מי אוהב את fenix tx

Bizzy D

New member
מי אוהב את fenix tx

הלהקה הכי מגניבה שקיימת!!!!!!!!!!!!!

voodoo

New member
הם נחמדים...

אבל ..... לא אוהב אותם יותר מידי, יש להם יציאות נחמדות

voodoo

New member
זה אומר...

שמידי פעם יש להם שירים שאני אוהב ...

OPERATi0N_iVY

New member
הם חרא... ואם אתם אוהבים אותם אז

לפחות אל תקראו לעצמכם "PUNK" או משהו כזה...

punk

New member
שתוק

מי אמר שאני לא אוהב להקות אחרות יא פריק מסריח

OPERATi0N_iVY

New member
פחחח... הומו מסריח ומטומטם!

שומע להקות של בני 13 אמריקאים הומואים ועוד קורא לי פריק... כדאי שתזהר עם הזיוני שכל שלך יא סקייטר אפס...

voodoo

New member
כדאי שתרגע קצת ...

ותפסיק לקלל אנשים כי הם שומעים להקות שאתה לא אוהב ...

OPERATi0N_iVY

New member
מצטער,

אבל זה די מעצבן שאיזה אפס בן 13 שאתמול היה הולך עם חולצה שכתוב עליה "אני פריק גאה!!" עם ראש מורם וגאה, והיום הוא פאנקיסט כי הוא הוריד דיסק של FENIX TX ו-LAGWAGON מהאינטרנט, מתחיל לזיין את השכל סתם על דברים שהוא לא יודע...

voodoo

New member
התופעה הזאת די שכיחה ...

אבל מצד שני אני לא חושב שמילים כמו הומו טיפש יעזרו ... להפך, זה רק יכול לגרום לאנשים לאבד עניין..וחבל

punk

New member
שמע

שאתה הייתה בן 13 אתה גם היית כמוני אפס אפס! מה אתה מתלהב לי , בגלל שאתה יותר גדול אתה יודע יותר טוב! יא ארס מסריח

^NB^

New member
מה ערס

יא חתיכת אידיוט אני יודע מה הוא שומע (מהודעות קודמות) הוא שומע דברים הרבה יותר טובים ממך יא אפס. עלק punk בטח אתה איזה מעריצה בת 12 של בלינק 182 operation ivy הם הרבה יותר טובים מכל הפופ פאנק שבחיים שלך תשמע יא פריק אפס תעשה טובה לעולם לתתאבד. Oi!

dopey_wizard

New member
יאללה מה יש לכם אנשים???

למה לקלל אם אתם שומעים להקות שונות??? מה הקטע? שההוא ישמע מה שבראש שלו ושהשני גם! ולמה לקלל פריקים? יש פריקים טובים! בקיצור אני חושב שאתם מתנהגים כמו ילדים קטנים! תפסיקו אם השטויות! זה ממש מעצבן!!! (ההודעה הזאת היא לכול האנשים ולא רק לPUNK) ---> דוד

punk

New member
עשיתי את זה בצחוק

אני אוהב לשגע אנשים באינטרנט סליחה

למעלה