מיתר קרוע- פרק ראשון.

HimXAndXHer

New member
מיתר קרוע- פרק ראשון.

שם: מיתר קרוע- פרק 1. כותבות: הלן ('ני) [[HimXAndXHer]] ומור [[DarkSideOfTheMoon]] פאנדום: RPF. שיפ: אזהרת סלאש! ווילה וואלו, סולן להקת HIM/יונה ארון, סולן להקת Negative. ז'אנר: רומאנס. דירוג: R חלש. מס' מילים: 2,001 הערות: ~ כל פרק מדורג שונה, והז'אנר יהיה שונה בכל פרק. בפרקים הבאים הדירוג יעלה, אז... על אחריותכם. ~ הפיק מוקדש לקאריני, שביקשה שאכתוב לה את הפיק.
. ~ הייתי כותבת את ה"סקלוני" הרגיל שלי, אבל הפעם אין על מה לסקול, כי זה יצא טוב. בזכות מור, אבל בכל זאת. האהא. ~ תודה רבה לפז הביטוא, שלמרות שהיא לא קוראת פה הרגשתי חובה לכתוב את זה. ג'ה~

inbal287

New member
את יכולה להוסיף בהודעות?

קבצים עושים לי בעיות כרגע :$

HimXAndXHer

New member
[בהודעות, בשביל ענבלירון.] 1.

