מיתר קרוע- פרק שני.

HimXAndXHer

New member
מיתר קרוע- פרק שני.

שם: מיתר קרוע. כותבות: הלן (אני) [[HimXAndXHer]] ומור [[DarkSideOfTheMoon]]פאנדום: RPF שיפ: אזהרת סלאש! ווילה וואלו/יונה ארון. דירוג: NC17.
ז'אנר: רומאנס, פלאף אם ממש בא לכן. מספר מילים: 2,796. הערות:
תודה רבה לנועה, שביטאה את הפרק.
הפרק מכיל תיאור מפורט של יחסי מין מלאים בין זוג גברים, על אחריותכם.
תודה לשאנה, שביטאה ולא הספיקה לשלוח. כפרעלייה.
הגעתי למסקנה שאני לא אוהבת את בראד פיט, אני אוהבת את הדמויות שהוא משחק. *נופלת*
כל הפיק נכתב ע"י וע"י מור, אז בבקשה, זה שאני מפרסמת את הפרקים לא אומר שהיא לא כתבה. תתייחסו אל שתינו בתגובות. אני אפרסם גם בהודעות, חכו חמש דקות.

HimXAndXHer

New member
חלק א'.

קרני שמש חורפית חדרו מבעד לתריסים הפתוחים למחצה, מאירות על יונה הדומע והכואב. ערב האתמול, הלילה המגשר ואירועי שעה קודם לכן התבלבלו והתמזגו, ויונה התקשה לחבר אותם. הוא שמע צלצול בדלת ומחה דמעה, הוא סידר מעט את השיער לפני שפתח את הדלת- מקווה כי ווילה עומד בצידה השני, וכשיפתח אותה הוא יחבק אותו וינשק אותו, ואולי אפילו ילחש באוזנו כי הוא אוהב אותו, ומצטער. אך היה זה קריס, נשען על המשקוף, יונה פלט יבבה וטרק את הדלת לאחר שקריס נכנס פנימה, הבעה חשדנית מרוחה על פניו. "יונה...?" "אה?" מלמל יונה. קולו היה צרוד. "אתה בסדר, אחי?" "כן, כן." שיקר. "מה אתה רוצה?" קריס הרים את פניו של יונה והביט לתוך עיניו. "לדעת מה עובר עלייך." יונה נאנח בעייפות בלי לומר מילה. הוא לא ידע האם לספר לקריס את האמת על אירועי 24 השעות האחרונות או האם לשמור את זה לעצמו. הוא פחד שכל זה היה חלום, ושקריס יחשוב שהוא יצא מדעתו. הוא זרק את עצמו על הספה ואלפי מחשבות התרוצצו בראשו. קריס בהה בו כמנסה לקרוא את מחשבותיו, אך ללא הצלחה. "זה בגללו, נכון? זה... זה בגלל ווילה?" אמר קריס ועיקם את פיו באכזבה כיודע את התשובה לשאלתו. יונה הרים את ראשו באיטיות והנהן לאישור. הוא הרגיש את פיו יבש ועבר בו עוד גל קר וחד של כאב. "אני שונא להגיד את זה, אבל ידעתי שזה יקרה- ווילה הוא, הוא לא בשבילך." יונה קם מהספה והבעת פניו העצובה התחלפה כעת בהבעת כעס. "ואתה כן? אתה... איך אתה יכול לומר את זה?" "אתה צודק, אני מצטער." מלמל קריס והשפיל את מבטו. יונה התיישב על ספה הרחוקה יותר מהספה שעליה ישב קריס, ולאחר דקת שתיקה החל לספר לו את כל אירועי אמש- אלו שזכר- ואת אירועי הבוקר. כשסיים לספר את כל הסיפור הוסיף יונה שהוא מבולבל ושהוא לא יודע מה לעשות, ושהוא- קריס- אולי חושב שהוא משוגע ושיצא מדעתו כי הוא בקושי מאמין לעצמו, קשה לו להאמין שכל זה באמת קרה. קריס שתק דקה ארוכה. "אני לא חושב שהשתגעת. אני גם לא חושב שהמצאת את כל זה, אבל אני כן חושב שווילה לא בסדר. איך הוא יכל להשאיר אותך ככה? כל כך- שברירי ופגוע." דמעה נוספת זלגה על לחיו הבוהקת של יונה. "א...