מי אלה "ההרכב" מ-IMF?

Nishuk

New member
מי אלה "ההרכב" מ-IMF?

נכנסתי לאתר שלהם של "ההרכב" וגם לאתר של IMF והם נשמעים לי כל כך מעניינים יש לי הרגשה שהם יצליחו אבל בעקרון לא ראיתי עד היום שום ליריקס שלהם או אישהו שיר שגם לא שמעתי האם מישהו מכיר אותם או יכול להביא לי הרבה פרטים עליהם? או אולי הם יענו לי גם פה... מחכה לתשובה.

IMF

New member
אז ככה אחי תמיד שמח לעזור

באתר שלנו אתה יכול למצוא שירים שלנו אומנם מתחילת הדרך אבל עם תהיה לך טיפה סבלנות אתה תיראה בקרוב הרבה חומרים שאנחנו עובדים עלייהם בימים אלה באולפני יאגה יו או אולפנים אחרים בבקשה בישבילך טיפה פרטים אלינו על פי מה שנכתב בתחילת הדרך על ידי אלקס שלייזר בכריש הגדרת הארגון, מטרות והצהרת כוונות IMF הוא ארגון עצמאי של מוזיקאי היפהופ צעירים, אשר מטרתו היא להעניק עזרה ומסגרת לחבר´ה צעירים שעוסקים בכתיבת שירים/ביצוע של שירים/הפקות/יצירת אינסטרמונטלים. אנו חושבים כי הדרך הכי טובה להצליח היא לעבוד יחד למען מטרה משותפת, ועל זאת יתבסס הארגון. אנו נשתמש בכלי הכי חזק שיש לנו כרגע, רשת האינטרנט, על מנת לאסוף קבוצה של יוצרים צעירים רציניים ומוכשרים למען יצירה משותפת ואינדיבידואליסטית של היפהופ ישראלי משובח. וזה המקום החשוב להדגיש שהארגון לא בא על מנת לשרת חבר זה או אחר שלו אלא כארגון של עזרה משותפת אחד לשני,כלומר שכל מי שירצה להיות בארגון לא יכול לדאוג רק לתחת שלו אלא חייב וצריך לעזור לאחרים כי זאת בעצם המהות האמיתית של הארגון. תכנון מבנה הארגון : הארגון יהיה מורכב מ 10 - 20 האנשים הכי מוכשרים והכי רציניים שירצו להצטרף אליו. המטרה שלנו הוא שהוא יהיה מאוזן, כלומר כמה חבר´ה שחזקים בכתיבה שיביאו את הרעיונות. כמה חבר´ה שעושים ביטים וטובים בהפקות וכל השאר כמובן כאלה שמבצעים. כל כמה זמן יהיו מפגשים בהם תהיה החלפת חומר ורעיונות כלומר חברי הארגון יפגשו ביחד יראו מה הם כתבו ויביאו הקלטות והאחרים יעלו רעיונות ושיפורים לחומר שלהם. ניתן גם להחליף בליריקס ובהקלטות דרך רשת האינטרנט. עוד נושא מאוד חשוב בארגון הוא עניין הפרוייקטים, כלומר צוות הכותבים (שימונה אח"כ מהכותבים הטובים ביותר בארגון) יעלה רעיונות לכל מני פרוייקטים לשירים רבי משתתפים (סטייל תעודת זהות וכו´..) ופרוייקטים כלליים לשאר אנשי הארגון למשל : אם אחד מאנשי הארגון יעלה רעיון טוב לשיר או אינסטרומנטל אפשר לפרסם זאת באתר והמבצעים יוכלו להשתמש ברעיון זה כדי לעשות עם זה משהו משלהם. ומכאן אני מגיע לעניין הקרדיט, הקרדיט על שיר או על אינסטרומנטל יוענק במשותף להוגה הרעיון והמבצע, שלווא דווקא חייבים להיות אותו האדם שוב מתוך האמונה שיש אנשים שיותר חזקים ברעיונות ובכתיבה ויש כאלה שבביצוע ועשייה ודווקא השילוב בין 2 אלה יכולים להניב פירות מאוד מוצלחים. סה"כ במבט קדימה הרעיון הסופי הוא התקדמות של כל חברי הארגון ולבסוף אולי להקליט דיסק משותף, אבל בנתיים הרעיון הכללי הוא מסגרת ועזרה הדדית.

IMF

New member
אה אופס ההרכב

מחר כל הפרטים על ההרכב ועל התוכניות שלהם בעתיד מבטיח אביחי(צוות איי אמ אף)

ק ר ח

New member
כבוד ל-IMF

אני גם חושב שהם בדרך להצליח כל הכבוד להם ארגון שמטרתו לעזור ואני אומר את זה מעזרה כי הגעתי הבייתה בזכותם...
והמבין יבין...

IMF

New member
עכשיו כמו שהבטחתי פרטים על ההרכב

אז ככה ההרכב: ההרכב זה שני חברים שכוללים את DUCE-ניקולאס 17 ושלוש נקודות-16וחצי(אדיר) את ההרכב בהרכבו המלא לצארי לא תשמעו בזמן הקרוב אבל את הסולם השני שלהם ניקו תוכלו לשמוע בתעודת זהות שאיי אמ אף מתכננים בימים האלה ממש עוד קצת על ההרכב לדורו: להקת ההיפ הופ ההרכב נודסת כ לפניח שנתיים עם אני לא טועה והייתה אחד מהרכבי ההיפ הופ הראשונים ששרו ראפ שכונות עם לא הראשונים מכולם ויש אנשים שיעידו על כך ההרכב היום שרים על כל מה שעובר אליהם יום יום בשכונה שלהם על הקשיים היום יומים ועל החיים שהם חיו יום יום ונשמו אותם שעה שעה דקה דקה . בתכניותם של ההרכב היה להוציא סינגל של חמש שירים שיימכר באופן עצמאי אבל לצערי הפרוייקו הזה לא יצא לפועל עוד על ההרכב זה שבהתחלה היו שזילזלו בליריקס שלהם ואף אמרו שזה לא ריאליח ולא הגיוני אבל תאמינו לי כל מילה משיר של ההרכב באה מהלב ורק מהלב אני מקווה שעוד נזכה לראות אותם בהרכבם במלא עוד פעם אבל כבר אמרתי ואחזור את ניקולאס תוכלו לשמוע בקרוב מאוד כבר אמרתי איפה תודה ומקווה שעזרתי אביחי(צוות איי אמ אף)

IMF

New member
תיקונים

לצארי=לצערי הסולם=הסולן נוסדת=נוסדה לפניח=לפני הפרוייקו=הפרוייקט ריאליח=ריאלי אביחי(צוות איי אמ אף)

IMF

New member
סתם מכבוד

ה ק פ צ ה אביחי(צוות איי אמ אף)

Nishuk

New member
ואוו נשמע לי משהו מגניב לאללה!

תודה לך אביחי. אני מקווה גם לשמוע את ההרכב! וואי ממש אהבתי את העטיפה שלהם פששששש......

IMF

New member
תודה בחור צעיר

כבחוד גם לכם ולפי מה ששמעתי מניקו אתמול אתם תישמעו מההרכב בקרוב מאוד אביחי(צוות איי אמ אף)

למעלה