"מי אמר למי?!"

"מי אמר למי?!"../images/Emo78.gif

היי לכולם!!! תקשיבו, אבל אני מזה מצטערת שרק עכשיו אני מפרסמת את החידה שלי... אני ממש מקווה שאתם סולחים לי אז את הניקוד לזה אני מגלה בסביבות 10 וחצי... פשוט לא הייתי בבית....אז בבקשה אני גם רוצה שתענו לי..וגם מי שהיה בצ'אט עם מירי בוהדנה...-אני רוצה שתאמרו לי אם היא דיברה עלי..... אז הנה החידה!
"אני מאוד שמח שאתה אומר את זה!"
"למה, אם אני הייתי במקום..."
"זה לא רק זה!"
"מתי היית אצלה פעם אחרונה?" בהצלחה לכולם ומקווה שתסלחו... מירי..

לימור1977

New member
אני אנסה לענות...

1) אמנון לליאור. 2) ליאור לעודד. 3) אייל לשירלי. 4) עדן לליאור. אני מנחשת כי זה קצת קשה, ואני לא ממש זוכרת.

dont be heavy

New member
עונה...

"אני מאוד שמח שאתה אומר את זה"- ליאור לאמנון
"למה אם אני הייתי במקום..."- קרו לעדן
"זה לא רק זה"- אייל לשירלי
"מתי היית אצלה בפעם האחרונה?"- עדן לליאור

orhila

New member
עונה

אני מאוד שמח... אמנון לליאור למה, אם אני.... ליאור לעודד זה לא רק זה, אייל לשירלי מתי היית אצלה פעם אחרונה, עדן לליאור

כנסי../images/Emo26.gif

על ההתענינות דבר ראשון
א) אתמול לא נכנסתי בגלל הוירוס ב) מחר יש לי מבחן ארצי בתורה ויש לי מלא חומר ללמוד, סורי
יהיה מחר ב"ה.. ומירי סורי שהנצל"ש במשחק שלך...

../images/Emo78.gif"מי אמר למי?!"-התוצאות

אז הנה התוצאות ורק שתדעו שמזה התאכזבתי בקושי מישו ענה לי!!!!!
ילדה שו22ה-8 metalkal1 המקורית-28 לימור1997 -26 עד הסוף הטוב-6 TuLa MaSTuLa-8 dviridit-10 פ ר ח א ה ב ה-8 רעותי המתוקה-12 Ch00kAr GirL-20 dont be heavy-6 orhila-28 NoyAND yuda Levi-8 אלמונית מפורסמת-12 sivan 1 4-8 Miri בוהדנה-2 ברבי בסטייל-19 חולה אך ורק על יהודה-8 מורנוש המתוקה-6 ביי ומקווה שעכשיו יענו יותר הרבה

dviridit

New member
תשובות

1. זכטור לי שמשפט זה אמר פעמים רבות כמובן בלשון נקבה על ידי שירלי למיקי כשהיא שמחהה כי אמר לה ששהוא לא מאוהב בה 2. יונת לגולןעל אליאן כשביקשה להחזירה לעבודה 3. אמנון לליאור 4. עדן לליאור

dviridit

New member
נצל"ש אני מבקשת... שני דברים

שקשורים אחד בשני. גם אני רוצה לדעת אם מירי בוהדנה הזכירה משהו משאלותי אם ממישהו בכלל זוכר, לא הצלחתי ללראות גם עם יהודה לוי. אבל היום קרהה דבר יותר חשוב, לאמ תתאמינו איזה פספוס. נכנסתי לצ'/ט הלייב הזה של תפוז האירוח של אילנית ושוב לא הצלחתי ומידיד חמוד מאד שהיה שם במזל וכך לפחות נודע לי על זה, שהזכירו את שמי פעמיים כשהמנחה אמר 'דביר אמר שאת הזמרת המוערצת עליו'. אני חייבת לראות אם זה ישודארכ בשידור החוזר. בבקשה עיזרו אם מישהו יודע. תמיד יוצא לי מסך אפור אחרי שמופיע לכמה רגעים. עידית מודה לכם מראש

למעלה