ווילה ישב עם מיג'ה וברטון בפינה הקבועה על הבאר ששמורה רק להם, מעבירים חוויות מההופעה בפסטיבל שנערך כמה שעות קודם. לינדה איחר כהרגלו, חברי הלהקה תמיד צחקו על כך שההתארגנות שלו וסידור הראסטות לוקחים לו כל כך הרבה זמן, לכן תמיד כשהיה מגיע ב"איחור אופנתי" של לא יותר מכשעה הם היו מעבירים עליו בדיחות "כוסיות" וכדומה. אך בניגוד לערבים אחרים שהיו קובעים לשבת בבאר במקום הקבוע שלהם בשעה מסוימת, הם קבעו הערב להיפגש עם חברי להקת negative שפגשו מוקדם יותר בפסטיבל קיץ כלשהו שהתרחש קרוב לעיר הלסינקי והתחברו אליהם במהירות. "מה נסגר עם הנגטיב האלה? גם הם מתארגנים כמו כוסיות ודופקים איחורים אופנתיים של שעה לפחות?" התבדח ברטון והעיף מבט בשעון. "אחי, אני מופתע שאתה שואל את זה בכלל. הרי ראית את יונה, לא?" הצטרף מיג'ה ושניהם צחקו בקול רם. ווילה לא צחק. למעשה, הוא היה שקוע במחשבות ולא שם לב שבינתיים לינדה הספיק להגיע, להצטרף לחבורה ולהזמין לעצמו משקה. "ווילה...? אחי, הכל טוב?" שאל לינדה בדאגה והניף את ידו מעלה ומטה מול פניו של ווילה בניסיון להעיר אותו, בזמן שברטון ומיג'ה בהו הבעת פניו המוזרה וניסו להבין מה עובר עליו. "אה? מה?" קפץ ווילה בבהלה. "קרה משהו? הכל טוב?" חזר לינדה על שאלתו בקול מודאג. "בטח, בטח! הכל מצוין!" ענה ווילה, עדיין מבוהל, ובקולו נשמע בלבול מסוים. לינדה חייך חיוך שובב והנהן לרגע בלי לומר מילה, ואמר- "אני חושב שאני יודע מה העניין..." מיג'ה וברטון לא יכלו להתאפק עוד והחלו לחקור את לינדה במטרה לחלץ פירורי מידע, אך לינדה סימן להם לשתוק והמשיך באותו טון שובב ומסתורי- "אנחנו מחכים לנגטיב, הלא כך? הם עוד לא הגיעו... אני מתחיל לחשוב שהם מבריזים... או שליונה יש עוד פעם תקלות עם הפאן..." ווילה קפץ במקומו בשנית. "הא? יונה? איפה??" קרא בהתרגשות והביט סביבו מחפש אחר יונה, כל חברי הלהקה פצחו בצחוק. "אחי, מזמן לא ראינו אותו ככה! בחיי, צדקת! איך ידעת שקורה שם משהו?" זרק ברטון ללינדה תוך כדי צחוק. ווילה נזכר בפעם המי-יודע-כמה לאותו ערב בפגישתו הראשונה עם יונה בחדר האיפור, רגעים ספורים לפני העלייה לבמה. זו לא הייתה הפעם הראשונה שהם מופיעים בפסטיבל כזה, אך זו הפעם הראשונה שווילה פוגש את נגטיב- או, ליתר דיוק, את יונה. למרות שווילה לא הצליח להבין למה או איך, מהרגע שפגש את יונה הוא חש כאילו כל ההתרגשות הרגילה שהייתה בו קודם לכן מתעצמת ומשתלטת על כל גופו, מציפה אותו עד כדי כאב. הוא החל להרגיש איך קצב נשימותיו נהיה מהיר יותר ולבו החל להלום בחוזקה, הוא החל לשאול את עצמו האם זה טבעי להימשך למישהו בצורה כזאת... אך לפני שהספיק לחשוב על דברים נוספים קטע קולו הנבוך של יונה את מחשבותיו. "אה... ווילה וואלו, נכון?" ווילה הנהן, כמו מאשר את השערתו של יונה. "נכון מאוד, ואתה...?" "יונה ארון. נעים מאוד." אמר יונה בחיוך ולחץ את ידו של ווילה באיטיות, כמעט בהססנות, כאילו לא בטוח אם מותר לו לגעת בווילה, או האם כל זה באמת קורה. וילה החזיר לו חיוך רך ושניהם לחצו זה את ידו של זה למשך דקות ארוכות, שוקעים בתוך החוט הדק שנקשר בין עיניהם, מהופנטים אחד לעיניו של השני. "אני