מי אחרון ?

מי אחרון ?

כל יום אני הולכת לבנק , וזה לא פשוט אני אומרת לכם , תמיד אותו דבר . כ שאני נכנסת אני רואה שניים שלושה אנשים עומדים בתור לקופות , "איזה כייף אין תור ..אני עומדת אחריהם" . ואז בסיבוב אקראי של הראש ..אני רואה עוד כמה שיושבים "נו טוב אני אזכור מי כאן ואהיה אחריהם ", אבל אז..צצים עוד שניים שלושה שעשו "סידורים" וחזרו לתור .... בשלב זה אני מתחילה לחשוש שלא אזכור את כולם אני מתחילה להיות במתח שאאבד את התור שלי ובלית ברירה שואלת את שאלת השאלות " מי אחרון? " תמיד אותו דבר ... יש את אלה שלא שמים לב ולא מתייחסים, יש את אלה שמסתכלים ימינה ושמאלה וממשיכים לשתוק, יש את ההוא שמתחיל לספור : "הוא לפניי והיא לפניו ..ההוא שם אחריי ויש עוד מישהו אחריו ..מי אחרון ? אולי אחד מאלה שיושבים , תשאלי שם" .... "טוב תודה - רשמתי, עזרת לי מאוד ..בא מ ת .." נו אין ברירה , אם אין אני לי מי לי, אני מתחילה לשאול אחד אחד מאלה שיושבים אם הוא אחרון עד שמוצאת את האחד המיוחל...לפחות פה אני תמיד מוצאת את המיוחל עכשיו מתחילות אצלי החרדות , הרי הזכרון החזותי שלי שואף לאפס, אם הוא יזוז מהמקום שלו אשכח אותו ולא אזהה שוב, אני מתחילה לשנן לעצמי : הוא לובש חולצה ירוקה, יש לו אוזנייה על האוזן (אולי הוא מהשב"ק) אה..הנה ..יש מה שיזכיר לי : יש לו תסרוקת מיוחדת כזו כמו כרבולת של תרנגול . יופי עכשיו אני רגועה ובטוחה שאזכור אותו...יושבת ומחכה ... פעם חשבתם על זה שלהיות "אחרון" זה מין תיק קטן כזה? , בכל זאת עוד מעט מישהו יכנס וישאל ואתם צריכים להיות בהיכון לענות.. לא הבנתי את זה עד שהרגשתי את הרגשת ההקלה בכל פעם שמישהו בא אחריי . יששש..העברתי את שרביט ה"אחרון" אני יכולה לשבת בנחת ולהרגע , אני כבר לא אחרונה . תחשבו על זה כמה מעייף רגשית בכל יום שאני הולכת לבנק.

s h o o s h a

New member
למה ללכת לבנק?

תני לאצבעות ללכת במקומך- היום אפשר לעשות כמעט הכל מהבית, מול המסך הביתי של המחשב. ואם צריך כסף... בנקוחור. זה מה זה פ@וט ובמחשבה נוספת...למה כל יום את בבנק? משהו שאת רוצה לחלוק איתנו?

למה כל יום ? כי יש לי מלא כסף להפקיד ...

אופס חבל שזאת לא התשובה הנכונה
אז אולי בגלל שיש איזה פקיד שזי"ף שמתחיל איתי ואני הולכת לראות אותו ... אופס גם זאת לא תשובה נכונה
אז נשאר עם התשובה האמיתית היחידה שיש לי : אני כל יום בבנק במסגרת העבודה .

יו..המודרניזציה פסחה עליכם?

מביקורי האחרון בבנק לפני שלושה חודשים קיבלה אותי המאבטחת בסבר פנים יפות...שאלה מה אני צריכה...אמרתי את הבנקאי האישי שלי..משה...אמרה לי יש לך כרטיס אמרתי כן..לקחה.. הכניסה למכשיר חדש שהותקן בבנק [הפועלים] יצאה לי פיתקית עם מספר ועם מספר עמדה...אנשים ישבו במקומותיהם בסבלנות.[אפילו הבדואים] .ועל הצג התחלפו המספרים..עד שהגיע תורי... התסריט שתיארת הזכיר לי בנק הפועלים סניף ערד לפני 15 שנה...מה זה זה???

ben 911

New member
מה את אומרת? ערדניקית? ../images/Emo12.gif

עד כדי כך התקדמה הקדמה אצלכם? פששששש ואני כל הזמן חשבתי שליד הבנק בערד עומד בדואי עם גמל קשור לשרוך...
ומי שרוצה למשוך כסף...
פשוט מעבירה וישששש עם הכרטיס בחריץ האחורי של הגמל.

../images/Emo13.gif ערדניקית ..אצלנו אני אפילו לא צריכה

את המכשיר עם המספרים . (מספר עם מכשירים זה דווקא נחמד אבל לא כמו ה"דבר" האמיתי חחחח) בחשבון האישי שלי אני מפקידה עם כרטיס אשראי ומקבלת אישור הפקדה עם תצלום של השיק ואת ההוצאות דרך הכספומט או הויזה . אבל במסגרת העבודה אני כמעט כל יום בבנק זה או אחר ובכולם אותו דבר כמעט . בבנק הצמוד למשרד שלי הלקוחות הם אנשי עסקים כך שכל אחד עומד שעה ליד הדלפק, יש פה אחד מקונדטוריה שמפקיד מזומנים ושיקים , מכל קופה הפקדה שונה ומכל יום הפקדה שונה , את מתארת לך איזה בלגן ? כל יום כמה קופות . דווקא נחמד המפגש הזה בבנק .. לקוחות פחות או יותר קבועים ...עוד מעט נעשה שם מפגשי פורומים חחחח

ben 911

New member
ציפורה...יש לי טיפ בשבילך. ../images/Emo140.gif

למה שלא תקחי פנקס ודף ותרשמי אותם? 1) זאת עם החולצה הוורודה והחצ'קונים על הפנים. 2) זה הקרח שדומה לרמי קליינשטיין. 3) ואחריו המעפן הזה שמחטט כל הזמן באף... 4) וגם זה שנראה כמו מתרומם זקן....אהההה לא. זה מנהל הבנק.

למעלה