מי אמר סין

אטיוד5

Active member
ואי ואי

האמת, קיויתי שתצא כבר אחת עם חטא או שופטת או שתיהן. אבל גם ככה היה יפה מאוד. תודה. איפה כל זה?

בסין. כאילו, דהה?! ../images/Emo68.gif|מסטיק|

האמת? אין לי מושג. קיבלתי במייל והחלטתי לשתף. מבחינתי, כל מה שלא נמצא באמריקה הלטינית אינו קיים בעולם.

שרוֹן

New member
סין היא מעט גדולה,

שלא לאמר רחבת ידיים, שלא לאמר שמנמנה, או יותר מדוייק, עצומה. איפה בסין? אגב, הייתי כמעט בטוחה שזה עתה שבת מטיול קריעה על מצוקים במנצ'וריה. אבל משהו לא הסתדר לי.

fa jing

New member
../images/Emo41.gif טוב אז ככה.......תשובות ...

התמונה הראשונה היא מאחד הפארקים היותר מפורסמים בסין ושמו WU LING YUAN או כפי שהוא מוכר בשמו השני: ZHANG JIA JIE. סדרת התמונות שלאחריו הם מאחד ההרחם המקודשים לדאואיסטים ושמו הוא: HUANG SHAN או בעברית ההר הצהוב. כל המבנים הנראים שם לעין הינם מקדשים לדאואיסטים ואם זכרוני אינו מטעני אז הוא נמצא בפרובינציית HUNAN. כ6 שעות נסיעה באוטובוס משאנגחאי- אבל הייתי שם לפני שנתיים בפעם האחרונה כך שעל תבנו על דיוק הפרטים.

fa jing

New member
ותוספות....

לאחר עיון נוסף שמתי לב כי זהוי למעשה אסופה של תמונות מכמה וכמה מקדשים בהרים שונים. לדוגמא אחת התמונות שם (חבל שאינה ממוספרת) הינה מהר הקרוי TAI SHAN -התמונה עם המנזר למעלה ואלפי מדרגות המובילות אליו. הינו הר בודהיסטי המצוי בפרובינציית שאנדונג למעשה לא רחוק מהעיר QUFU (מבוטאת צ'ופו) שהיא עירו של הוגה הדעות קונפוציוס. תמונה אחרת שם (המנזר הכתום) הינה מפובינציית סאצ'ואן מההר EMI SHAN שהינו גם אחד מההרים המקודשים לבודהיסטים בהר הנ"ל ישנם עשרות מקדשים ומנזרים בודהיסטים והיה בעבר גם אחד המרכזים המפורסמים לאמנויות לחימה. שם היו הרבה נזירים לוחמים. בדומה למנזר שאולין במרכז סין. מקווה שזה נתן לכם קצת מושג

fa jing

New member
במבחן המציאות של החטא ועונשו...

אז התמונה הראשונה היא לא אחרת מאשר של ילדים השייכים למיעוט ה"האקה" או ה"דאי" אני לפעמים מתבלבל עם כל התלבושות המסורתיות של כל מיעוט סיני העיקר בגלל שקיימים כ 56 מיעוטים שונים. שאר התמונות ם מאזור הנקרא LONG SHENG שזהו אזור הטראסות בדרום סין(פרח מזכרוני לאיזו פרובינציה הן שייכות) ומטפחים אותן מזה מאות שנים בני המיעוט "מיאו" שהנשים שלהן מלבד היותן יפות ביותר אחד הסממנים של המיעוט הוא שערן הארוך אל אותן נשים- שאינן גוזרות אותו ממתי שהגיעו לפירקן, לעיתים ניתן להשקיף עליהן רוחצות שיערן בנחלים ובמעיינות מסביב לגבעות הנראות בתמונה, שיערן מגיע לאורכים של 2-3 מטר ואף יותר. יש להן גם צורת סידור ממש מיוחדת הן מלפפות את שיערן מסביב לקרקפת כך שזה בסוף נראה כמעין טורבן. חנן

אטיוד5

Active member
גברת דהההה

כבר אמרת סין. כששאלתי איפה, זה כבר היה מותנה בידיעה שזה בסין. כלומר - איפה בסין. תודה על השיתוף בכל מקרה. ומדברייך, אני מבין שהמקומות האלה לא קיימים בעולם בשבילך. אולה אולה, דהההההההה

למעלה