מי אמר ש...

מי אמר ש...

מי אמר שהוא לא רואה הבדל בין מערכת החינוך בלוד למערכת החינוך ברמלה? תקראו את הכתבה ותבינו את היחס של עיריית לוד לילדים שלכם ומה רמת השירותים שאנחנו מקבלים בעיר הזו. הכתבה פורסמה ב"וואי נט"

דרך אגב

שימו לב מי צילם את התמונה בצד ימין בכתבה
.

sraga1

New member
אמרו

"עיריית לוד נערכה היטב לשנת הלימודים. שנת הלימודים נפתחה בהצלחה בלמעלה מ-125 גני ילדים, ו-27 בתי ספר יסודיים בכל מסגרות החינוך. ההשבתה בבית ספר נטעים היא של הורים בודדים בלבד. בית הספר נפתח כרגיל לאחר שמרבית הליקויים בו טופלו בתיאום עם המנהלת. למרבה הצער סובל בית הספר ממעשי ונדליזם חוזרים ונשנים".

מי אמר?

דובר העירייה אמר!!! דובר העירייה גם אמר ש"לוד פורחת באביב",אז? תקרא בתחתית הכתבה את תגובות ההורים לתגובתה של מנהלת בית הספר ושל דובר העירייה.

sraga1

New member
ללודאי בשלבי הרדמה דייייייייייייייי

לא נימאס לכם ללכלך על עיר אוהבים לפרסם דברים רעים על לוד עד מתיי קח את תגובת המנהלת אני מקווה שזה יראה לך שזה רק עיתונות לא כול האמת בי"ס "נטעים" עובר בחודש האחרון תהליך שיפוץ כללי של חלונות, דלתות וחדרי שירותים. יחידת שירותים אחת הוקצתה לטובת התלמידים בסמוך לכיתות וחדרי השירותים הנוספים בתהליך שיפוץ. דלתות חדשות יותקנו, כך מבטיחה העירייה בזמן הקרוב. לא התקיימה שביתה בביה"ס שהייתה יזומה על ידי, רובם של התלמידים הגיעו כרגיל לביה"ס עם פתיחת שנה"ל. לנוכח השיפוצים המתקיימים, איני רואה הצדקה לשביתה שכן השביתה הינה על דעתה הבלעדית של אם בודדת אחת. בברכה, אודליה שוחט מנהלת ביה"ס

שוב פעם

קרא את תגובת ההורים של ילדי בית הספר מתחת לתגובת המנהלת. אם אתה חושב שבית ספר שלם צריך להיעזר במתקן שירותים נייד אחד אין לי מה לומר לך....

יודע מה?

עזוב תגובות עוינות,בוא נחשוב בצורה אובייקטיבית בלי שום דיעות קדומות. בוא נחשוב ביחד למה בית הספר הגיע בכלל למצב הזה? למה ההורים בכלל הגיעו למצב שהם צריכים לפנות לעיתונות על מנת שמשהו יסתדר בבית הספר של ילדיהם? sraga אל תהיה תמים אני מוכן לשים כסף שכל הגינות ששתלו בבתי הספר בכלל לא יתוחזקו כי הכל אחיזת עיניים!!! בדיוק כמו הפרחים ששתלו ליד בית התרבות,עברתי שם בשבת האחרונה וראיתי שבין כל הפרחים ששתלו שם צומחים עשבים שאף אחד לא טורח לנקות [ובנינו כבר כמה גינות יש לתחזק בעיר?!]. ראש העיר הזה מכהן כבר כמה שנים טובות וכבר למדנו להכיר את כל הטריקים והשטיקים של האיש,נחיה ונראה מי ביננו צודק.

ואני עוד מנסה להבין איך תמונה ...

שצלמתי לאחר שריפה בשכונת רמת אשכול לפני שלוש שנים קשורה לכתבה הזו !!! אנו טוב עוד דרך להיתפרסם אולי בסוף אני ירוץ לתפקיד ראש העיר .

usa2003

New member
נטעים בית ספר של ילדים מופרעים !