אולי... המבט שלו היה כל כך מבולבל כשהוא קם ללכת והתאפק שלא להביט בי- אולי גם הוא מבולבל, בידיוק כמוני." הוא אמר בקול צרוד. נדמה היה שהוא רוצה לומר עוד משהו- אך פרץ שוב בבכי תמרורים. לדמעות של יונה תמיד הייתה השפעה מיוחדת על קריס. הוא הרגיש שגם הוא עומד לבכות וכרע במהירות לעבר יונה, אוסף אותו לחיבוק. כך בכה יונה בחיקו של קריס מספר דקות עד שהצליח להירגע. "אתה רוצה שאעשה משהו בנידון?" שאל קריס כאמא מודאגת, יונה ענה לו כאילו ללא מילים ובראשו של קריס נרקמה כבר תוכנית פעולה. יונה התנתק מחיבוקו של קריס. "תשמע, אני חושב שאני רוצה להיות לבד עכשיו אם לא אכפת לך..." הוא אמר בקול מלא דמעות, אפו היה אדום מבכי וכך גם עיניו. קריס השיב לו במבט מודאג ולא עזב לפני שהשביע אותו שלא יעשה שום דבר טיפשי, ושיתקשר אליו במידה וירגיש שהוא זקוק לחברה, או גרוע מזה- שמצבו יתדרדר. יונה הנהן ואמר "אני מבטיח." וסגר אחרי קריס המודאג את הדלת. ~*~ יונה שוב הריץ את כל אירועי אמש בראשו, אך הפעם הסתייג מהמחשבה כמה שהוא פגוע. הוא חשב על ווילה- כמה שהוא מבולבל ותלוש בינו לבין עצמו. הוא השווה אותו בראשו למיתר קרוע, שצריך להחליף על מנת להשיב את הגיטרה לתקנה. הוא תיאר לעצמו שכך מרגיש עכשיו ווילה, שכבר לא יודע מה הוא רוצה, במה או במי הוא חושק, ויותר גרוע מזה- מי הוא אם לא ווילה וואלו שמגדיר את עצמו כדו מיני- לא נמשך למין אחד בלבד , זו התנסותו הראשונה עם גבר ששונה בתכליתה מכל מה שהכיר אי פעם. יונה נזכר בעיניים החודרות ובגוף החיוור ולא יכל שלא לחשוב שוב על הדימוי התואם ההוא, בה השווה את ווילה למיתר קרוע, ווילה היה שביר ויוצא מן הכלל, זוהר וכל כך מרהיב, אבל הוא גם הרס כל דבר שהיה הגיוני בעיני יונה, המחשבה הזו גרמה לו לסוג של סחרחורות. יונה אהב את ווילה. יונה חשב רק על ווילה ורצה רק אותו, הוא הרגיש שהוא חושק אך ורק בו, הוא הרגיש רעב אליו כל כך שזה כאב. הוא רצה את ווילה כאן, איתו- להרגיש אותו, לנשק אותו, לגעת בו ולנשום אותו, להרגיש אותו כמעט כישות אחת, כגוף אחד. יונה התהפך במשכבו והבין שהוא מאוהב.|בדגש| ~*~ שתי דפיקות נשמעו על דלתו של ווילה. הוא יצא מהמקלחת, נוטף מים, ורץ לכיוון הדלת בעוד רק מגבת למותניו. הוא עצר לרגע, מתנשם, מול הדלת- מקווה שזה יונה שעומד בצידה השני. הוא פתח אותה באיטיות ומצא את קריס, נשען על המשקוף. "ק...קריס, מה מביא אותך לכאן?" הוא גמגם, מאוכזב מעט. "האמת...-" "אני מצטער, אני חייב לשים על עצמי משהו, ברשותך... אתה מוזמן לשבת בנתיים. אל תדאג, לא אתעכב, זה ייקח בידיוק שנייה." קטע אותו ווילה לפני שהספיק לסיים את המשפט, רץ לכיוון חדר השינה והתלבש במהירות. בנתיים ניצל קריס את ההזדמנות וסקר את דירתו של ווילה- מחפש אחר רמזים. הוא בהה בתמונה שהייתה מונחת על שולחן הקפה הקטן ליד המנורה, בתמונה נראו ווילה ועוד בחורה נאת מראה מחובקים, מאושרים.

