מי אמר אני

מי אמר אני

מי אמר אני ולא קיבל אולי קצת ערמוני אבל לא שואל מי אני אמר מי אמר אני ולא קיבל דבר אולי בעצם אדמוני אני אמרתי אני אולי אפילו צעקתי ונשארתי עם עצמי עגמומי אבל רומנטי

מי אני לא

אני לא הצופה. סתם דומה. לא ישן ולא חדש אולי יותר שמח אולי סתם מרוגש הכל אני שוכח ואולי סתם מצב רוח ואולי לא יודע מה מחפש לי תפוח לחווה החמימה אני לא הצופה אל תתבלבלו אגיש דבר מאפה ברגע שתשאלו

ביקורת

גם הדיוט יודע עיתוני כלכלה בלבד לא יוכל להחמיץ את גוש האני החוצה את השיר לכל אורכו ויוצר בו תעלת אגו לכאורה שקטה אך בהחלט צועקת איפה סקסופון ?

בדיחה

ענק אחד תופס אלכוהליסט נרקומן ומסטול ואומר להם מי שיסדר לי לילה כמו שצריך יוכל ללכת, מי שיפשל יגמור אצלי בצלחת. האלכוהליסט מתנדב להתחיל. הוא מסדר לענק דרינקים מעולים תוצרת חוץ והם מעבירים לילה מדהים.בבוקר הם קמים, האלכוהליסט רוצה לארוז והענק אומר לו: אתמול היה סבבה, אבל עכשיו יש לי האנג אובר מטורף. לןקח בעצבים את האלכוהליסט ואוכל אותו. בערב הבא מתנדב הנרקומן לבדר את הענק. הוא מכין לו שורות מזרקים ועיניינים, וכל הלילה הוא והענק מסניפים ושואפים, עד שהענק מתחיל לראות צבעים. בבוקר הנרקומן קם ומתחיל ללכת. הענק תופס אותו ואומר: אתמול הרגשתי מעולה , אבל עכשיו אני בדאון מטורף. הנרקומן לא מספיק להשתעל והענק אוכל אותו. בערב השלישי מכין המסטול ג´וינט ענקי ומעשן אותו עם הענק. שניהם מבסוטים עד הגג מתגלגלים מצחוק ,ובסוף נופלים לשינה מתוקה. בבוקר מתעורר הענק מסתכל על המסטול ואומר לו: אתמול בלילה היה מעולה וגם הבוקר אני מרגיש מצויין הבטחתי ואני מקיים. אתה יכול ללכת. המסטול לוקח את הדברים שלו ומתחיל לצעוד ביער. אחריי כמה דקות הוא שומע צעדים מאחוריו והענק תופס אותו ומרים אותו באויר. שואל המסטול: מה קרה? הבטחת שתשחרר אותי. עונה הענק : כן, אבל עכשיו אני במאנצ´יז.: -)

מזל טוב לקטקטית~58../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

מה עוד עושים פה שלא עשיתי ?

הולכים?

למעלה