מי אמר פה שוויקה יפה?

מי אמר פה שוויקה יפה?

חוץ מהגוף שלה אין בה שום יופי כלשהו... הדיבור שלה כמו של ילדה קטנה צפונית מעצבנת, וגם שמראים אותה מקרוב היא בכלל לא יפה, אפילו די מכוערת... אבל זוהי רק דעתי..

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifכל כך! לגמרי!!!!

וגם המצח שלה גבוה נורא כאילו היא מקריחה, השפתיים דקיקות וחסרות ייחוד, והשיער חלק וחסר צורה... סתם בחורה מהדלת ממול.

noziz mum

New member
והאף שייך לזן ה"אפים המיכל אמדורסקים"

שזה אומר אף שהורס את כל הפרצוף

LiRs Lullaby

New member
בוא'נה הגזמתם ../images/Emo4.gif

מאיפה הבאתם את כל זה? יופי שלא אמרתם שהיא פשוט נראית כמו טרול הרים ולמה מי יסתכל עליה בכלל ושתשים שק על הראש ותשב בבית
אתם נראים יותר טוב ממנה, שהיא נראית כמו "הבחורה ממול"? אולי השכנה ממול בסקנדינביה........ אפשר להתחיל לעבור אחד אחד מהמתמודדים ולהתחיל למצוא מה דפוק בו, אתן יודעות, גם נעם לא פוסל ע"י מיכלאנג'לו..... ובאופן כללי - חשבתי שהפסקנו עם הודעות חדשות שכל תכליתן נוגעות לאיברים/מראה חיצוני של המתמודדים?

Y SoulMate Y

New member
נהההה...

בלע, אני בכלל לא חושב ככה! כאילו... כמו שהבחורה(אם זה בחור ולא בחורה, אל תהרוג ת'י, סבבה? :]) כתבה פה לפני... אף אחד לא מושלם, וזה נכון! =] אבל ויקה בכלל בכלל בכלל לא ניראת ר-ע! אני חושב שיחסית היא ניראת לא רע גם בקשר לשאר הבנות :] ולגבי הדיבור שלה, היא אפילו בעצמה אמרה שהיא שונאת אותו(כתבה ב7 לילות בשבת האחרונה, ידיעות, למי שמועניין), ושהיא מתה כבר לעבוד קצת על הדיקציה שלה, ושהיא יודעת שהיא נשמעת קצת אהבלה(טוב - מה שנכון, נכון) אבל לפי הכתבה קולטים שהיא לא כ-ז-א-ת אהבלה, אלא בדיוק להפך =] טוב נו, אני אבל לא פונקציה, אני אוהב את ויקה ויהי מה :] אבל כל אחד והטעם שלו, ת'ה יודע... ;]

Fairywitch

New member
היא לא ממש מכוערת- אבל היא לא כזאת יפה

כמו שיש פה אנשים שמריירים עליה... סתם צנים חסר נוכחות, חמודה ולא יותר.

AshkenaziAmiti

New member
יש לה פשוט פנים נורא מוזרות

כשאני רואה את הפנים שלה בצילומי קלוז אפ של הווידויים היא מזכירה לי חיה כלשהיא,אבל אני לא זוכר איזו.עולה לי בראש נחש,אבל אני לא בטוח.היא פשוט מזכירה לי איזה חיה - זה בנוגע לפנים. בקשר לגוף,טוב אין מה להגיד - היא נראית ממש טוב,בת ישראל לתפארת
דוגמנית,אחרי הכל...

JoNy Boi

New member
אז אתה כנראה הומו..

חח כאילו מה אתה רוצה שנגיד לך..ויקה פ
! והפנים שלה? 1000000000000000000000000000000000000$

למעלה