מי אוהב את DEAD KENNEDYS? ואיזה שיר הכי אהבתם?
T TimBuck2 New member 30/7/02 #2 אני שירים שאני אוהבת? הרמממ... SATURDAY NIGHT HOLOCAUST וKILL THE POOR וכל מיני דברים שג´לו עשה לבד וגם נאומים של הבחור.
אני שירים שאני אוהבת? הרמממ... SATURDAY NIGHT HOLOCAUST וKILL THE POOR וכל מיני דברים שג´לו עשה לבד וגם נאומים של הבחור.
I Ignition New member 30/7/02 #3 Holiday in cambodia השיר שאני הכי אוהב שלהם.. גם MTV GET OUT OF THE AIR.. משהו כזה.. אני אוהב את החצוצרות
Holiday in cambodia השיר שאני הכי אוהב שלהם.. גם MTV GET OUT OF THE AIR.. משהו כזה.. אני אוהב את החצוצרות
™ ™RA New member 31/7/02 #4 אני מאוד! השיר שאני הכי אוהב זה government flu וגם holiday in cambodia שיר טוב מאוד...
E ella bloody girl New member 31/7/02 #7 היי!! יואל הוא אחלה!!! היה לו דוקטור!! זה בערך מה שאני זוכרת לא הקשבתי בשיעור על הבלדות.... "אמר אז החובש" "יבב אז הפצוע" "אמר אז החופש" "אמר אז הפצוע" נראה אם לזה נופקס יכולים לעשות פאנק קאבר!! חה!!
היי!! יואל הוא אחלה!!! היה לו דוקטור!! זה בערך מה שאני זוכרת לא הקשבתי בשיעור על הבלדות.... "אמר אז החובש" "יבב אז הפצוע" "אמר אז החופש" "אמר אז הפצוע" נראה אם לזה נופקס יכולים לעשות פאנק קאבר!! חה!!
T themisfits New member 31/7/02 #8 להקה אדירה! שירים אהובים עליי: california uber alles nazi punks fuck off kill the poor
C Chen PunKuki New member 31/7/02 #9 לא משהו חוץ מnazi punks fuck off זה השיר היחיד שלהם שטוב. זהו. לא להקה משו.. נדי יא חסר טעם שכמוך (= סתם נשמה !
לא משהו חוץ מnazi punks fuck off זה השיר היחיד שלהם שטוב. זהו. לא להקה משו.. נדי יא חסר טעם שכמוך (= סתם נשמה !
F Fat mike New member 2/8/02 #13 dead kennedys nazi punk fuck off holiday in cambodia california ubber alles take this job and shove it
dead kennedys nazi punk fuck off holiday in cambodia california ubber alles take this job and shove it