כל מי שניזרק מהמערכת הרגילה בגלל בעיות משמעת ומופרעות מגיע ל'נטעים' . בו נניח שכל אזרחי ישראל היו מופרעים והיו הורסים את כל מה שבדרכם . איך הייתה ניראת ישראל ? זה מה שקורה בבית הספר .. עכשיו להאשים את העירייה בזה ... זוהי הגמה פראית ! כל יום נישברים שם 10 חלונות דלתות מתרסקות ,ומה לא ...אז מה הפלא שזהו המצב שם. אז ,מי שלא מכיר שימשיך לישון .

בוא נניח

בוא נניח שהיה לך ילד כזה שהוא קצת בעייתי אז היה מגיע לו ללמוד במקום שאין בו חלונות ואין בו שירותים?! אז מה אם הם מופרעים? אתה סבור שהעירייה לא ידעה על זה כאשר בית הספר נבנה בתחומה?! לפי הבנתי אתה קשור או היית קשור לבית הספר ספיר,בוא נלך לפי שיטתך ונאמר שכל דבר שנהרס בבית ספר ספיר לא יתוקן - הרי היית קופץ עד לב השמיים בטענות נגד העירייה,אז תפקח את העיניים ותחשוב לפני שאתה מגיב,עיריית לוד אמונה על תיחזוק מבנה בית הספר ואמורה לשים אפילו יותר דגש על נושא התחזוקה בדיוק בגלל הדברים שציינת.

usa2003

New member
א מבין מה אתה בדיוק רוצה ....

התלמידים שוברים את הכל לשיטתך העירייה צריכה לתקן, כדי שיהיה מה לשבור פשוט זוהי התעסוקה של התלמידים שם . סלח לי, שההורים שם יקחו אחריות אולי שהם יממנו את הנזקים של הבנים שלהם? הרי זוהי המדיניות החדשה של משרד החינוך , לא ? בקיצור , העיתונאי הצליח להטעות אותך כי בית הספר 'נטעים' הוא בית ספר 'הרצליה' לשעבר. אז כשהיה 'הרצליה' היו שם תלמידים משכבות מצוקה משכונת 'בנית' רחוב ד'יזרעאלי , אבלמנהלת שלו הייתה גב' סאלי בסיס שהיא כיום מנהלת 'ספיר' לוד. כשעזבה שם לפני 4 שנים לערך העבירה בית ספר מסודר ומצוייד להפליא הייתה שם משמעת למופת ובית ספר מסודר למרות האוכלסייה קשת היום שבו . בית הספר שודרג לאחור ---> והפך בית ספר יעודי ל'מופרעים' זה ש'המפורעים' הרסו זה יפה אבל שלא יצפו שמייד הכל ישוקם . בקיצור צריך קודם לחנך את ה'ברברים' ואחרי זה לשקם את ההרס . מקווה שהבנת שצריך קודם לבדוק מה בדיוק העתונאי רוצה , הוא פשוט רוצה רק פרסומת ! חינוך זה לא מתאים לו כי מה יכתוב שהכל בסדר ? הוא רוצה כותרות ופרובוקציות .

אושה

גם אני לא מבין מה אתה בדיוק רוצה.בית הספר הזה הוא בית ספר לחינוך מיוחד שאני אסביר לך איזה ילדים מגיעים לבתי ספר לחינוך מיוחד? כל עוד לא החליטו לסגור את בית הספר הזה יש לשמור בו על תנאים אלמנטריים לתלמידים וחלונות בחורף אלה באמת תנאים אלמנטריים,כמו כן לא הבנתי איך בנאדם כמוך שמתיימר לשמש חבר בוועד הורים מרשה לעצמו להתבטא במינוח "ברברים" כלפי ילדים שיש להם צרכים מיוחדים ולא הבנתי גם את הביטוי:"העבירה בית ספר מסודר למרות האוכלוסיה קשת היום שבו" זה שאוכלוסיה היא קשת יום לא אומר שהילדים הם "ברברים" - כהגדרתך. תאמין לי שמהילדים משכבות המצוקה האלה יכולים לצאת רופאים וטייסים ומה לא רק אם הם יקבלו את התמיכה שלה הם זקוקים,כמו כן אם תיתן לילד לגדול בתנאים של גן חיות מה אתה מצפה שיצא ממנו? מבחינתי על העירייה למצוא פתרונות לוואנדליזם כמו להתקין חלונות מפלסטיק קשיח שלא נשברים בקלות ויש עוד הרבה פיתרונות באמתחתה של העירייה ואל תעשה מעיריית לוד מסכנה כי היא לא כזו היא פשוט עצמה את העיניים וחיכתה שהמצב יגיע לכפי שהוא כיום.

usa2003

New member
אני אומר קודם חינוך ...