מצטער, אבל אני חייב לסיים להתאפר." אמר ווילה לפתע, בטון עצוב מעט. הוא ניתק את עיניו מאלו של יונה ולמרות העצב שהיה מהול בנימת קולו הוא לא הצליח להוריד את החיוך המגוחך הזה מפניו. "אה... אני מצטער..." יונה חייך במבוכה ושחרר את ידו של ווילה באיטיות ובאי-רצון. ווילה לא הצליח להיזכר מה חיפש, מה חסר לו להשלמת האיפור. הוא הסתובב, מבולבל, וניסה להיזכר מה הדבר האחרון שרצה לעשות אך מרוב התרגשות לא הצליח להיזכר. יונה הבחין בהבעת הפנים המבולבלת על פניו של ווילה וחייך. "איבדת משהו...?" וילה הנהן והמשיך להסתובב בחדר, מיואש. לפתע יונה הרים את האייליינר, שהיה בעצם הדבר שהיה חסר להשלמת האיפור של ווילה. "את זה אתה מחפש?" ווילה עצר להביט בחפץ שנח בין אצבעותיו של יונה, הוא חייך חיוך רחב והנהן בשמחה, מושיט את ידו לקחת את האייליינר מידו של יונה. "תן לי לעזור לך..." מלמל יונה ברכות ופסע לעבר ווילה. הוא החל למרוח בעדינות את האייליינר מסביב לעיניו של ווילה. ווילה לא יכל שלא לשים לב ליופי שכמעט וזהר מפניו של יונה: עיניו היו כחולות, זוהרות ועמוקות, ווילה חשב כי הוא טובע בהן; עורו היה לבן, כמעט מסנוור; אפו ישר, שפתיו דקות בגוון ורוד בהיר, כמעט בלתי נראה, ווילה חש בשפתו התחתונה רוטטת בתשוקה... יונה סיים לאפר אותו וניתק את עיניו מאלו של ווילה, שהביט בו במבט מתחנן ומעט מהופנט. יונה הסתובב והניח את האייליינר על שולחן האיפור. ווילה התקרב אליו, הניח את ידיו על מותניו הצרים של יונה וסובב אותו אליו. ווילה לא ידע מה הוא עושה, או למה, הוא פשוט ידע שליונה יש עיניים כחולות ומדהימות וששפתיו משוכות בליפסטיק שקוף, ושהגוף שלו חם ומוצק תחת ידיו ושהוא... טובע. הוא לחץ את שפתיו לאלו של יונה בעדינות, מחכה לתגובה. ידיו של יונה אחזו בעורפו והוא הסתער על ווילה, ווילה נאנח ודחף את לשונו בין שפתיו של יונה, פוער את פיו, טועם אותו. ליונה היה טעם מתקתק וממכר, ווילה חש את בטנו מתפוצצת מרוב תשוקה ורעב למשהו בלתי מוסבר. הוא אחז בירכיו האחוריות של יונה והושיב אותו על השולחן, יונה כרך את רגליו סביב מותניו של ווילה ונצמד אליו. ווילה השחיל את ידיו מתחת לחולצתו של יונה והרגיש את יונה מצמיד את זקפתו לזו של ווילה ומחכך את איבריהם זה בזה. ווילה גנח ונאנח כאילו רצה את יונה כל חייו. שתי דפיקות מהירות וקצרות בדלת גרמה להם להתנתק במהירות- אך כנראה שלא מהר מספיק. יונה מחה את פיו בגב כף ידו כשלינדה, שהספיק להבין ולראות מעט מההתרחשות בחדר, חייך במבוכה והודיע לווילה שהגיע הזמן לעלות לבמה. בינתיים בבאר, חברי הלהקה סיימו לצחקק והתייאשו מניסיונותיהם הכושלים לחבר את ווילה בחזרה לכדור הארץ ולרוקן לא מעט כוסות וויסקי שכבר ישבו ריקות ומיותמות על הבאר. לפתע הגיע לאפיו של וילה ריח מוכר, ריח מתקתק וכמעט משכר- לא של אלכוהול, ממש לא, אלא של... כמעט כמו הבושם של... "היי, יונה! מה קורה, אחי?" העיר אותו קולו של מיג'ה והנחית אותו בחזרה בכדור הארץ, באייס באר בהלסינקי. "אפילו מלכת אנגליה לא הייתה מתביישת באיחור שכזה!" אמר לינדה בנימה עוקצנית מעט ובגבה מורמת. "מי שמדבר!!" קראו ברטון ומיג'ה יחד וצחקקו בקול רם.

