מי אמר עידכון ולא קיבל

מי אמר עידכון ולא קיבל../images/Emo117.gif

העידכון השבועי
הדיבור הצפוף של השבוע עוסק בפוקימון vs יוגי הו או במילים אחרות מי יותר שווה יוגי או אש פיקצו או דארק מגישן גרי או קיבא טיה ומאי או מיסטי אתם מוזמנים להגיב ולהביע את הדעה שלכם
נתקלנו השבוע בתופעה חדשה תופעת המציפנים במידה ואותם אנשים יחזרו אתם מתבקשים לא לריב איתם
מאמר חדש יעלה בימים הקרובים לפינת המאמרים ויעסוק בנושא "תופעת האובדניות של אש" במידה והמאמר פוגע, מעליב וכיו'ב אנא הגיבו וצינו בכדי לשנותו
פיקים רבותי פיקים כל אותם אנשים בעלי מוח יוצר גאוניות לשמה וכישרון כתיבה מוזמן לרשום פיק ולהכנס להיכל התהילה:)
אומנות אונמות כל אותם ציירים מוזמנים להביא ציורים שלהם והם יפורסמו בגלריה
סקר חדש עולה היום הצביעו והשפיעו בעידכון הבא יפורסמו התוצאות
שמועות שונות: בפינת השמועות השבועית נאמר ש: 1)פוקימון 5 לא יצא בוידיאו ובדיוידי באנגלית מהש יקשה על מציאתו:( 2) פוקימון ישוב לערוץ הילדים בחודשי הקיץ החמים והלחים 3) שארהב הורידה מהעונה ה5 פרקים נקווה לטוב וזיכרו הכל שמועות
גולשי השבוע הם : Light woman ו hydro pump אשר הפגינו דעה מעניינת בויכוח בין פוקימון vs ליוגי הו
תם ונשלם העידכון השבועי לכל שאלה בקשה הצעה רעיון שיטפון ובעיות במערכת הביוב של פורמי הסביבה ניתן לפנות אלי the saiyan prince במסרים אישים או על גבי הפורום עידו!

Light woman

New member
*מסמיקה* תודה! אה, נ.ב

אני מסכימה שיוגי זה מסחור טהור, אבל יחסית לסידרה שהיא פשוט פרסומת באורך 20 דקות עם עלילה, זה ממש איכותי ויפה!!!

hydro pump

New member
אהה... יש לי בעיה בביוב....

סתם.... יש!!!!!! אגב, רציתי לגיד שיש ברשותי את ספיישל ברוק

hydro pump

New member
אתר רוסי....

לרוסים האלה יש אתרים פאקינג מושלמים! החל מפאנפיקים בעלי 30 פרקים עד לתחרויות ציורים, פינות הומור ועוד...

hydro pump

New member
אגב יוגי...

שמעתי שיש לו פיצול? ממה שהבנתי זה ככה: פעם יש לו בגדים רגילי יחסית, וקוראים לו Yogi oh, ופעם יש לו בגדי עור, שלשלאות וקולר, וקוראים לו יוגי ho.... הבנתי נכון?

ליוגי יש פיצול במוח

וכן יש לו גם שינוי בגובה שהוא עובר מיוגי מוטו ליאמי יוגי

moon flower

New member
או.קיי

אני 0.829 רוסייה ואם תרצה משהוא תגיד, רק שיש לי שגיאות כי אני לא ממש בקיאה בכתיב ברוסית

למעלה