מי אמר מיסתר ולא קיבל?

ihtiyar

New member
שנאמר:

תקע
בשופר גדול

ihtiyar

New member
ביזוי בני אדם, כפי שעושה האמנוניצחק

חמורה בעיני אלפי מונים מביזוי ספר כלשהו, יהא מקודש בעיניו של מישהו ככל שיהיה. ומי שמסרסר בתנ"ך, הדאגה ל"קדושת" התנ"ך שלו חשודה בעיני

אוֹחַ

New member
אבל כשאתה מבזה בפומבי ספר כה סמלי

ויקר לליבם של אי אילו בני אדם, אתה, למעשה, מבזה את בני האדם עצמם. אם כדי להוקיע מישהו שעושה שימוש נלוז במערכות החוק אתה הולך ועובר על החוק בעצמך, זה אומר שאתה עצמך עבריין, ושהחוק לא ממש מזיז לך... אז למה להסתתר מאחורי הצטדקויות מגוחכות?

ברוך מקים נמים מריבצם.

ממתי שימוש בעברית הוא ביזוי ספרים? התנ"ך מפוצץ במשפטים, פתגמים, ניבים ומשלים שנעשה בהם ציטוט יומיומי לצורך דבר ועניין. איפה ביזוי תנ"ך בכך? רוחו הרעה של מעסוראתי העבירה את שניכם על שיכלכם הישר?

אוֹחַ

New member
לפתח חטאת רובץ...

מאיפה קפצת אתה? אין לי שום בעיה עם זה. באמת. יש גבול לכמה (ואיזה) אנשים יכולים להקים את תנומתי מרבצה. אבל הוא התחיל להתגונן פתאום. ואני מריח פחד, אני ישר תוקף.

יא אבני, יא רוחי, אינתה מסרוחי.

למה תחסין זקן של אבא? למה? ולמה תריח פחת? זה סריח של חינה כוללה. תשים גם. תראה איך יפה יהיה לך שמה.

אוֹחַ

New member
לטרול (אחותך) הכי רגיש שאני מכיר:

הייתי עצוב, בכיתי אוקיינוס כי קשה לי קשה להיות דינוזאורוס אומרים שלהיות דינוזאורוס זה דבר כל יכול להיות חזק מאושר וגדול אבל שתדעו לכם שזה מאוד עצוב זה בלתי נסבל להיות עצום להיות מסורבל זה לחצות עולמות בלי רמזור להיזהר מסביב בשבע עיניים שלא לדרוס איזה שבט או שניים כי כל צעד הוא פשוט אסון ...

../images/Emo99.gifהשתנקתי.

הכינות לי מראש למקרה חרום? אתה שומע את הדמעות זולגות? את היפחה החנוקה? די. לא יכול. אוחי אחי (אחותך)

ihtiyar

New member
המשל אינו דומה לנמשל

ומעולם לא הבנתי מה זה "קדוש" - מלבד חיי אדם.

גנגי

New member
ולמה חיי אדם קדושים

וחיי הכלבים שהם זורקים לרחוב בעת מלחמה (או בעת יציאה לחופשה), למשל, אינם כאלה? אה, אל תטרחו. אני לא רוצה ויכוחים אינסופיים, אבל ללא ספק אנחנו מייחסים חשיבות רבה לחיי אדם וחשיבות אפסית לחיי יצורים אחרים. ובעצם, כשחושבים על זה, חייל אחד שנהרג זה אסון נורא, אבל מיליוני אנשים שנהרגים באסון כזה או אחר בעולם השלישי זה... נו. מקרה מצער כזה. קדושת חיי אדם. כן.

ihtiyar

New member
כלבים, חתולים ושאר ירקות שנשמה באפן

פטורים מהגדרות מטומטמות של "קדושה", "טומאה" וכד'. הכלבים למדו קצת מאיתנו, ונוהגים לסמן בשתן את "הארץ המובטחת" שלהם. כנראה שקירבתם ארוכת השנים למין האנושי הרסה להם משהו בגנטיקה...

למעשה- וזה נושא שהעליתי עפם בפורום

שמ"ט- אני חושד שבני האדם למדו את זה מהכלבים. רק כך אני יכול להסביר את הנטיה שלנו להפוך כל נחל לנחל פישון- כדי שאויבנו ימ"ש יריחו ויברחו. גם אויבנ הפלסטינאים אינם טומנים את ידם בצלחת (טוב, זה לא יד ולא צלחת) ומסמנים את הטריטוריה שלנו כשלהם באותה שיטה בדיוק, תוך כדי ניצול העובדה שחוקי הגרביטציה גורמים לפיפי לנוע כלפי מטה. ועל זה נאמר פני הדור כפני הכלב

חטיאר, אתה לא רואה כאן דגם?

שמור על הנימוס חביבי. אחרי הכל, הסגנון חשוב מהמהות. לא למדנו לקח זה בפורום אחר שלשום?

הסגנון

לא חשוב יותר מהמהות אלא הוא גם חשוב כשם שסגנון כתיבה עילג מקשה על העברת המסר, ופוגע בקבלתו ובהבנתו על ידי הקוראים כך גם סגנון פרובוקטיבי עלול לגרום לפספוס הכוונה (בבחינת המסתכלים בקנקן ולא מה במה שיש בו)

למעלה