מי אוהב את האוטו hummer

גירים אוטומטיים

מישהו מכיר בארץ מפעלים גדולים לשיפוץ גירים אוטומטיים? לא מכונים הקיימים תחת כל עץ רענן. תודה מראש.

© DrorZi

New member
למה ../images/Emo35.gif אתה הולך לשפץ צי של100רכבים

מה רע במכונים האלה
חלקם סופר מקצועים. על איזה גיר מדובר
דרור זי.

שפוצ

New member
מי אוהב את האוטו hummer

לכל מי שאוהב האמר, יש לי דגם ביחס 1:18 של האמר למכירה את הדגם המוקטן שלי אני הבאתי מארה"ב ואני חושב שזה כמעט היחיד שיש בארץ מי אוהב האמרים באופן כללי יפנה אלי באיסיקיו מספר: 98396528

לי יש כזה אמיתי!

אוףףףףףף איזה חלום רע סוכן הביטוח דרש ממני 45000 שקל בטוח על האמר התעוררתי מזיעה לא רוצה האמר אפילו לא קטן. זולי ברגע של זכיכות הדעת.

שפוצ

New member
אתה מלך

יש לך האמר אמיתי איזה מניאק איך הבאת אותו לארץ??? אתה לא אוהב את המפלצת הזאת??

ac cobra

New member
אתה לא היחיד שיש לו

לחבר שלי שחולה על הHUMMER יש לו 2 HUMMER אחד אדום וצהוב ושניהם 1:18 האדום סגור יענו וואגן והצהוה פיקאפ והוא בנתים לא מוכר אותם

שפוצ

New member
מאיפה השגת את ההאמר?

איזה עוד דגמים יש לך חוץ מהאמר? מאיפה השגת אותם? האמר 2 זה לא זה, אין לו את העצבנות של האמר 1 לא קוראים לחבר שלך במקרה רון???

ac cobra

New member
לא , לא קוראים לו רון

והוא הביא את ההאמרים באירופה ושוב יש לו 2 האמרים ולא האמר 2

שפוצ

New member
לאוהבי HUMMER שביניכם

אני מעוייינן לדעת פרטים מעניינים על האוטו יש לי דגם מוקטן של האמר ביחס 1:18 של מאיסטו

דגמים...

זה גם לי יש... מלא. דברים רציניים ביותר...:) מישהו יודע איפה אפשר למצוא כאלה (דגמים של משהו יותר מעניין מפורשה...) בארץ? רוני, שמלטף בחום את הCHEVY 57 1:18 שלו....

fazer

New member
יש לי אחד....

כזה רכב פתוח, יפה, קלאסי, מביצת הפתעה של קינדר, מישהו מעוניין?
Fazer (שמחורפן כבר מיום העבודה)

שי ז.

New member
תבדוק את הסוכן של ZF

אני לא זוכר את שם הקיבוץ אבל הם מאוד מקצועיים. במידה וברכב המדובר לא מותקן גיר של ZF תנסה את מוסך האחים ג´ורג´ את חוסיין ביפו. שי

ceyal

New member
גנרל גיר לא יודעים לשפץ גירים של

מכוניות אירפאיות מנסיון של 3 חברים עם 3 מכוניות שונות (אירופאיות)

למעלה