HimXAndXHer

New member
2.

יונה חייך בתגובה חיוך שיכור ונע בחוסר יציבות. מאחוריו הגיחו שאר חברי להקת נגטיב, סידרו לעצמם מקום ליד השולחן וסימנו לשאר להצטרף אליהם. יונה התיישב בכיסא הצמוד לכיסא של ווילה, וכולם פתחו בשיחה קולחת על ההופעה, על להקות חדשות בסצנה על מוזיקה בכלל. לפתע סיפר קריס שצץ בראשו רעיון לשיר חדש לאחרונה ואחרי ששמע את ההופעה של HIM היום, הוא חושב שזה יהיה נהדר לעבוד על פרויקט משותף לשתי הלהקות ושהקולות של שני הסולנים יתחברו מצוין. ווילה הנהן בהתלהבות ולגם מן כוס הוויסקי שלו כשהרגיש את ידו של יונה מלטפת את ירכו החיצונית. ווילה השתעל, משותק. מגעו של יונה היה כל כך עדין וטהור, ווילה רצה להתמסר לכולו ולהרגיש אותו לחוץ כנגדו בשנית, רצה להרגיש שהוא שלו וחושב עליו בלבד, רוצה אותו בלבד. קריס המשיך לדבר, מחטיף מדי פעם לפעם מבטים מודאגים בווילה, שנאחז במלותיו של קריס כאילו חייו היו תלויים בהן. ידו של יונה התקרבה לאזור חלציו והוא השתנק. לינדה זקר לעברו גבה ומלמל דבר מה על אלכוהול ועייפות. ידו של יונה ליטפה אותו ושפשפה מעט את אזור חלציו, ווילה נאנח ושקע עמוק בתוך הכיסא. יונה החל לשפשף במהירות והוא לא הצליח לעצור בעד הגניחה שהשתחררה מבין שפתיו, מקלל את המשיכות הארורות שלו ואת המגע הסוחף של יונה. יונה משך את ידו בחזרה אליו ולגם מן הבקבוק שלו, ווילה התנשם ופנה לעבר קריס. השעה כבר הייתה שעת לילה מאוחרת וחברי שתי הלהקות היו שיכורים ועייפים והחליטו שהגיע הזמן לחזור הביתה. כולם קמו ממקומותיהם, נפרדו ופנו איש איש לדרכו. לעומתם, הלילה של וילה ויונה היה עוד צעיר- הם החליטו להישאר עוד קצת בבאר לנצל את ההזדמנות שנפלה בחלקם להיות לבד- סוף סוף. ברגע שכולם נעלמו מעיניהם קפץ במהירות יונה על הבמה והחל לזוז בצורה שלא הייתה מביישת את החשפנית המוצלחת ביותר בפינלנד לצלילי המוזיקה שהתנגנה בקולי קולות. רוב הגברים במקום, שברובם היו שיכורים, היו בטוחים שיונה הוא אישה- ווילה לא התקשה להבין אותם- ובהו בו במבטים נרגשים, מפשיטים אותו- או אותה- בעיניהם. ווילה, שרצה את יונה רק לעצמו, התרגז והחמיץ את פניו. כשאחד מן הגברים התקרב לעבר יונה וליטף את קרסולו ווילה הסמיק מכעס. המחזה בהחלט לא מצא חן בעיניו, דבר שגרם לו למשוך את יונה בכוח מהבמה. יונה ניסה להתנגד, אך האלכוהול שזרם בדמו עשה את שלו והוא איבד את שיווי משקלו ונפל הישר לזרועותיו של וילה, כמו בובה רפויה. וילה לא חשב פעמיים ויצא החוצה להזמין מונית, בעוד יונה עדיין חצי מעולף בזרועותיו. וילה הכה את יונה על מנת להעיר אותו, הושיב אותו בתוך המונית והתיישב לצידו. הנהג שאל את וילה לאן הם רצים להגיע, ווילה מסר לו את כתובת ביתו של יונה, שהתגורר כמעט בקצה השני של העיר ופנה בחזרה אל יונה, שניראה רפוי מעט וחייך את חיוכו השיכור בשנית, עדיין זוהר ומקסים וכמעט מסנוור. וילה בהה בו ,מהופנט, בעוד אורות העיר משחקים עם הצללים על פניו העייפות מבעד לחלון. יונה התקרב לווילה והניח את ראשו בחיקו, ווילה הביט בו, מתמוגג. ניצוץ מאושר הבליח בעיניו והוא ליטף את שערו הפרוע מעט של יונה בעדינות. ~*~ יונה פקח את עיניו. החדר היה מטושטש וראשו כאב. הוא עצם את עיניו ופקח אותן שוב, ומצמץ מספר פעמים עד שהחדר החל להתייצב. הוא זיהה את חדר השינה שלו ותהה מדוע המיטה צרה כל כך כשהרגיש