מי אמר שווסטרן זה רדום?

fliperit

New member
מי אמר שווסטרן זה רדום?

השרשור כבר לא קופץ....מי חושב שזה רדום שיגיד אני!

נקודה

אין דבר כזאת רכיבת סוסים רדומה!!! אולי בטיולים רגועים בהליכה אבל זה מהנה מידי פעם... חשוב לי לציין שאני רוכבת ווסטרן ואני חושבת שזה הדבר הכי לא רדום שיש... למשל בסירטון- מאיפה הרוכב יודע לאן הפרה בורחת?! משעמם ורדום זה בטוח לא אני גם לא אומרת שאינגליש זה רדום... כל אחד עושה את הבחירה המוצלחת בישבילו- מה שנעניין אותו: על טעם וריח אין להתווקח במקרה שלי אני מאוד אוהבת רינינג וקפיצות רכיבה לא יכולה להיות רדומה הכל מצב!!! מקווה שהבהרתי את עמדתי.. יש לי בעיות ניסוח קשות...חחח

אני כבר רואה שיתחילו../images/Emo107.gif

פה ריבים של ווסטרן ואינגליש, אז אני רוצה לעצור את זה פה.
אני חושבת שהכוונה הייתה שבווסטרן הסוסים עם מזג יותר רגוע בד"כ, לא רדום מבחינת חוסר מהירות ואנרגיה ו/או אקשן. פשוט נראה שהסוס עושה הכל ברוגע, בשלווה, עם מושכות משוחררות. וחוץ מזה, תראי לדוגמה בפלז'ר כמה שזה רגוע ואיטי והכל. מקווה שהבנתם למה התכוונתי ושלא יתפתחו פה עכשיו ויכוחים בגלל זה.

הורסמאן

New member
מה רע בוויכוחים?

מזמן לא היה לנו אחד טוב כאן. וסטרן לא רק רדום, זה גם ענף מאוד קל.

אני מציעה שפשוט תתעלמו../images/Emo11.gif../images/Emo107.gif

הורסמאן ידוע כאחד שאוהב לייצר פה ויכוחים (ובטח כבר שמתם לב לזה בעבר). אני רק יכולה להגיד שאני ממש חולקת עלייך (ובטח גם שאר חברי הפורום), ווסטרן זה ממש לא ענף קל! אני רק לא מבינה למה אתה כל כך אוהב להעכיר את האווירה בפורום. משעמם לך פה? תחשוב על לפתוח דיונים עניניים, או להביא סרטונים ואתרים יפים כמו שעשית פעם אחרונה, אל תייצר ויכוחים שסתם עושים רע לכולם. זה לא יוצר בפורום "אקשן", זה יוצר כיעור ומריבות.

ואני חייבת להוסיף../images/Emo107.gif

שכמו שאתה לא אוהב שמשמיצים את ענפי הרכיבה שאתה אוהב (מירוצים למשל), אז אל תשמיץ ענפי רכיבה שאתה פחות אוהב, ומניחה שגם פחות מבין בהם. ואני לא יודעת אם ההודעה ההיא שלך הייתה בצחוק או לא, אבל היא ממש לא מצחיקה.

הורסמאן

New member
בלי שום קשר לצחוק

למרות שזה גם משעשע. פליפרית שאלה שאלה, ונתתי לה תשובה עיניינית. את לא צריכה להכנס לפניקה מהעניין הזה. וסטרן זה ענף מאוד קל, שאם לא כן, לא היית רואה כל הרבה רוכבים, כל כך שמנים, שמשיגים כל כך הרבה מקומות לא רעים בכלל בתחרויות.

