מי אמר שרא"ב הוא גבר?!

Burning Witch

New member
מי אמר שרא"ב הוא גבר?!

בספר רשום ככה: לכבוד אדון האופל, ברור לי שאמות הרבה לפני שתקרא את זה, אבל רציתי שתדע שאני גיליתי את סודך. גנבתי את ההורקרוקס האמיתי, ובכוונתי להשמיד אותו בהקדם האפשרי. כעת, אלך אל מותי ובליבי תקווה, שכאשר תפגוש את היריב הראוי לך, תהיה שוב בן תמותה. רא"ב ובאנגלית: To the Dark Lord I know I will be dead long before you read this but I want you to know that it was I who discovered your secret. I have stolen the real Horcrux and intend to destroy it as soon as I can. I face death in the hope that when you meet your match you will be mortal once more. R.A.B באיזה קטע רשום משהו בלשון זכר? אולי זאת נקבה בכלל? אני כמעט בטוחה שכן! כי אחרת למה לגילי בר הלל להגיד שזאת או אישה יחידה או גבר יחיד?! מה אתם חושבים?

קקטוסץ

New member
אהמ.

עפ"י מה שכתבו כאן הבנתי שרולינג אמרה שרא"ב הוא לא דמות חדשה. ייתכן והיה איזכור באחד הספרים לגביו. ייתכן ואפילו האיזכור היה רק ע"י שם פרטי או שם משפחה. בכל אופן, אני לא הצלחתי לחשוב על אף דמות נשית שיכולה להיות רא"ב אבל זה בהחלט לא אומר שרא"ב בהכרח גבר. יכול להיות שרא"ב אישה. גילי כתבה את ההודעה באופן כללי, בדיוק כפי שרולינג כתבה את ההודעה באופן כללי. כך שלא ניתן יהיה להסיק לכאן או לכאן. הדבר היחיד שניתן כן להסיק מהניסוח הוא שרא"ב זה אדם יחיד.

ToryMaster

New member
מה זו השאלה הזו?

למה לה להגיד? זה יכול להיות או זכר או נקבה, בגלל זה היא אמרה את זה. אני לא חושבת שהיא רומזת משהו בזה.

למעלה