צריך להפסיק את ההרס הקבוע שיש בבית הספר הזה ,בשלב ראשון ! מי שהורס צריך לקבל בראש ! ובעיקר ההורים שלו ! מעניין מה קורה אצל התלמידים בבית ? האם האבא מרשה להם להרוס בבית כמו בבית הספר ? אני כבר מתאר לעצמי מה קורה אם הילד ה'שובב' משתולל ושובר משהו בבית , תיכף אבא תוקע לו איזה בוקס בפנים . צריך הנהלה שתיתן להם בראש ! אחרי זה יגיעו התיקונים. דרך אגב אל תעשה את עובדי עיריית לוד מטומטמים לחלוטין, ברור שמשתמשים פלסטיק שקוף, אבל גם את זה אפשר לשבור אם מאוד רוצים כמו שאתה יודע .

איך אנשים אטומים מסוגלים להנהיג

מערכת חינוך, אם ראש ממשלה ושרת חינוך עוברים בשתיקה על המצב הנוצר (ראה קישור) אין להם זכות לדבר על חינוך.

sraga1

New member
מנדי אמת

חשבתי אתה אדם חכם כוב בנושאים חשובים אבל לפעמים יוצא הימין הקיצוני שבך וזה המדאיג במשך שובעים אתה מביא דוגמאות מאתרים ימניים חבל על הזמן מה אני יגיד לך רבין אתה אומר לא מת אייך שמת יהיו ערבים יותר מיהודים אבל גם כול הממשלה לא בסדר זה מוגזם לא לאחד שכותב יחידי ב7 מה אני יגיד לך את גל 7 אני מכיר מהיום הראשון לקיומו היו ויש להם כתבים חכמיים אבל ימני כמוך אני חושב לא היה אז בבקשה אמרתי ואומר שוב תראה את הצד היפה של החיים בלוד ובמידינה רוצה לשנות איין בעייה מקבל את זה אבל להיות קצינו זה נורא בתודה שרגא לא צריך תגובה קרא וזרוק תגובה על תגובה גורמת לריב והמתרה שלי לא ריבוסליחה אים פגעתי בך זה דעתי בנושא שבת שלום

אושה שוב....

אין בעיה אושה נתחיל לחנך את ילדי ישראל בבוקסים כמו שאתה מציע ולענינינו - אין ספק שצריך לשמור על הציוד בבית הספר אבל אי אפשר להגיע לתחילת שנת לימודים כאשר המצב בבית הספר הוא כפי שתואר בכתבה.אני אישית חנכתי בבית ספר בעיר שבחורף הילדים שיחקו בו בבוץ אז אל תנסה ללמד אותי מה קורה בבתי הספר בעיר,כמו כן היו בתי ספר בעיר שבהם ההורים השביתו את בית הספר בגלל סכנות מוחשיות לשלום התלמידים וזה קרה לא ממש מזמן ועד שההורים לא השביתו את בית הספר אף אחד בעירייה בכלל לא מצמץ לכיוון שלהם. אם המקרה בבית ספר "נטעים" היה מקרה יחיד שבמצבו הילדים אשמים אז לא הייתי מתווכח איתך בכלל פשוט עכשיו נדמה לך שהכל ורוד כי שיפצו את בית ספר "ספיר" אבל אל תשכח שהעירייה קיבלה תקציבים מיוחדים,בוא נמתין עוד קצת ונראה אם המצב לא יחזור לקדמותו.החוכמה היא לא לבנות ואח"כ לחכות שיהרס - החוכמה היא לשמור על תחזוקה תקינה במשך כל השנה,אם אתה לא מבין על מה אני מדבר כשאני אומר לך שהעירייה עושה הכל למראית עין תעשה סיבוב לבית התרבות ותראה מה קורה עם הפרחים ששתלו שם [העישבייה כבר יותר גבוהה מהפרחים].

usa2003

New member
אתה בוודאי חושב שבספיר היה טוב ?