HimXAndXHer

New member
חלק ב'.

"היי... אני מתנצל שקטעתי אותך קודם, מה התחלת להגיד?" הגיח ווילה מהחדר השני וחייך חיוך נבוך. "תראה, אני בא לכאן מהסיבה ש... אני מגיע עכשיו מהדירה של יונה." ווילה השתתק והבעת פניו התחלפה להבעה מסוקרנת. הוא הביט בקריס בעיניים מלאות תהייה, מצפה לשמוע מה בפיו בקשר ליונה. קריס הבחין במבטו ובהבעת פניו של ווילה. "אני אגיד לך את האמת, מצבו... לא בשמיים בידיוק. למען האמת הוא מדוכא ומבולבל. שבור." ווילה בהה בו מבולבל. "מ...מה? על מה אתה מדבר?" קריס החזיק את עצמו מלהתפרץ, לקח נשימה עמוקה ואמר- "תשמע, הוא חבר טוב שלי כבר שנים, וכבר המון זמן לא ראיתי אותו במצב כזה. אני לא בא להגיד לך מה לעשות או איך לעשות את זה, אבל אני מתחנן בפניך שתשים לזה סוף- או לפחות שלא תיתן לו סיבה להאמין שיש סיכוי שיקרה ביניכם משהו." ווילה הביט בו במבט חשדן. "אני מבין. תודה שבאת, אני חייבת לסיים כאן כמה עניינים, נתראה." הוא אמר ופתח את הדלת לקראת קריס, טופח על גבו. "אני רק מבקש ממך... שלא תפגע בו עוד יותר ממה שכבר פגעת... תודה על הזמן שהקדשת לי." אמר קריס ויצא החוצה במהירות. ווילה סגר את הדלת אחריו, נשען עליה ונאנח. המחשבות שרצו בראשו כל הבוקר חזרו לנבור מחדש בראשו. ~*~ POV קריס. קריס סובב את המפתח ופתח את דלת דירתו כששמע את הטלפון מצלצל. "אוי, חרא- חרא- חרא," גידף ורץ לעבר הטלפון. "הלו?" פלט לתוך השפופרת, מתנשף קלות. סיגריות ארורות, חשב. "קריס?" נשמע קול מוכר מעברו השני של הקו. "כן. מי מדבר?" שאל. "אוה, זה לינדה..." "לינדה!" קרא קריס, נבוך על כך שלא זיהה אותו בעצמו. "מה קורה, אחי?" "בסדר, בסדר... מה אצלך?" "בסדר." "תקשיב, אני לא יודע מה בקשר ליונה-" קריס עצר את נשימתו נוכח הזכרת השם. "- אבל ווילה נראה ממש מוטרד... עכשיו חזרתי מן הדירה שלו והוא התנהג מוזר." "אוה." "מה עם יונה?" "מדוכא ובוכה כל היום." לינדה צחק. "תקשיב, יש לי רעיון..." "מה?" קרא קריס. הוא תמיד אהב את הרעיונות של איש הראסטות הזה. "אני אקח היום את ווילה לפאב ואתה תיקח את יונה לאותו הפאב, בשעה עשר בלילה נפגש בכניסה. זה יהיה כאילו הפתעה, ואז נהיה נורא שמחים לראות אחד את השני ונשב ביחד. אחר כך אני ואתה נלך להזמין משקאות ולא נחזור. הם יהיו חייבים לדבר, אתה יודע..." קריס צחק. "אוה, לינדה, אני מעריץ אותך! אם היית כאן, אני נשבע שהייתי מנשק אותך!" "תישאר בדיוק במצב הרוח הזה, אני אצלך בידיוק עוד שתי דקות." שלוש דפיקות מהירות וחפוזות נשמעו על דלתו של קריס בידיוק לאחר חצי שעה מאז סיים לדבר בטלפון עם לינדה. הוא ניגש לדלת עם סיגריה ביד אני חייב להפסיק עם החרא הזה. חשב לעצמו ופתח ללינדה את הדלת, לינדה חייך את החיוך החצי נבוך חצי מתחכם שלו- מצפה לשמוע נזיפה או ירידה על כך שאיחר- אך נאנח בהקלה לנוכח העובדה שהפעם זה לא מגיע. "מה המצב, בנאדם?" קרא לעברו קריס, חצי נרגש וחצי מהורהר. "הכל טוב. מה הטון הזה עכשיו?" "אני חושב- אולי, אולי זה לא היה רעיון כל כך טוב להפגיש ביניהם עכשיו כשהכל כל כך חם- אולי מוטב שנניח לשניהם לחשוב ולהירגע, לתת לעניינים