מי אמר פה פעם ..

y e t i

New member
מי אמר פה פעם ..

שלא סופרים את ההשכלה הגבוהה בישראל ? אז כמו בעבר , עשו הפגנות, חסמו צירים , חטפו מכות , ומה שהולך לצאת מזה לא ממש מזהיר ומלבב . בתקופתי לא ממש התייחסנו לכל הצעקות וההתלמויות של היו"רים למניהם באיגוד הסטודנטים , תמיד חשבנו שהם פועלים ממניעים אינטרסנטים ולא למען כלל הסטודנטים . המלצה מקשיש , תחשבו פעמיים אם ישנם כאלו כאן , לפני שאתם מחליטים שוב לצאת לרחובות . המלצות ועדת שוחט יוגשו לראש הממשלה בעוד פחות משבוע. בין ההמלצות: שכר לימוד של כ-15 אלף ש"ח בשנה ואפשרות לפריסת התשלום על פני 10 שנים. הסטודנטים מתרעמים על כך שבניגוד להסכמים - לא יובאו ההמלצות לאישורם: "אם לא יקראו לנו - הראינו את כוחנו, אנחנו יודעים לפעול ולהיאבק" http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3423952,00.html

pardoi

New member
שמעתי

וזה הי דיי ברור שהשביתה לא תדגדג לאף אחד...

smile777

New member
ברור!!

עם הממשלה החסרת כל שכל שלנו אני לא מתפלאת שלא מקשיבים לסטודנטים גם כן אני לא מתפלאת שכל המוכשרים יורדים מהארץ, משיגים דרכון אירופאי ולומדים שם בחינם ומי שנשאר בארץ.... רואים!

pardoi

New member
אבל זה לא פיתרון

לברוח לחו"ל וללמוד שם מה גם שלא הכל זה בחינם וזה תלוי בהרבה גורמים....

smile777

New member
אני לא אמרתי שה פתרון

אני אמרתי שזה מה שקורה ואני גם נגד זה. לי כן יש דרכון זר, אבל למדתי בישראל, אבל לצערי הרבה בורחים מכאן ואני אפילו לא יכולה להאשים אותם אפילו שזה מאוד עצוב לי.

y e t i

New member
את לומדת בשביל עצמך קודם .

אל תחפשי אשמים במקומות שלא תמצאי אותם , או במקומות שדווקא הם כן נמצאים אבל פשוט ( מתנצל על הביטוי ) שמים על כולנו זין .

ChilD SouL

New member
הערה -

אולם אני עצמי לא מחבבת כ"כ את הממשלה, לא פעם ולא כיום אבל הממשלה היא לא האשמה היחידה. היה ברור שהתוצאות של השביתה הביזיונית הזאת לא יהיו אחרות. השביתה הזאת התנהלה בצורה חובבנית וביזיונית. בהתחלה זה עם אג'נדה אבל לאחר מכן זה פשוט הפך לקרקס אחד גדול. מה הפלא שאח"כ לא מקשיבים לנו, הסטודנטים

בזמני 12 אלף נחשב יקר.

ועשו הפגנה ב1998 . אני לא יודע אם זה עזר כל כך .

למעלה