"מי אמר למי?"

Cole cohen

New member
"מי אמר למי?"

הרעיון למשחק זה נלקח מפורום "חברים" כאן בתפוז ובאישורה של יעל (בולי הקטן) מנהלת הפורום... חוקים... 1. אין לשאול שאלה ללא מענה על השאלה הקודמת... 2. מותר (
) להעזר בתסריטים כדי לשאול שאלות... 3. אין לשאול מהעונה ה-4... 4. התשובה חייבת להיות מלאה (עם תשובה על הסעיפים הבאים : - מי אמר/ה? - למי היא/הוא אמר? - באיזה פרק? ולחידה הראשונה מי אמר את המשפט הבא, למי הוא אמר?, ובאיזה פרק?... I can’t. I have too many phobias. To learn about for my psych exam. I had no idea there were so many. "Claustrophobia. Arachnophobia." (Reading from the cards in her hand) Um. "Kleptophobia, Phallusphobia." מקווה שתהנו ותצליחו...

Woogyman

New member
פיבי לפרו ופייפר ב"פרדון מיי פסט"

כשהן אמרו לה לקחת הפסקה ולהצטרף למסיבה, היא אמרה שיש לה יותר מדי ללמוד. והשאלה שלי: מי אמר למי / מתי וכו´ : I mean warlocks aren´t the only evil we have to watch out for. And F.Y.I. I´m not ashamed of anything.

Ophel McNeil

New member
מי אמר למי ולמה? :)

ללא בדיקת התסריטאים (נכון שאני מותק?), פיבי לפרו ופייפר, ב2X14. והמשפט שלי: (לין, את אפילו לא חייבת לקרוא את המשפט בשביל לדעת מהו :) No. I am sorry, but this man has experienced the entire rainbow of human emotions and the best he has to give us her is self pity? I don´t think so. Look, you used this power to stop this demon. Now my sister has your power. Deal with it and then help us.

Woogyman

New member
פייפר, על הכומר ההוא שהיה אמפת´

כשהוא אמר שאין לפרו סיכוי גם ככה. החידה שלי כבר נמצאת.

Woogyman

New member
פיבי לפרו ופייפר ב"פרדון מיי פסט"

כשהן אמרו לה לקחת הפסקה ולהצטרף למסיבה, היא אמרה שיש לה יותר מדי ללמוד. והשאלה שלי: מי אמר למי / מתי וכו´ : I mean warlocks aren´t the only evil we have to watch out for. And F.Y.I. I´m not ashamed of anything.

Paige

New member
תשובות לשתי השאלות:

סם: פרו, לפייפר ופיבי, בפרק "1X02) "I´ve Got You Under My Skin), בשיחה על חושף נשים שעליו אנדי סיפר לפרו. אה, ועל הערב הלוהט שהשניים ניהלו ;) אופל: פייפר לאב תומאס ב-"Primrose Empath", פרק שישי בעונה השלישית, בקשר ל"מתת" האמפתיה שפרו קיבלה, בעקיפין, ממנו. ציטטה חדששה!! "He´s like the big brother I never wanted"

Ophel McNeil

New member
../images/Emo6.gif

פיבי לפייפר על ליאו, 2X20. ומשפט קל לחלוטין, אותי הוא פשוט הוג מצחוק כל פעם מחדש: How about "Hey Dan, you´re right, I am a necrophiliac."

Paige

New member
LOL!!!

פאני אינדיד! ;) פיבי לפייפר על משהו עם דן
פרק 2X22 אוקיי... "When I´ll die my thumbstone will read "Here lies Prue, She worked hard"" ויש גם רמז בתוכו!

p3

New member
פרו לפייפר

ב- 2X02... אמממממם.... משו מאוד קל...אחד המשפטים האהובים עליי- If it matters to you, it matters. Your secret is safe with me.

charming girl

New member
ג´ני לקייל, אני חושבת

או פיבי לג´ני. ראיתי רק את הפרק שג´ני אומרת לקייל שפיבי אמרה את זה אבל אני לא זוכרת אם ככה ג´ני ניסחה את זה. בכל מקרה הפרק היה 2X06- THAT OLD BLACK NAGIC ציטוט די קל: "I´m not good or evil i´m just am"

p3

New member
זה פיבי אומרת לג´ני

ב 2X01, תסתכלי על החלק השני של המשפט...אבל מספיק מדויק. ואת המשפט שלך מלאך המוות אומר לפרו. ציטוט קל (וקורע): Wait, so you mean this is like a costume party?

Gilmore Fan

New member
מלאך המוות לפרו

בפרק שאני לא יודעת איך קוראים לו אבל היה היום בערוץ 3 ציטוט: "I don´t think Advil has been invented yet"

Woogyman

New member
אני יודעעעעעעעעע

פיבי לפייפר שהתחילה לקבל מיגרנה כשהן חזרנו לשנות ה70. ראיתי את הפרק מליון פעם. והציטוט שלי- No, it’s not. He’s right, I’m a fraud. I only hurt people. It’s all my fault. I’m responsible.

p3

New member
זה...

האור האפל מכניס לפרו לראש אחרי שכל התמונות שלה יוצאות מטושטשות, לא?

Ophel McNeil

New member
סליחה, אבל לא נכון!

הציטוט ששמת לא מדויק! המשפט המלא הוא, כמובן - "I´m not good or evil, I just am - and I´ve get Swedish Accent!"

למעלה