להתקרר קצת, אתה מבין?" לינדה הביט בו במבט מאוכזב. "לא, אחי, זה לא בא בחשבון, ואני לא אתן לך להשתפן לי עכשיו. השעה עכשיו 21:30 בידיוק. מכאן שנינו הולכים אני לווילה ואתה ליונה וגוררים אותם לבילוי 'תמים' בפאב בידיוק כמו שקבענו! ובלי להשתפן! אני אכסח אותך, אני נשבע!" "טוב, בסדר, בסדר! אתה עם האוטו?" "כן." "אחלה, אני חושב שאני אקח מונית, תן לי רק לקחת כמה דברים ונצא." "אתה לא הולך להשתפן לי, נכון? אני יכול לסמוך עליך שלא תדפוק הכל, כן?" שאל לינדה בטון מודאג. "כן, כן! סמוך עליי, אני לא אפשל ואדפוק הכל עכשיו." ענה לו קריס בהחלטיות בעוד הוא מסובב את המפתח בחור המנעול, נועל את דלת דירתו ושניהם יצאו למשימה חדורי מוטיבציה ותקווה שחבריהם הטובים רק יודו להם למחרת. ~*~ בשעה 22:30 בידיוק התייצב לינדה עם ווילה בפתח הבאר, עדיין משכנע אותו להיכנס. "אתה עוד תראה שתרגיש יותר טוב! נלך ברגע שתגיד שאתה לא מסוגל יותר, אבל רק תעשה לי טובה, בנאדם, ותן לזה צ'אנס." התחנן בפניו לינדה. "בסדר!" נכנע ווילה בחוסר חשק ונכנסו לבאר. קריס ויונה כבר היו שם לפני חצי שעה- כפי שקבעו קריס ולינדה במקור. קריס קפץ בשמחה ובירך את לינדה ווילה לשלום- אך בניגוד לתוכנית המקורית הוא לא העמיד פנים- הוא באמת שמח לראות את לינדה. יונה, שהופתע לראות את ווילה- וכך גם ווילה, כמובן, רק הגניב מבטים נבוכים וכעוסים לעבר ווילה וגם לעבר האדם שגרר אותו, קריס. כעבור מספר דקות, בדיוק לפי התוכנית- הכריזו לינדה וקריס שהם הולכים להזמין משקאות ושאלו בנימוס מי רוצה מה. "וויסקי." מלמלו ביחד ווילה ויונה בטון ממורמר והגניבו מבט חצי זועף אחד בשני. "בסדר," אישרו לינדה וקריס את הבקשה והלכו לכיוון הבאר. "טוב, מה, הם הלכו לייצר משקאות או להזמין אותם?" אמר ווילה בטון זועף במקצת לאחר 10 דקות ארוכות ומייגעות של שתיקה. "וואללה, אתה צודק. עברו כבר... 15 דקות מאז שהם הלכו." אמר יונה, מופתע, לאחר שהעיף מבט בשעון. "משהו כאן מסריח. אני מתחיל לחשוב שיש פה איזושהי תוכנית שאמורה לגרום לי ולך לדבר," אמר ווילה בטון חשדן, אך בלבו חשב שזה באמת מה שהם צריכים לעשות אחרי אירועי אמש. "הגיוני. אני חושב שכדאי שנעשה את זה." "נעשה מה?" אמר ווילה, מחביא את חיוכו. "נדבר, כמובן." הבהיר לו יונה בחיוך. "כן." השיב לו ווילה, מחייך גם הוא. "תראה, אני רוצה שנהיה עכשיו מאוד- מאוד- כנים, כדי למנוע עוד כאבי לב מיותרים לשנינו." הוסיף ווילה בטון רציני. יונה השיב לו בהנהון לאישור, מעודד אותו להמשיך. "הסיבה ש24 השעות האחרונות היו כל כך מבלבלות עבורי היא ש... לא הייתי בטוח כמה אני רוצה אותך- ברור לי שאני רוצה, ובאמת רציתי, אבל לא הייתי בטוח איך אני מרגיש בקשר לכל זה." "תראה... אני... זה כל כך הרבה בבת אחת, אני עדיין מתקשה לעכל את כל זה... זה מרגיש לי כמו חלום שאני מפחד להתעורר ממנו, שאני לא רוצה שייגמר, שימשיך לנצח." הוסיף ווילה בהיסוס. "אני חושב- אני יודע... זאת אומרת, ניראה לי ש- שאני- שאני אוהב אותך. אני לא רוצה שזה יגמר ככה- או ליתר דיוק, שייגמר בכלל." אמר ווילה והרכין את מבטו במבוכה קלה.

