מי אמר?

מי אמר?

יש לי רעיון למשחק חדש, אני יתן 7 ציטוטים של חברי הלהקה, ואתם תצטרכו לזהות מי אמר מה, בסוף אני יסכם את התוצאות ויתן נקודות למי שגילה הכי הרבה ציטוטים והוא יהיה המנצח. (מקווה שתשתפו פעולה). הציטוטים הם: #1 I like black. It creates an...atmosphere... #2 We have to keep a leash on Andrea, label all her things. If she doesn't lose something on tour, she'll get lost herself. #3 Well, we're good. But not that good! #4 The Corrs are the greatest thing since sliced bread. #5 Brushing my hair. That's half of my part. #6 Men in boxers, definitely! I like how they shake a lot more. #7 Got to go to bed now! We've got a gig tomorrow and I've got a plane to catch! #8 You're actually pretty lucky to get through a show without Andrea making at least one mistake.

AMIR HOREV

New member
אם תתן לי 2 נקודות אני אשמח מאוד!

#1 אנדי #2 גים #3 שרון #4 אנדי #5 קרול #6 שרון #7 גים #8 שרון

p i n g o

New member
שכחת משהו...

"They say I smell! Oh, why did I say that here...?" חחח מי מחברי הלהקה אמר זה?? ובקשר לציטוט השמיני שלך, זאת הייתה שרון, נכון?

עוד מישהו?

בכל אופן אתם אמורים לנסות לפתור את כל הציטוטים, אם אתם לא יודעים תנחשו,ובסוף אני יתן לכל אחד ניקוד.

mprb

New member
אממממ.....

1 I like black. It creates an...atmosphere... - אנדי 2 We have to keep a leash on Andrea, label all her things. If she doesn't lose something on tour, she'll get lost herself - שרון 3 Well, we're good. But not that good -שרון 4 The Corrs are the greatest thing since sliced bread. - ג'ים 5 Brushing my hair. That's half of my part- - אין לי מושג אבל זה מתאים לג'ים 6 Men in boxers, definitely! I like how they shake a lot more - קרוליין 7 Got to go to bed now! We've got a gig tomorrow and I've got a plane to catch- אנדי #8 You're actually pretty lucky to get through a show without Andrea making at least one mistake - שרון בחלק מהמשפטים ניחשתי....

Shuki Porat

New member
תשובות

1.אנדי 2.ג'ים 3.קרוליין 4.שרון 5.שרון 6.אנדי 7.ג'ים 8.קרוליין אני יודע שזה גרוע אתם לא צריכים לומר לי בכל זאת אלו הניחושים שלי

forgiven dreams

New member
אנסה את מזלי ../images/Emo3.gif

1. אנדי 2. שרון 3. אנדי 4. ג'ים 5. אנדי 6. קארו 7. ג'ים 8. קארו משחק חמוד

Cally1

New member
בואו נראה אם אני זוכרת משהו עדיין:)

1)אנדי 2)שרון 3)אנדי 4)ג'ים 5)אנדי 6)קרוליין 7)ג'ים 8)שרון

p i n g o

New member
ואם כבר סיכום תוצאות...

מה עם החוליה החלשה? כאילו, אם בא לכם אז תצביעו חופשי. אבל רק אם בא לכם, כן? אני לא מכריח...
(זה כבר עבר עמוד נראה לי....
)

סיכום תוצאות../images/Emo85.gif

זה סדר התשובות הנכון: *Andrea *Sharon *Andrea *Jim *Andrea *Caroline *Jim Caroline סיכום תשובות: אמיר-קיבל 2 מתוך 8. מירי-קיבלה 4 מתוך 8. שוקי-קיבל 3 מתוך 8. יעל-קיבלה 8 מתוך 8 והיא המנצחת
. Cally1-קיבלה 7 מתוך 8.

Cally1

New member
מה,הייתי קרובה:)

אם להסתכל על זה שבשנה אחרונה בקושי הקשבתי לשירים שלהם ובטח שלא התעניינתי במה שקורה סביבם:)יש לי זיכרון טוב:)

נכון

כל הכבוד לך
, ד"א מצטער אם העלבתי אותך לפני כמה ימים,זה היה אי הבנה. בעלי קאזה ודומייה רוצו להוריד את השיר הזה Natalie Imbruglia - Smoke שמעתי אותו לפחות 20 פעם היום, שיר שמתאים לאוירה שיש לנו בארץ.

Cally1

New member
זה בסדר מותק:)

בגלל ריבים של עבר לא צריך לריב פה,נכון?:)

למעלה