גם בקולנוע אוהבים להראות אוכל בצורה חושנית ולא אחת לקשור אותו למין... סרטים כמו: החגיגה של באבט המטבח של מרתה וסרט יפני בשם טמפופו וסצינה מאוד מפורסמת מסרט ישן בשם "טום ג´ונס" (לא הזמר), עם אלברט פיני בצעירותו, כשהוא והבחורה אוכלים כרעיים של עוף בידיים... סצינה חושנית ביותר... ועוד כהנה וכהנה...
ליכלוך ובעיקר כלים נשארו אחרי הנסיון היחיד שלי לבשל. מאז, או שאני מוזמן לאכול, או שאני מזמין את עצמי לאכול. ולא, אני לא חי רק על אוכל, יש עוד משהו שמסב לי הנאה מרובה.
הייתי גם טבח באונייה וגם שף באולם ארועים נהייתי צימחוני מטעמי מצפון ובריאות. אבל מוכן לתת לך לייף כל מתכון שתרצי בתנאי שאין שם חיות או דגים או ביצים. מה שיוצא בעיקר סלטים מרקים קטניות פשטידות פיצות פלאפל כל דבר בתנאי שהוא לא זז. נעשה ברטר מתכונים כבקשתך תמורת עזרה במחשב ובאינטרנט. איך זה?
מעשה בחקלאי שגידל כבשים שביקש לשפר את הזנים הוא קיבל מתכון משף מקומי טלה ביין משהוא חלומי לוקחים אגן עם יין שמים בו טלה בן שבועיים מוסיפים מלח עלי דפנה וטועמים אם חסר דבר מה לא לשכוח גזר וכרפס וביכלל מירקות העונה וכך במשך יומיים להשרות את הטלה ביין ולפתע קרה לשף אסון הוא ניפטר באמצע המתכון איך המשיך בשיפור הגזע? אחרי כל העמל והיזע? בכה האיכר וניגב את העיניים אחר כך הוציא את הטלה מהיין ומה רואות עיניו הטלה אכל את הגזר והכרפס וגם פיפי וקקי השאיר אחריו חלפו חודשיים שלושה והטלה גדל לכיבשה ומזה שבועיים היא נותנת חלב בטעם יין.
אני מבשלת כי אני צריכה, בדרך כלל אוכל מאד בסיסי (לא שניצל וצ´יפס). עכשיו כשילדי גדלו ובעלי ואני אוכלים בעבודה, יוצא לי לבשל רק פעם בשבוע וזה הרבה פחות עול, למרות שכל פעם עומדת השאלה מחדש מה לבשל. אוי ואבוי, נזכרתי שעוד מעט הוא יעבור לעבוד מספר פעמים בשבוע בבית. מה יהיה?