HimXAndXHer

New member
חלק ג'.

עיניו של יונה נצצו. "א... אה... אבל... ובכן... גם... גם-אני-אוהב-אותך." גמגם בהתרגשות. ווילה חייך, גם עיניו שלו נצצו כעת בשמחה. הוא התקרב ליונה באיטיות כמו מנסה לעצור את הרגע, להאט אותו, להקפיא אותו- ולחץ את שפתיו לאלו של יונה, טועם אותו- כמעט כמו בחדר ההלבשה. לא, זה היה יותר טוב, כי הפעם ידע בוודאות כי הוא באמת ובתמים אוהב אותו, ושזה לא חפוז ומהיר וכל כך לא ברור כמו בחדר ההלבשה... זה אמיתי ונכון, וכשיונה כורך את הידיים שלו סביב עורפו של ווילה ונאנח ווילה חופן את לחיו בידו ומנתק את הנשיקה באי רצון. "אני... יונה- בוא, לבית שלך..." יונה התנשם. "אין לי אוטו." "מונית." מלמל ווילה. יונה הלך לצד והתקשר לתחנת המוניות. ווילה נאנח ועצם את עיניו, משכנע את עצמו כי זה אמיתי וקורה ונכון. תמיד היה בו את הדפקט של האחוז הקטנטן שזה לא נכון, הוא תמיד עשה דברים רק כשהיה בטוח שהם בסדר במאת האחוזים... וביונה אין אפילו אחוז אחד שמבטיח לו שיהיה בסדר, וזה בכל זאת, מרגיש כל כך נכון. ווילה מרגיש שיונה הוא העוגן שלו, ושאם הוא לא יעגון תכף ומייד הוא יטבע ויונה... יאבד לו. בינתיים מונית עצרה ליד יונה והוא סימן לווילה לבוא. ווילה לא שם לב תחילה משום שהיה שקוע במחשבות, עד שקולו של יונה הנחית אותו בחזרה במציאות. "ווילה! בוא!" יונה סימן לו להיכנס למונית. ווילה נכנס למונית אחרי יונה, והחל לנשק את צווארו. "ווילה... ווילה... דיי... לא כאן..." התחנן יונה בעוד נהג המונית מביט בהם בתדהמה מבעד למראה. יונה נאנח בעונג ונכנע לנשיקותיו של ווילה. ווילה, שקיבל אישור להמשיך, החל משחיל את ידו מתחת לחולצתו של יונה, מלטף את בטנו ועולה למעלה באיטיות, מעביר את אצבעותיו בעדינות על חזהו, אצבעו מרפרפת מסביב לפטמותיו, ממששת אותן בעדינות. המונית נעצרה. "אההמ, זו הכתובת, לא?" ווילה ויונה התנתקו אחד מן השני. "כן, כן, זו הכתובת." אישר יונה והשחיל יד לכיסו, מוציא כסף ומשלם לנהג. "ואוו. זה היה מהיר." אמר יונה והעיף חצי מבט בשעון. "הזמן עובר מהר כשנהנים, הה, יונה?" אמר ווילה בחיוך ממזרי, מניח עליו את היד ומקרב אותו אליו תוך כדי הליכה לכיוון הבית. ~*~ בשנייה שיונה חלץ את נעליו והשיל את גרביו מכפות רגליו ווילה הסתער עליו. ידיו של ווילה מוללו את שולי חולצתו של יונה והרימו אותה, ויונה התנתק ממנו ופשט את בגדיו, צונח על המיטה. ווילה צחק, לא שם לב שהגיעו לחדר השינה, ופשט את בגדיו גם כן. "יונה..." מלמל ווילה באוזנו של יונה, וזה נאנח בתגובה. "ממ?" "אתה רוצה... אתה חושב...-" "אני בטוח." ווילה הרים את מבטו והביט עמוק לתוך העיניים הכחולות האלו שגרמו להורמונים שלו להשתולל, הביט בפה שהתנפח מעט בעקבות הנשיקות שחלקו מספר דקות קודם לכך, באף הישר, בעצמות הלחיים הגבוהות והבולטות ובתווי הפנים שהתאימו בצורה שעיוורה את ווילה, וכל מה שהוא רוצה זה להיות בתוכו, בפנים, לצרוח עם יונה ולגמור איתו. "יונה- איפה ה- ה-" "הווזלין שלי?" יונה דחק בו וצחק. ווילה הרגיש את עצמו מסמיק. "כן, נו," יונה צחק שוב והושיט את ידו למגירה, מגשש קצת בתוכה עד שמוציא משם בקבוק אטום וסגר אותה, זורק את הבקבוק לעבר ווילה שתפס אותו במהירות. "תן לי," מלמל יונה