaL

New member
רררר...

כל העולם היה שם חוץ ממני?? מה קורה כאן?! אני רוצה ניו יורק ושיקגו וקנדה! ואני גם אני רוצה לאולפנים שם
יש לך עוד חוויות משם? ספרי :))

ERonny

New member
וואו......

זה פשוט מקום מדהים!! הייתי ממש מופעת כי יש גם ברחוב שלהם כזה קניון קטן עם מלא בגדים של הלוגו שלהם!זה ממש היה מוזר.....

bono 126

New member
גל!

קראתי את מה שכתבת וגם אני אוהבת את ג´ס מבנות גילמור ושונאת את דין וגם אני נרדמת מדוסון קריק כבר... וגם אני אוהבת את רדיוהד , REM, וטראוויס כמובן ועוד.. ופשוט רציתי להגיד סחטן על הטעם אחותי!!! ומי לא ראה חברים 1000000000 פעם....

ERerERotem

New member
נו טוב....

אם את מתעקשת !!! lol אני רותם קצב ואני מראשון לציון. אני בת 13. ואני קארבית בדם !!!!!!!!!!!!!!!!! חולה על אבי בתור דמות הבת. ועל קרטר החתיך והמושלם !!!!!!! אין לי שום בעיה עם לוקה... כמובן. ואני עדיין כואבת את מות מארקי. כעיקרון אני אוהבת את כל דמויות אי.אר. את כ-ו-ל-ם. במיוחד גם את וויבר ודוק´ קרחוני. שיש להם את האישיות הכלבלבית והפילפלית שחסרה לאי.אר, אז..... סיפרתי מספיק? אני חולה על אי.אר, זורם לי דם אי.אר בורידים.... (ואני לא אעמיק יותר למען כל בעלי רפלX ההקאה שבינינו) חחחחחחחחחחח.... אמממ.... בסך הכל אני ילדה מאוד גאה, אני גאה במי שאני ובמה שאני מייצגת. לא נותנת לאף אחד אבל לאף אחד לדרך עליי או להגי דלי שאני לא שווה. אממממ.... זה בערך הכל. אה! ואני תמיד מנסה לשמור על חיוך ורוצה שכולם מסביבי יהיו עם חיוך ענקי על הפנים.

lihior

New member
אוי ויי

אני ההכי קשישה כאן??? 24 התחלתי און ואוף עד עונה 5 ומחמש והלאה כולל רירנים.. חזרתי עכשיו מחודש וחצי בארה"ב...בכריסמס האחרון גם הייתי בארה"ב ו... בשנת 99 כשהיתי בארה"ב (מה לעשות) הייתי בחנות של הוורנר ברדרז שכבר לא קיימת ויש לי...חולצת סקראבס ירוקה של איאר! אורגינל! היו גם מכנסים ובצבע כחול אבל כחול זה חדר ניתוח אז הבחירה היתה בירוק..פורים לפני שנתיים הייתי איאר דוק...בכך מקרה בזמנו חיפשתי לקנות קלטות או מזכרות של איאר בחנות של וורנר לא היה כלום מלבד המדים..היום החולצה הזו שווה הרבה יותר (חולצה עם החתימות נמכרה לפני כמה חודשים בכמה אלפי דולרים במכירה פומבית) בכל מקרה דאג וקרול הם האהובים עלי ביותר למרות שעכשיו בגלל שהם אינם ולמרות ששמרתי אמונים, קרטר ואבי הם אלה שאני הכי אוהבת...ביחוד אבי... וידוי - לא סבלתי את קרטר עד לעונה 6 הוא היה די מכוער בעונות הראשונות עכשיו הוא פשוט מתווווווק

the magic

New member
אני...

קודם כל אני בן! חה חה חה! ברצינות! אני לא אפרט על עצמי פרטים אישיים, אני רק אגיד שאני בן 15. הדמות שאני הכי אוהב הוא קרטר, אפילו שאני בן! אני פשוט אוהב את הדמות, הוא מצחיקול כזה.. מארק בא מיד אחרי!!! הדמות הנשית האהובה עליי היא קליאו אהובתי, אבל מכיוון שהיא עזבה אז אני נאלץ להגיד סוזן, ואת אבי אני לא הכי מחבב... בכל הקטע של הקארבי ולובי אף פעם לא התערבתי אם שמתם לב, אבל אם כבר אז אני מעדיף את קרטר... ואני מחבב מאוד את לוקה! באמת אחת הדמויות האהובות עליי! אני גם את רומנו וקרי בניגוד להרבה אחרים פה, וכמובן את רייצ´ל! איזו יפהההה היא!! זהו נראה לי... לא מספיק?

bono 126

New member
טוב אני..

