מי אמר שאני משוגע?

3 לייקים,0 דיסלייקים

למשפט"ביבי נתן הוראה למערכת הביטחונית לתת לעזתים להיכנס בכוונה ב 2023"

תגובה 987 בערך

למה אני חריג כאן?

בדר"כ מי שבא לפורום אקטואליה בא עם דיעה נחרצת על ימין/שמאל/דתיים וכד'

ופחות נוטה להאמין להסברים אלטרנטיביים.

Harrington

Well-known member
מנהל

הבעיה היא לא עם "הסברים אלטרנטיביים". לאלה אפשר בהחלט להאמין ולכל הפחות להאמין בפוטנציאל נכונותם. הבעיה עם 'הסברים מומצאים' חסרי כל יסוד, חסרי כל בסיס (כן, זה די אותו דבר, ברור לי), חסרי כל הגיון, חסרי כל סבירות (אולי כנ"ל) וכך הלאה. אלו "הסברים אלטרנטיביים" שנשמעים פשוט מאולצים. כאילו איזה מישהו שהגדיר עצמו כמומחה למשהו, מרגיש צורך להצדיק את כינויו ולעשות זאת באמצעות הנפצת "הסברים אלטרנטיביים" שגדול הקונספירטורים בעולם לא היה קונה אותם.

lemner40

Well-known member
3 לייקים,0 דיסלייקים

תגובה 987 בערך

למה אני חריג כאן?

כולם
כל מי שדיבר , קרא או נפגש איתך
כולל הפסיכיאטר הצבאי שקבע שאתה משוגע

כולם
כל מי שדיבר , קרא או נפגש איתך
להד"מ,מי שחשב "קנונייתית" לא חשב את זה.

כולל הפסיכיאטר הצבאי שקבע שאתה משוגע
מתעניין בתפקוד צבאי,אני הייתי בין הראשונים שלא מוכן לאכול את הבלוף של טירונות קרבית.

אין פרופורציה בין מה שנותנים למה שמקבלים.

במיוחד שנוגע הדבר לשעות שינה ואימוני יתר.

אתה הסכמת לאכול את החרא,אני לא.

כוכבית מצויה

Well-known member
מתעניין בתפקוד צבאי,אני הייתי בין הראשונים שלא מוכן לאכול את הבלוף של טירונות קרבית.

במילים אחרות החלטת להיות פרזיט.

evglev1

Well-known member
מנהל
להד"מ,מי שחשב "קנונייתית" לא חשב את זה.

לדעתך חייל שמחתים כרטיס לפי שעות ומשרת רק שמונה שעות ביום ולא מחסיר שעות שינה יכול להיות כשיר לקרב עם האויב?

לדעתך חייל שמחתים כרטיס לפי שעות ומשרת רק שמונה שעות ביום ולא מחסיר שעות שינה יכול להיות כשיר לקרב עם האויב?
בהחלט,השלטון מתקמצן לשים מספיק חיילים קרביים כי רוצה להשקיע בנשק ותחמושת ולחלק הטבות לחברים.

אם יש הרבה תחלופה אין בעיה.

evglev1

Well-known member
מנהל
3 לייקים,0 דיסלייקים

תגובה 987 בערך

למה אני חריג כאן?

תראה אני עם ראש פתוח, אני מסוגל להאמין שבן גוריון ז"ל ועבדאללה מלך ירדן ב-1948 היו מתואמים והייתה תוכנית לחלק את השטח ולמנוע הקמת מדינה פלסטינית בהתאם לתוכנית החלוקה. אני אפילו חושד שהבעיה עם אלטלנה לא הייתה של צבא אחד אלא בן גוריון ז"ל רצה להיפטר מהנשק באלטלנה כדי לא לכבוש לא את יהודה ושומרון ובעיקר לא את העיר העתיקה בירושלים. אין לי בעיה גם להאמין לתיאוריות הקונספירציה בנוגע לרצח רבין ז"ל, בזמנו הייתי יכול גם להאמין שהמוות היה מבוים ורבין ז"ל חי בהסתר תקופה מסוימת עד למותו הטבעי. אבל החלטה מודעת להפקיר אזרחים בלי צבא ולאפשר לארגון טרור לטבוח באנשים חסרי ישע ולחטוף בני ערובה, זה כבר יותר מדי. מלימודי מדעי המדינה אני יודע שההגדרה המינימאלית למדינה זה מונופול חוקי על האלימות, כך שאזרחים שנשארו ללא צבא, למעשה נשארו ללא מדינה, אז שבשביל לנקות את האזור המדינה לא תמלא את התפקיד המרכזי שלה ותשאיר בכוונות זדון אזרחים כאילו הם חיים בשטח הפקר ואין להם מדינה, זה כבר יותר מדי. עם כל הכבוד אנחנו לא בריה"מ שבתקופת ההתקרבות בתקופת ברז'נב האמריקאים שאלו את הרוסים איך ניטרלו שדה מוקשים והם סיפרו שפשוט שלחו אנשים שלהם ללכת שם ולהתפוצץ וכך למות כדי לנטרל את המוקשים והאמריקאים היו המומים שמישהו מסוגל לתת פקודה כזו.

החלטה מודעת להפקיר אזרחים בלי צבא ולאפשר לארגון טרור לטבוח באנשים חסרי ישע ולחטוף בני ערובה, זה כבר יותר מדי. מלימודי מדעי המדינה אני יודע שההגדרה המינימאלית למדינה זה מונופול חוקי על האלימות, כך שאזרחים שנשארו ללא צבא, למעשה נשארו ללא מדינה, אז שבשביל לנקות את האזור המדינה לא תמלא את התפקיד המרכזי שלה ותשאיר בכוונות זדון אזרחים כאילו הם חיים בשטח הפקר ואין להם מדינה, זה כבר יותר מדי. עם כל הכבוד אנחנו לא בריה"מ שבתקופת ההתקרבות בתקופת ברז'נב האמריקאים שאלו את הרוסים איך ניטרלו שדה מוקשים והם סיפרו שפשוט שלחו אנשים שלהם ללכת שם ולהתפוצץ וכך למות כדי לנטרל את המוקשים והאמריקאים היו המומים שמישהו מסוגל לתת פקודה כזו.
נתת בעצמך את התשובה,אתה חושב שאנחנו יותר טובים מהרוסים?

ז"א אתה חושב שאני יותר טוב ממך?

תודה...

ארה"ב נמצאת בחוסר כספי ענק והדרך שלה לצאת מזה הוא הגדלת ההכנסות - דרך סחר במזה"ת

זה בול מתאים.

למעלה