ומשך את הבקבוק מידו של ווילה, מיישר שלוש אצבעות לעברו ומשמן אותן לפני שפנה לעבר איברו של ווילה וגרם לו לגנוח ולרעוד. "אוקיי," מלמל יונה. ווילה הנהן והחדיר אצבע אחת, ויונה השתנק וציפורניו חפרו בבשר כתפו של ווילה. "אתה בסדר?" "כן, כן—" ווילה החדיר עוד אצבע. "פאק! אני לא בסדר, לא, אני לא, תעיף את האצבעות הארורות שלך מהגוף שלי זה פאקינג כואב—" שפתיו של ווילה קטעו את צרחותיו של יונה, חמות ורכות על שפתיו ומלטפות אותן בעדינות ואהבה. ווילה הזיז מעט את אצבעותיו לפני שהחדיר את האצבע השלישית, וזו גרמה ליונה לצרוח ולדמעות להיקוות בצדי עיניו. ווילה הצמיד את פיו לנקודת הדופק שבצווארו ונשף אוויר בחוזקה, ויונה נאנח והשרירים שלו נדמו להרפות. ווילה הוציא את אצבעותיו מיונה והחל לחדור לתוכו, זה היה כל כך חם ולחוץ ומדהים, הוא גנח ונאנח ויונה רעד מתחתיו, מקלל ומתייפח. ווילה הרים את עיניו והביט בפניו של יונה, והוא לא יכל לעשות דבר מלבד להביט בהן, לבהות, להתרכז בצפיפות שבתוך יונה ובכל קמט כאב שחורש את פניו, בכל התכווצות של שריר, בכל קצוות שיער סוררת שנופלת על פניו כשהוא נע תחת ווילה בכאב, בכל דמעה שזולגת מעיניו, פוצעת את ווילה באופן כה מטפורי וכה נוראי. יופי כמו של יונה לא נועד לבריות, הוא נועד לשמש ולירח המלא, הוא נועד לגשם, לפרחים ולרגעים אינטימיים. הוא לא נועד לאנושות, ובטח שלא נועד לווילה. אבל יונה נועד לווילה בדיוק כפי שווילה נועד ליונה, והוא חודר אליו עד הסוף וצורח, כי זה כל כך חם וצפוף וחזק וטוב. ווילה הודף, פנימה והחוצה, מחליק מיונה כמעט עד הסוף ואז נכנס בחזרה, והוא עוצם עיניים ורוצה לשמר את הרגע המדהים הזה. השרירים של יונה נרפים תחתיו, וכשהוא הודף לתוכו פעם נוספת הוא פוגע בנקודה מאוד מסוימת שגורמת ליונה לצרוח בעונג. "עוד," גונח יונה, ו-ווילה צוחק והודף לתוכו שוב ושוב, ויונה גונח וקורא בשמו, ו-ווילה חושב שזה הצליל היפה ביותר ששמע אי פעם. "חזק יותר!!" ירכיו של יונה מתלפפות סביב מותניו כשהוא מתחנן לחספוס ולמחילה, ו-ווילה רוכן לעברו ובתוך כל סבך האיברים שהם יצרו ונושק לו. הכל היה בנשיקה הזו: לשון, שפתיים, רוק, זיעה, שיניים, תנועה ותשוקה ואפילו קבוצת שיער מרדנית במיוחד של יונה, וזה מכוער וחולני ודוחה וזה בדיוק מה שווילה רצה- מה שווילה הזדקק לו. ווילה מגיע לשיאו, נסחף יחד עם מערבולת של מחשבות והתכווצויות ולא רואה דבר מלבד פניו של יונה, מלבד העיניים הכחולות והשפתיים הדקיקות. הוא נאנח וצונח על חזהו של יונה, הודף עוד מספר פעמים עד שיונה גומר גם כן, בעונג, בלבן ובצרחות. הוא מחליק מיונה ונשכב לצידו, כורך יד אחת סביב חזהו ונושם עמוק לתוך אוזנו. "אני אוהב אותך," ווילה מצמיד את שפתיו לאלו של יונה, והם נשארים כך כמה דקות, שפתיים מרפרפות אחת על השנייה. "גם אני אותך, ווילה," מלמל יונה כנגד שפתיו וזה שובר אותו, הוא מפסק את שפתיו של יונה בעזרת אלו שלו ומנשק אותו, מלטף אותו וחולש עליו, מסמן את הטריטוריה שלו. "אתה שלי," מספר ווילה ליונה לאחר שהוא מנתק את הנשיקה. "אני יודע," מאשר יונה, והוא מתכרבל לתנוחה עוברית בחיקו של ווילה, מרשה לו לגעת, ללטף ולאהוב בעת שהוא שוקע בשינה מבורכת, שבסופו של דבר אוספת גם את ווילה.

