מי אמר למי?

מי אמר למי?

-Who did you call? Who is this? -[On the other side of the phone] I'm the last thing you will ever see if anything happens to my wife or my daughter.​

עוד אחד../images/Emo58.gif מהעונה ה-2

The Sunday before you killed my wife... Teri and I went to the boardwalk in Venice just watching all the rollerbladers and musicians, laughing at the crazy people, spending time together. And Teri sees this sno-cone stand. She giggles like a kid. She takes off running, she wants to get in line, she wants one. I remember I was watching her, I was just... I couldn't help myself. When I look up at her she's talking to this old lady in line behind her and the two of them are laughing, and I'm thinking to myself, how the hell does she do that. How does she strike up a conversation with an absolute stranger? And they just start laughing! Like they'd been friends forever. That's a GIFT. I remember thinking, God, I wish I could do that. But I can't. That was Teri. My wife. That's what you took from this world, Nina. That's what you took from me, and my daughter. I just wanted you to know that.

cj20

New member
ג'ק ל...../images/Emo58.gif

נינה.. אוי, כמה הרצתי את הסצינה הזאת שוב ושוב ושוב...

cj20

New member
yup ../images/Emo58.gif

הרשעות והאכזריות שלה שרואים בעונה 2... זה פשוט לא אותו בנאדם שראינו במשך 23 פרקים בעונה 1.. יש לה תסמונת ד"ר ג'קיל ומיסטר הייד... ממש ככה!

זה התחיל לא מזמן...../images/Emo32.gif

הוא היה כזה חמוד... ואז הוא התחיל להתנפל ולנשוך בלי סיבה... כאילו איזו רוח השתלטה עליו... אבל היום הוא היה בסדר. חוץ מהעובדה שהוא רדף אחרי כדי לנקר לי את הרגל...

cj20

New member
../images/Emo32.gif אולי הוא על סמים???

ודרך אגב, קוראים לך מיכל, נכון? שמת לב שיש איזה 4 מיכליות בפורום?? WE RULE

LiveInACloud

New member
אבל ../images/Emo58.gif

יש גם את הקטע שהיא אומרת לג'ק שזה "לא היה אישי" וזה קטע נחמד כי סוף סוף היא יכולה לדבר איתו בקצת יותר חופשיות (רק ככה ג'ק לא יכניס לה מכות..). ואני עוד תמיד אני אקווה שהיא בכלל לא רצחה את טרי אלא מישהו אחר ב CTU ואנחנו פשוט לא יודעים על זה
(אולי יש שם עוד מישהו מגרמניה?) למה לא ראו את נינה באמת יורה בה? למה נינה אמרה לטרי שעוד מעט יבואו לקחת אותה? אבל אני יודע שזה מופרך לחלוטין...

cj20

New member
לאאאאאאאא../images/Emo58.gif

היא אמרה את זה לטרי אולי כי היא התכוונה לזה ובסוף התחרטה או רק להרגיע אותה, אולי יש בה טיפת רחמנות... לא ראו אותה יורה בה כדי להשאיר את השוק לסוף הפרק... כולם חושבים שהכל סבבה, ג'ק ימצא את טרי והכל יסתדר ואז הוא מוצא אותה מתה...

הכול יכול להיות...

מדובר ב-"24" - הסדרה שבה באמת הכל יכול לקרות.
גם אני קיוויתי שזאת לא נינה... אבל ג'ק אמר לה "It felt pretty personal when you killed my wife" והיא לא אמרה "זה לא אני" או משהו כזה... אז די ברור שנינה הרגה את טרי.

LiveInACloud

New member
ואולי ../images/Emo58.gif (סוף עונה ראשונה)

היא לא רוצה לחשוף אותו? (את זה שבאמת הרג את טרי) יש לך את התסריט של כל העונה?

../images/Emo58.gifעונה 1../images/Emo58.gif

לא נראה לי שנינה תסבול כ"כ הרבה בשביל משהו שהיא לא עשתה... ולא... אין לי את התסריט של כל העונה... מוכרים את התסריטים, אבל במחירים מאוד יקרים.

cj20

New member
../images/Emo58.gif לסוף העונה1(?)

לי יש: Jack finds Teri Teri: I love You Jack: Ilove You Kim bursts into the room: Daddy, Mommy, I love You And they lived happilly ever after...

למעלה