אכן אכן אז... במקרה הכינותי מראש
ראשית המלצה מצויינת על
"מעולם לא היה מצבנו" הומור סאטירה וקריקטורה של אפרים סידון בהוצאת עם עובד - מעולם לא היה מצבנו הוא סיפורה של מדינת ישראל ובעיותיה בעבר: טרור, פלשתינאים, התנחלויות, דתיים, חילונים, אבטלה, אלימות וכו` - ועד הבעיות החדשות שעמן מתמודדת ישראל בהווה: טרור, פלשתינאים, התנחלויות, דתיים, חילונים, אבטלה, אלימות וכו`.
תרשו לי להמליץ לכם גם חיפאים וגם כאלה שבשבתות או ימי שישי מטיילים בשוצריה הקטנה של חיפה לתת קפיצה לעוספיה למקום שנקרא
"טאבון זמאן"-טעם של פעם
04-8399585 זה נמצא מול תחנת הדלק "דלק" יש שתי תחנות עם באים מכיוון חיפה התחנה השניה אז ממול יש שם כל מיני סוגי מאפים ומאכלים דרוזים שנאפים בטאבון. כמו ספיחה מחמ'ר ,עוף בטאבון,מסח'ן מה אני אגיד לכם נכוותי קשות.
יש אפשרות לשבת שם ואפשרות לקחת הביתה ואפשרות להזמין שיכינו לכם (החיפאים) אם תעברו במקום ספרו לי איך היה
זוכרים את העיתון "חדשות" (ציפורה מרכלת ועוד
) אז הוא יצא במהדורה מיוחדת קניתי (5 ש"ח) אני ידון עליו בסופ"ש הלוואי ויחזור העיתון לתמיד
אתם ביטחחח יודעים שבחיפה מתקיים "חג החגים" בין התאריכים 29 בנובמבר עד 27 בדצמבר בואדי ניסנאס בחיפה. הפסטיבל, בהפקת המרכז הערבי-יהודי בית הגפן, מתקיים זאת השנה העשירית במהלך שלושת החגים - חנוכה, רמדאן וחג המולד. מטרתו של הארוע לבטא את הפסיפס האנושי של תושבי חיפה והשכנות הטובה בין כל הדתות בעיר, ולעודד את הסובלנות באמצעות אמנות ויצירה. גם מומלץ מאוד. זהו להפעם "...התחלתי ולכן אסיים" שבת שלום