אני קרולין בת 12(מזל אריה), הזוג שאני אוהבת זה קרטר ואבי אין לי מושג ממתי אני צופה באי אר אני פשוט הייתי יושבת ליד אחותי כשהיא צפתה בזה..
אבל מה שאני כן זוכרת זה שראיתי את : הדקירה ואת התקופה של דאג וקרול ועוד כל מיני... (לא זוכרת בידיוק) דמויות קרטר, אבי האמת היא שאני אוהבת את כל הדמויות אז אני לא יכולה להגיד רק קרטר ואבי... אני עדיין אוהבת את מארק
טוב אתם יודעים מה אני אדלג על הקטע הזה כי אם אני אמשיך זה לא יגמר.... טוב אתם יודעים מה , לא אשעמם אותכם יותר מידי אז, ביי

mya 6

New member
טוב נו.. אם אתם מתעקשים...

שלום, אני מעיין ואני בת 15. התחלתי לראות מהפרק של הדקירה (אף על פי שאני לא זוכרת כלום גם בגלל שזה נורא הגעיל אותי וגם בגלל שזה באותו הזמן הפחיד אותי מאוד!!תשמעו, לראות משהו נדקר בשעה 2 לפנות בוקר בגיל 12 זה לא תענוג.. אני באמת לא זוכרת כלום) אני זוכרת את הפרק ה-1 של העונה אחרי.. זה שקרטר הלך להתאשפז אם פיטר והוא התחיל לפרכס.. זו הייתה הפעם הראשונה (וגם האחרונה, לשמחתכם או לצערכם) שריחמתי עליו.. מסכן!.. יש לציין שכימעט כול הדמויות אהובות עליי חוץ מלפעמים רומנו, קרי,פראט (הקרציה הזה!), וגם לפעמים צ´ן. הזוג הכי האהוב עליי: לוקה ואבי,ושניהם לחוד. שמתם לב שזה שכמעט כולם פה אוהבים את אבי.. זה מדבק!!!. וכולם עוסקים רק במשולש הזה!! רק על זה אנחנו מדברים!! משהו מוכן להסביר לי למה???? אך.. במחשבה אחורנית,אם בגיל 12 היו אומרים לי שאני אהיה פריקית של אי.אר ואני ארצה להיות אחות בגלל אבי, הייתי צוחקת לו בפרצוף!!

the magic

New member
רגע אחד....

אני אמרתי שאני לא אוהב כ"כ את אבי... וגם אמרתי שזה לא הכי מעניין אותי המשולשים האלה...שפשוט תהיה עם קרטר... אולי זה בגלל שאני בן?! א-פ-ל-י-ה!

סולסיטה

New member
זה בסדר

גם ני לא מתעניינת במשולש הזה מי יודע מה, ואני מתעבת במיוחד את אחת הצלעות שבו... :) אני אובססית לגמרי לגבי דמויות אחרות! :) כל אחד ומה שהוא אוהב!!

Kettercat

New member
לא שמישהו יקרא ../images/Emo9.gif

מאיה, 16.5+, אובססית בצורה לא נורמלית עם ER... דמויות אהובות כוללות את מארק ורומאנו (שפשוט בא לי לבכות עכשיו אחרי שראיתי את התמונות החדשות
)... אך בכל זאת משתגעת מהיופי של לוקה (
) וקארטר. יש עוד מידע בכרטיס האישי שלי למשועממים בינינו.

נטע200

New member
אז גם אני!

נטע, עוד 10 ימים בת 14 (מזל-טוב לי!) פריקית של אי.אר מהעונה ה-7, הדמות האהובה עליי היא (תופים, תופים, תופים) לוקה ולפעמים אני גם "חוטאת" אם איזה רומנו קטן ואנוכי לובית גאה. אה, וכן, החדשים שהספיקו רק להכיר אותי מהשרשור הזועם של חסקל אז רציתי להבהיר שאני אכן יותר נחמדה אל הבריות ולפעמים אני גם נוהגת להעלות קורבנות לאל נורדי מסויים, אבל זה כבר סיפור אחר....
---לפרטים נוספים, אנא היכנסו לשרשור מי אנחנו. בתודה ההנהלה וצוות העובדים---

Summer Spirit

New member
../images/Emo9.gifאני גילי ../images/Emo98.gif.

שם: גילי. גיל: 16 ויום ומשהו בערך. אני מאוהבת
בנוח וויילי
. וכמובן שקרטר (
) ואבי הם ה-זוג של אי.אר

OnyX 85

New member
עליי...

או.קי... אני בת 17.5 ויום (היום הולדת ב24.4.85 תרשמו בלוח אירועים...) אני רואה אי.אר מהעונה השלישית או משהו כזה, אני לא נותנת חשיבות מיוחדת לעונות... דמויות אהובות: קרטר, לוקי, רומנו (בסצנות עם אליזבת) ואין כאלה שאני שונאת . אין אצלי זוגות מועדפים אבל אם כבר אז דאג וקרול

mprb

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo8.gif../images/Emo36.gif

נראה לי שכתבתי את זה פעם... אבל בכל זאת... אני מירי , בת 22.5 אני רואה E.R כבר מהעונה הראשונה. הסדרות האהבות עלי הן- משתגעים מאהבה, חברים וE.R (כמובן). הלהקה האהובה עלי (אני בטוחה שזה מאוד מעניין אותכם)THE CORRS!!!! וזהו.

למעלה