"מי אמר למי?!"

"מי אמר למי?!"../images/Emo78.gif

אני מקווה שעכשיו כולם יענו כי אתם לא מבינים שכשאתם לא עונים זה עושה לי רע ואין לי חשק לעשות עוד חידה!!!! אז הנה החידה:
"בשביל זה אני כאן!"
"אז אתה חייב לדעת להתמודד עם זה..."
"מה היית רוצה שיקרה?!"
"באתי לדבר איתך..." מקווה שכולם יענו מירי

orhila

New member
מנסה לענות

בשביל זה אני .... נעמה לליאור אז אתה חייב... יונת לגולן מה היית רוצה שיקרה... קרן לעדן(איזה חרוז) באתי לדבר איתך... גולן לאליאן מקווה שלא טעיתי, הפעם זה היה קשה

dont be heavy

New member
עונה

"בשביל זה אני כאן"- נעמה לליאור "אז אתה חייב להתמודד עם זה"-יונת לגולן "מה היית רוצה שיקרה?"- קרן לעדן "באתי לדבר איך"- גולן לאליאן

אוף למה אתם לא עונים!!!

אתם יודעים מה?? זהו זו החידה האחרונה(החידה שתהיה היום) וזהו אני לא חוזרת למשחק הזה! ביי מירי

לימור1977

New member
עונה...

1) נעמה לליאור. 2) יונת לגולן. 3) קרן לעדן. 4) גולן לאליאן. יש לי רעיון בשבילך: תעשי את המשחק הזה מיד לאחר הפרק, כי כל עוד שאנשים זוכרים וזה עדיין טרי להם בראש הם יענו לך, וגם כי אחרי הפרק אנשים נכנסים לרשום חוויות על הפרק שהיה. אל תתייאשי כל כך מהר.

מירו'ש../images/Emo70.gif

סורי - גם היום אני לא יכולה לענות כי לא ממש ראיתי בגלל המבחן הארצי
סורי
נ.ב. אל תבטלי את המשחק,

../images/Emo78.gif"מי אמר למי?!"-התוצאות

טוב תקשיבו, אני מנסה לעשות לכם כיף ולכם לא מזיז אז נראה לי אני מפסיקה כמו שאמרתי....וזה בסדר זה לא יפריע לכם.... פחות משחק יותר טוב! אני מנסה היום את השיטה של לימור ואם היא לא מצליחה אז המשחק פשוט עף מהפורום!!! הנה התוצאות: ילדה שו22ה-8 metalkal1 המקורית-34 לימור1997 -34 עד הסוף הטוב-6 TuLa MaSTuLa-8 dviridit-10 פ ר ח א ה ב ה-8 רעותי המתוקה-12 Ch00kAr GirL-20 dont be heavy-14 orhila-36 NoyAND yuda Levi-8 אלמונית מפורסמת-12 sivan 1 4-8 Miri בוהדנה-2 ברבי בסטייל-19 חולה אך ורק על יהודה-8 מורנוש המתוקה-6 ביי :(((((

למעלה