../images/Emo4.gif../images/Emo107.gif

תשובה עניינית לא משמיצה או יורדת על ענפי רכיבה אחרים, או מזלזלת בהם. ואני לא נכנסת לפאניקה, אבל אני לא רוצה לכער את האווירה בפורום. בווסטרן נבחנים על דברים אחרים ולא על מראה חיצוני ו/או כמה אתה שוקל. ומשקל בכלל לא אומר כלום על הרכיבה שלך, אני בהחלט מכירה אנשים שמנים (מאוד אפילו) שמתחרים בהצלחה בדרסז'. ואני מרגישה שאתה סתם עושה הכללות מגעילות. גם בווסטרן לוקח הרבה שנים להתקדם, זה ממש לא ענף קל. זה כמו שאני אגיד עכשיו שמירוצים זה ענף קל, כי כל מה שעושים זה לרוץ עם הסוס כמה שיותר מהר (ואני יודעת שזה ממש, אבל ממש לא נכון ושזה הרבה מעבר לזה). אז אל תגיד דברים על ענפי רכיבה שאתם לא יודע עליהם. ואני לא רואה טעם להמשיך ולהגיב לך, כי את זה בעצם אתה מחפש. את הויכוח וה"אקשן". ולמה שאני אתן לך את מה שאתה רוצה? לויכוח צריך שני צדדים, וברגע זה אני פורשת. לא כי "ויתרתי" לך, אלא כי פשוט אין טעם בזה, זה לא יוביל אותנו לשום מקום.

lions queen

New member
../images/Emo118.gifמה המשקל קשור?

גם בענף קפיצות ודרסאג' יש שמנמנים.. רק במרוצים שוללים משקל עודף (או אפילו מינימלי..)

הורסמאן

New member
לא לא

לא תראי בשום ענף רכיבה מתחרים אוביסיים כמו שרואים בתחרויות וסטרן באמריקה. היום גם אני שמן, לא אוביס אבל שמן, אין לי צ'נס להתחרות בקפיצות, בוסטרן אני יכול להתחרות בקלות. גם בדרסז' יהיו לי בעיות, אין לי גמישות ואני אפריע לסוס. בוסטרן הסוס לא ירגיש אותי. וסטרן הוא ענף מאוד קל, שרוכבים חלשים מאוד יכולים להתחרות בו ולהגיע להשגים.

הורסמאן

New member
באמת נראית כמו גבר

ורוכבת בכבדות, אבל ממש לא כמו הגברים השמנים או הגברות שמנות שרואים בתחרויות וסטרן.

popi199

New member
בהחלט רוכבת מאד יפה

אבל הסוס נראה יותר קל ממנה...ורואים את זה בברור. אין לי שום דבר נגד אנשים שמנים אבל זה באמת לא נראה הכי אסתטי בעיני באופן אישי. את גם לא רואה כמות כזאת של רוכבים שמנים באינגליש כמו בווסטרן... זה שוב לטחון מים אבל בעיני אין בכלל השוואה בין הווסטרן לאינגליש...שני דברים שונים לגמרי שהדבר היחיד שדומה פה שמעורב בשניהם סוס. לגבי מה יותר טוב לרוכב או לסוס זה ידוע שבסיס של אינגליש נותן בסיס טוב יותר ומוצק יותר לרכיבה כולה, אבל בעקרון כל רוכב רוכב מה שהכי מתאים וטוב לו... יש הרבה רוכבים שעדיף להם בווסטרן.

fliperit

New member
לא יודעת מה איתך

אל בעיני זה חיובי....זה שבאינגליש לא יכולים להיות שמנים ממש לא גורם לי לאהדה יתרה כלפי הענף (ואגב...אין יל שום דבר נגד האינגליש)

הורסמאן

New member
את גם נגד

אתלטיקה? או שחיה? או טניס? או כל ספורט אחר? מה זה השטות הזאת "זה שבאנגליש לא יכולים להיות שמנים...". אף אחד לא מונע משמנים לרכב, השומן עצמו מונע מהם לרכב בהצלחה, אך לא בוסטרן. מעניין למה?

jgut

New member
הכי טוב להיות שמן!

לפחות אנחנו נהנים מהחיים ומהאוכל!!! וגם הסוסים שלנו שמנים (וגם הם נהנים מהחיים מהאוכל) גם החתולים שלנו שמנים (רק הכלבה בדיאטה
)

dixie chick

New member
מי שמן?!?!? את???

באמת?
אולי כדאי שנעבוד פה קצת על ההגדרות שלנו...

jgut

New member
הרסת לי את הטיעון...

אולי רק פנדה שמן. אבל אני מנסה להשמין גם את פומה ורו...

למעלה