מי אמר שמתדון זה כלא ?

tigerbengali

New member
מי אמר שמתדון זה כלא ?

אם מתדון זה כלא אז בטור אסיר עם התנהגות לא טובה מינוס קיבלתי חופשה פלוס אספקה לחודש וחצי פלוס מירשםים למורפיום כדי שאפילו אם חס וחלילה ידרוס לי את האצבע הקטנה נהג טוק טוק אז שאני לא יצתרך ליבנות על הידע שיש לרופאים בהודו למכורים למתדון שזקוקים דווקא ליותר משככי כאבים מאשר אנשים ללא בעית התמכרות אז קיבלתי ויש לי מורפין באישור כדי שלא אסבול במידה ואתקל בתאונה קטנה מהסוג שתיירים ליפעמים ניתקלים ולא כזה דבר יהרוס לי את הטיול כי אני חבר במירפאה שהדגל שלה זה שמתדון = חופש חופש מיסמי רחוב/סמים בכלל.חופש ליחיות חיים שלמים על כל המישתמע מכך ולא רק את חיי הנרקומניות הצרים והמצומקים.חופש לילמוד לעבוד לזיין לעזור לאחרים חופש וזכות לתת ולקבל כבוד כמו כל אחד אחר כל עוד זה מגיע לך על פי המעשים שלך.גם לזלזל ולקבל זילזול על פי מה שמגיע לאחרים או לך לפי מה שמגיע תחלס בשטח ולא לפי המחלות שניצחת או שניצחו אותך אני מקווה שאני מובן ולו קצת אני פשוט מרוגש רגע ליפני עזיבת הביית והאינטרנט,עוד דבר שניצתרך להיגמל מימנו ועל יבש הפעם(לא היה לנו כסף לתחליף פאלם והעדפנו עוד כמה ימים בגן עדן אז שיהיה בלי הרשת,אף על פי ששמעתי שיש שם תרבות היסטרית שלאינטרנט קפה אז כניראה שאני לא לגמרי הולך ליהיות שם בקריז וזאת חברה היתה ב:אנדר סטייטמנט של העשור. ראש אתה אצלי בראש

י.ר א ש

New member
סע ותחגוג ו- ../images/Emo48.gif ../images/Emo48.gif ../images/Emo48.gif ../images/Emo50.gif

אין ציור של כוסית מתדון...בכל מקרה תבלו בכיף. תתחבר לרשת מאינטרקפה ,הרי אתה לא תרמילאי אז במלון חמישה
שתהיה בו יהיה קשר ל-
.בזמן האחרון קצת נדפק לי המחשב וגם,כמו שספרתי לך,השקעתי קצת בעבודה ,אז אני פחות זמין. בכל מקרה שלח
ואם תכתוב יום ושעה אשתדל לחכות פה לשמוע חוויות על אורגיות עם המלוכסנות הצהובות.
ממחלות,שם זה לא ישראל שמזיינים בלי קונדום....... אז שיהיה
ולהתראות אל תשכח אותנו פה שומרים על עוד יום נקי
................

tigerbengali

New member
salam mumbai

we are at the end of times hear but we enjoy it(ofcoars we have some more than 2 rupy in ower budy belt)...by love you and they sel hear MORPHINE 100MG ANPULS no prescription neaded jast 10 shekalom heven on nearts ofcoars i dont neat it,i have the beter BIG M stuf i hope to come bac when you all be old stamstamstam rosh:dash babit we are on ower way to MANAli this afthernoon 17 dreaiving whis allcoholic and god knewqs what els draiver on the werst klifs in India sanata maria i will drink 1500 mg M beafor i set my fit on the bus....humor gast humor hope this humor whont kik my S from the clinic when i be back ...IF I BE BACK...SENT MY LOVE TO ALL THE STREET CATS

למעלה