"מי אמר למי?"

וולפהרט

New member
יפה! אך נכון חלקית

סנורק אכן אמר את זה אבל לא בפרק הספינה הנטושה אלא ממש בפרק הראשון של המומינים. הוא צעק: "אני טיפש אני טיפש אני טמבל" וסנורקה ענתה: "זה לא נכון סנורק, לדעתי אתה חכם מאוד" "אני שלומיאל, אני לא יוצלח גמור, אני כישלון מוחלט" זה מה שהוא ענה לה. בקיצור, לסנורק אין את הדימוי הכי טוב על עצמו... כל הכבוד לטל! (BONUS)

וולפהרט

New member
ולציטוט השלישי:

מישהו\י שנשאל\ה על מה הוא\היא חושב\ת וענ\תה: "על הדלַ.... על הדלי"

וולפהרט

New member
עוד נקודה לויק!

אתה ממש מצטיין בזה! מאי אמרה את זה כשהכניסה למגבעת חוט וחיכתה לראות מה יקרה. התוצאה הייתה עץ ענק שצמח מהמרתף וכיסה את כל הבית של המומינים בסבך אחד גדול...

Dolev יי

New member
מה? שיאו

אני בשוק אך אתם זוכרים את כל זה, כמה פעמים ראיתם כל פרק? זה ציטוטים כאלה : לאן הולכים עכישו? זה קרוב אל תדאג" מסדרה של 120 פרקים -אע-

וולפהרט

New member
נכון!

ויק עם שלוש נקודות. סנורקה, מומין ומאי ישנו תחת כיפת השמיים בשל השרב הנורא שסרר בעמק המומינים ואז פתאום התחיל לרדת גשם! סנורקה סרבה להכנס הביתה: "אני רוצה לחוש את הגשם", אבל הספיק ברק אחד כדי לשנות את דעתה. (מאי: "את רוצה להמשיך לחוש את הגשם?!") האמת שמשפט כזה של סנורקה זה פשוט חיקוי של סנופקין שהרבה פעמים מסרב להיכנס הביתה כשיורד גשם כדי "לחוש את הגשם" הגשם הזה, ד.א., הוא זה שהביא לצמיחתו את הג'ונגל

barnomeye

New member
סנופקין לאיש שנסע בסירה בפרק "הדרקון האחרון".

הנוסע אמר לו: "זו טרחה לא קטנה תמורת חמישה דגים", וסנופקין ענה: "אלו דגים טעימים".

וולפהרט

New member
תשובה נכונה!../images/Emo2.gif

אני ממש מתרשמת! נכון מילה במילה! 2 נקודות ל: ברנו 2 נקודות ל: ויק נקודה אחת ל: טל ברנו- מה דעתך להביא אותה בציטוט הבא וגם אני אנסה את מזלי?

למעלה