מי אמר את זה

מי אמר את זה

``רק אני חושב על מחרתיים כדי שיהיה לכם נוח מחר ושנוכל לקבור את המתים של אתמול`` (המקור באנגלית)

נלסון

New member
אולי צ`רציל, אבל בגירסה קצת שונה..

היה כאן איזה מסר סמוי? או שסתם אתה מאלה שאוהבים להעמיס את הראש בידע לא חשוב, שיהיה. סופטי הדבר החשוב בחיים, הוא אינו היכן אנו נמצאים, אלה לאיזה כיוון אנו נעים. ` אוליבר הולמס`

אסתרק`ה, שימי לב היטב....

....אני לא אדאג אתמול על מה שהיה היום כי מחר זה נגמר!!!!! הסירי דאגה מלבך, כולנו נגיע לאותו מקום מי מהר, מי לאט. :)

כשל לוגי

אתה לא תדאג (זמן עתיד) על מה שקרה אתמול (זמן עבר) והמחר לא יכול להיגמר כי הוא עוד לא התחיל.... העבר והעתיד הם לא יותר מאשר הקרנות מנטליות, האחד הוא בגדר זכרון והשני הוא הפנטזיה, ההווה הוא הממשות היחידה אבל מיד לאחר התרחשותו הוא הופך לנחלת העבר. אתי. נוסעת במנהרת הזמן.

softy

New member
לחיות, שרון...

הוא אחד הדברים הנדירים ביותר, רוב האנשים רק קיימים. סופטי ווילד.

אמר את זה...

נפוליאון לצבא שלו לפני שרצה לכבוש את רוסיה והממקור האמיתי הוא בצרפתית ןלא ידעתי לקרוא אז קראתי אותו באנגלית. אני אשאל עוד שאלה מי אמר: ``אין מקום שאין בו זמן ואין זמן שאין בו מקום לישון``

שרון-ב-

New member
איזה יופי !!

המשך לטעת בנו קצת בינה. אין מקום שלא מוצאים לו זמן ואין זמן שאי אפשר לעשות הכל על המקום שרון חבל על הזמן לישון

תשובה

ממציא תורת היחסות אלברט ניסח כך את משפט לאישתו כאשר הוא היה במעבדה שלו. אם אתם רוצים לדעת עוד, תגידו ואני אתן לכם עוד משפטים יפים של אנשים חשובים שחשבו הרבה כדי להגיד אותם.

נחשו מי אמר את זה?

אם הייתי כדור הארץ גם אני הייתי מסתובב סביב השמש`` (מקור ביוונית)

אני אתן לכם עו צ`אנס

אבל אני אשאל אותכם עוד שאלה מי אמר ``אני לא מתקלח בגלל שאני רוצה לשמור את כל הזכרונות שלי מאותו יום`` רמז גדול בן אדם שהתדמית שלו מאד נקייה. (המקור בספרדית)

למעלה