בגלל שאני שונאת לבשל.... אני אוהבת אתרים של אוכל...... מקנאה באנשים שאוהבים לבשל. בישול בעיניי, היא יצירה.....יצירה של דבר שלם מחלקים שונים. יצירה המכילה גם טעם וגם ריח....ובטח צורה....הקורצת לעין. אני רושמת מתכונים, מעתיקה אתרים........שיהיה..... אולי יום אחד אחליט לבשל למישהו....... איך אתם בעסק הזה? מצורף אתר של תבלינים........סתם ככה...... זה קפץ לי בעיניים.......הצבעוניות שלהם........
לא יודעת לבשל, אין לי כשרון ולו כזית בנושא... פעם, כשחייתי במשך מספר שנים עם מישהו, קנו לי החברים את ספרה הראשון של רות סירקיס. שם התחלתי, שם גם נעצרתי. נו, טוף.... שפית לא יצא ממני
ותבלינים - רובם עושים לי פריחה (אמיתית, לא וירוטאלית),בעיקר התבלינים הצהובים כמו קארי, כורכום ושאר בני המשפחה.
מיום לידתנו האוכל מסמל נתינה, חום ואהבה (הנקה וחיבוק בזרועות אם). כשאני מבשלת למישהו אני מכניסה לתבשיל את כל האהבה שאני חשה כלפיו. אני אוהבת לבשל, אוהבת שאחרים נהנים מתבשילי, ושמתי לב ש...... בזמן שאני מרגישה בודדה, כעוסה, או נעלבת אני רצה מיד לאוכל ע"מ לקבל נחמה. גמני אוהבת לשוטט באתרים של אוכל, אוספת טיפים מפה ומפה, מנסה להיות יצירתית, לוקחת מתכון, מוסיפה\גורעת ומגיעה לוורסיה משלי, יצירה שלי... בתיאבון!
יש לו טעם של נתינה גדולה. והוא טעים כמעט כמו...........אור - גז - מה ???????????? יש לי חברה שאוהבת לבשל....... גם אצלה אני אוכלת מבלי להיות רעבה....רק בגלל צורת ההגשה.... והכלים..... על הטעם........מה יש לדבר? היא עושה אהבה עם האוכל...... התוצאה היא בטעם......... כשאני רואה עונש בבישול (בעיקר בשנים האחרונות שכבר אין למי להכין) היא מדברת בהתלהבות על הליכה להכין מטעמים..... אומרים שהדרך אל ליבו של גבר , עוברת דרך קיבתו..... אומרים.....
בקר טוב, הלואי שהייתי יכולה לסדר את הבלאגן שעשיתי עם הרשום שלי לפורום בקלילות כמו הבשול. אני כותבת - אבל אינני יכולה לקרוא דאר - ולהשיב עליו - ואני מרגישה לא בסדר עם זה. (טוסקה תודה)......... אני אוהבת לבשל, ליצור רעיונות ומתכונים. אוהבת להגיש את האוכל ככה יפפפה כי קודם אוכלים עם העיניים - !!!!!!!כרגיל....... אבל - לא תמיד זה בא. לפעמים הבשול הוא - כי צריך....... לפעמים שנחה רוח יצירה נינוחות אז ממש כייף לבשל, להכין - פשטידות סלטים וכל מיניים......... באתי לבקור קצרצר - לראות מ´שלום - בי בינתיים -
בישול שלדעתי זו אומנות בפני עצמה זהו אחד העיסוקים היותר חביבים עלי ויש לי אפילו "קבלות" בעניין,,כלומר למדתי את תורת הבישול וההתמחות שלי היא בקישוטי מזון ויש לי אפילו אלבום תמונות עם היצירות שלי שבהזדמנות אציג אותם לפניכם,,,
אם מדברים על אוכל (שתמיד קשור למין, משום מה) ....מצאתי בדיחה בפורום אחר...... ילד שואל את אבא "אבא, כמה סוגי ציצים יש"? האבא קצת מופתע - עונה "במהלך חייהן, לכל הנשים יש 3 סוגי ציצים" עד גיל 20, הם כמו לימונים, קשים ושפיצים עד גיל 40 הם כמו אגסים, יפים אבל מעט נפולים מגיל 40 , הם כמו בצלים "כמו בצלים, אבא"? "כן, בני היקר, אתה מסתכל עליהם ובוכה"!!
תראה לנו תמונות....מה אתה פרסי??? אם כבר אז לעבודה....אלאק תמונות. מתמונות אפשר לשבוע?? הן גם מריחות??? תגיד עם מי אתה חושב שיש לך עסק??? יאללה לארגן ערב... כל אחד מביא מטעם שאהוב עליו... ודיר באלאק ישראל, אם תביא אותו בתמונה. ואם כל אחד מביא משהו שווה.... זו יכולה להיות אחלה ארוחת גורמה... סודית ממש שונאת לבשל.... אני אקנה משהו שווה...ל ב ד ... לפעמים זה מצליח לי.
תראה לנו תמונות....מה אתה פרסי??? אם כבר אז לעבודה....אלאק תמונות. מתמונות אפשר לשבוע?? הן גם מריחות??? תגיד עם מי אתה חושב שיש לך עסק??? יאללה לארגן ערב... כל אחד מביא מטעם שאהוב עליו... ודיר באלאק ישראל, אם תביא אותו בתמונה. ואם כל אחד מביא משהו שווה.... זו יכולה להיות אחלה ארוחת גורמה... סודית ממש שונאת לבשל.... אני אקנה משהו שווה...ל ב ד ... לפעמים זה מצליח לי.