danduuu

New member
עכשיו אני מדפיסה-קוראת ומגיבה לכן

לזה מחר כבר
יהיה לי ספר על יונה ווילה בקצב הזה

DanaValo

New member
הלן, מור, אני סוגדת לכן.

בסוף הפרק, כשהעניינים נרגעו קצת [או באופן יותר פשוט, כשווילה גמר
] שמעתי ברקע את Poison Heart , זה נתן לכל הקטע הזה להיות כ"כ ריגשי ועמוק
אתן מוכשרות, עוד פרק, או עוד משהו. אני רוצה להראות לכן תמונה שלא קשורה לעולם אבל היא הצחיקה אותי
"Everyody Has A Poison Heart" ג'יזס, איזה כיף להיות מאוהבת. נדמה לי.
עכשיו אנחנו רגועות, ושמחות, ומתענגות [
] אבל גבירותיי, עוד שבוע בי"ס [למי שיש] אז נצלו את הזמן, תודה "הלור" [חיחי, משעמם לי הא? "הלור"= הלן+ מור]

DanaValo

New member
הו, שכחתי את התמונה.

ייאי, יחי הפוטושופ. [לאאניעשיתילצעריהרב]

HimXAndXHer

New member
תודה רבה בובה

לא הבנתי מה הפואנטה של התמונה, זה רק ווילה... זאת אומרת, מיילא אם זה היה שני בנים, אבל כשזה רק ווילה... @@; זאת אומרת, ג'י, זה חתיכת סלאש- ווילה/...ווילה!! ווהוו#$@#$ בכלאופן~ תודה רבה מותק, שעשעת אותי.

milkshakit

New member
סלאש של וילה ווילה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חח תמונה מצחיקה D:

every me

New member
../images/Emo99.gifבאמת שאין לי מילים.

כאילו יש מילים, הרבה, יותר מדי. אני יותר מדי בהלם כדי לכתוב את הכל. פשוט וואווו! זה מדהים כ"כ:ם שתיכן מוכשרות כ"כ. תודה!

HimXAndXHer

New member
תודה רבה בובה ^^

כל השבחים הולכים למור, אני סתם כותבת הפורנו שלה X:

אע, תודה לך ../images/Emo140.gif ../images/Emo9.gif

ממש כיף לקרוא תגובת כאלה.. תודה.. ו..אני שמחה- סליחה, אנחנו שמחות שאהבת

milkshakit

New member
זה ../images/Emo99.gif כל כך../images/Emo99.gif יפה../images/Emo99.gif

*מפנטזת על קריס, וילה ויונה ביחד*
חחח האמת כשקראתי על קריס ולינדה חשבתי שיקרה ביניהם משהו
סוטה שכמותי. הו הלן, מוכשרת אחת