זה לקח 4 שנים לשקם את בית הספר זה .בית הספר היה ממש הרוס ! היום יש ב'ספיר' משמעת וההורים יודעים שכשהילד שלהם שובר , מישהו ידרוש ובתוקף מהם לשלם . דוגמא - לפני שנה הקימו ב'ספיר' חדר לימוד עם שטיחים . משהו חדש בתרומה מופתית של אדם שתורם לבתי ספר בלוד ובארץ.יום אחד אחד התלמידים מצא איזה צבע פנדה שחור זרוק באחת הכיתות ,הנ"ל שיחק איתו ברגל על סוליית הנעל וניכנס לתוך החדר החדש לשיעור . תוך שניות כל השטיח היפה הפך שחור נזק אדיר ובל יתואר . המנהלת הגיעה לחדר ביקשה מכל התלמידים שירימו את הרגליים למעלה ואז התגלה מי זה הילד שהרס את השטיח וצבע אותו בשחור . הזמינו בבית הספר ניקוי מיוחד וההורה של אותו תלמיד שילם את כל ההוצאה מכיסו ! 700 שקל שילם ההורה מכיסו לטובת שיקום השטיח ! אתה קורא טוב 700 שקל !! בקיצור זוהי דוגמא אחת למה שנידרש לעשות . לא אספר לך שצוות שלם של מורות ב'ספיר' לרבות מנהלת בית הספר עברו הכשרה של חוקרות נוער במשטרה והן רשאיות להגיש תלונה במשטרה לתלמידים בעייתים . הטעות היא לחשוב שתלונה במשטרה הורסת ,האמת היא שחוקרי הנוער במשטרה מתחננים לתלונות כדי שיכולו למגר את האלימות בעודה באיבה ! לצערי השיטה שלך פשוט לא עובדת , או איך שאומרים 'לא תופסת מים' . לשיטתך מי שהורס לא יקבל עונש , אלא פרס !! היכן העונש לאותם ונדליסטים בבית הספר 'נטעים'? בקיצור אתה אומר להביא שיפוצ'ניקים קבועים לבית הספר לא מחנכים . כאלו שרק יתקנו כל הזמן ושהתלמידים ישברו והכל להנאתם . כי רק כך הם נירגעים !! אבוי לנו לחינוך שכזה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אושה תקרא טוב

כי אין לי כוח להסביר לך אלף פעם.אמרתי שאין ספק שצריך לשמור על הציוד ושוב פעם אני אסביר לך - ילדים שלומדים בבתי ספר לחינוך מיוחד אלו ילדים שיש להם בעיות ריכוז,ילדים היפר אקטיביים וכדומה,אתה יכול להפוך אותם לשק איגרוף וזה פשוט לא יעזור כי יש לילדים האלה בעיה,זה לא קשור לניהול בית הספר ולא לצוות המורים אלה פשוט ילדים שהם לא ילדים רגילים אם אתה לא מבין דבר כ"כ פשוט אתה בבעיה,אם אתה רוצה להבין איך העירייה שלך מתנהלת אתה מוזמן להוציא את הראש מהחלון ולראות את הגן הציבורי הקרוב לביתך אני מקווה שאצלך בשכונה המצב יותר טוב מאשר אצלי בשכונה.תאמין לי שכאשר יהיה ניהול אחר לעיר ויהיה ראש עיר שאיכפת לו מהאוכלוסייה בעיר שלו אתה בכלל לא תשמע תלונות מבית הספר "נטעים" ולא משום בית ספר אחר כי פשוט את העירייה שלנו מאפיין חוסר האיכפתיות אם עוד לא קלטת את זה תראה את אינספור ההודעות שכולנו כותבים כאן בפורום ונשארות ללא תגובה וללא טיפול של אף אחד מהגורמים בעירייה.אם ההורים של הילדים ב"נטעים" היו מרגישים שהעירייה מנסה לעזור ועושה את המקסימום תאמין לי שהם לא היו מתלוננים.

למעלה