בזוג הידיים, שחבקו את בטנו התחתונה ברפיון ובגוף שהיה צמוד אליו. רגליו היו סבוכות עם זוג רגליים אחר והגוף הזה, כל כך חם ולחוץ אליו בצורה שהייתה יכולה להיות מגרה אילולא ראשו הכואב. הוא נאנח והביט מעבר לכתפו- מצפה לראות את קריס, הבן זונה הזה, או יותר גרוע, את לארי- ופלט קריאת הפתעה. "ווילה- מה- " הוא קרא בתימהון. "ווילה?" לחש. יונה סובב את כל גופו ונאנח קלות כשאיבריהם היו צמודים כל כך. ווילה פקח את עיניים והביט סביבו בבלבול, ואז חייך. "בוקר טוב," התמתח ווילה, "בוקר טוב," ענה יונה, והרגיש את אחיזתו של ווילה מתהדקת ומצמידה אותו אליו. יונה כרך את ידיו סביב עורפו של ווילה, לפני שיגיעו למקום אחר. "אני לא רוצה להישמע גס רוח, אבל... מה אתה עושה כאן?" שאל יונה בתימהון קל. ווילה צחק. "השתכרת אתמול, ואני התנדבתי להחזיר אותך הביתה." יונה חש בלחיו בוערות, והשפיל את מבטו במבוכה. "מצטער שעשיתי צרות." ווילה צחק. "הו, אלוהים ישמור, עשית צרות." הוא מלמל. "כן? אוי, אני כל כך מצטער, איזה זין, סליחה, אני חייב ללמוד לשתות"-יונה נקטע על ידי פיו של ווילה, שנלחץ לפתע אל שלו. יונה פתח את פיו, שפתיו מפסקות את אלו של ווילה, והרגיש את לשונו של ווילה נכנסת לתוך פיו. זה לא היה אגרסיבי או חפוז כמו בחדר ההלבשה, יונה נאנח ונצמד לווילה, נותן לו להוביל ולשלוט. ווילה רכן מעליו וידו ליטפה את חזהו החשוף של יונה, גולשת למטה. הוא החליק את ידו מתחת למכנסיים הצמודים של יונה ונגע, ויונה נאנח והזיז את ירכיו, לוכד את ידו של ווילה. ווילה הזיז את ידו מעלה ומטה ויונה גנח כי זה בדיוק איך שחשב שזה יהיה: מחוספס ומלא ברגשות, מפוצץ ומדהים. הנשיקה התנתקה ו-ווילה לא אמר דבר, מקשיב לגניחותיו של יונה בעת שזה קימר את גבו והתנשם בכבדות, גופו מכוסה במעטה דקיק של זיעה. ידו השנייה של ווילה עברה על עיקול לחיו של יונה ואגודלו לחץ על שפתיו ברכות, ויונה נאנח וגנח. הוא הרגיש במתח נבנה בבטנו התחתונה עם כל לחיצה נוספת של ידו של ווילה על איברו. זה היה הכל, כל מה שיונה אי פעם רצה או יכל לבקש. הוא עצם את עיניו בחוזקה וצרח בעונג, מתרסק לתוך מדשאות רחבות ידיים ושמיים סגולים, מעוטרים כוכבים, ופניו של ווילה עלו בעיני רוחו, ממוסגרים על ידי עשן הסיגריה שנעשתה לחלק מן הנוף של העיניים הירוקות, החודרות, השפתיים המלאות והעור החיוור. ווילה נשכב לצידו של יונה בלי לזוז, יונה פנה להביט בו, מתנשם בכבדות המום, גועש והרוס. יונה הביט בווילה ונאנח, ווילה היה כל כך חזק וישיר ולא מלוטש. קרני השמש שחדרו מבעד לתריסים הכבדים של חדר השינה נחו על פניו של ווילה, מאירות פיסות עור ומצלילות אחרות. הוא חייך אל יונה, יונה עצם את עיניו וקיווה שהזמן יעצור. הוא רצה להישאר עם המערבולות בבטן, עם קול נשימותיו של ווילה, עם החיוך הזה והאינטימיות ששררה בחדר החשוך למחצה. הוא הרגיש במזרון מתרומם כשווילה קם מן המיטה והתיישב. "מה- ווילה- לאן אתה הולך?" הוא רצה לקרוא, אבל גופו עוד היה מזועזע מן הרגשות והשאלה ריחפה באוויר, חירשית כל כך וחלשה. ווילה לבש את חולצתו, מסרב לפגוש במבטו של יונה. "ביי." מלמל וחצה את החדר במספר צעדים מהירים, טורק את הדלת מאחוריו ומשאיר את יונה מבולבל ודומע.

DanaValo

New member
פץ-פץ-פץ.

מעולהמעולהמעולהממעוללללה! |מזילהרירכמומטורפת| D: עוד-עוד-עוד. הדרן :] את מוכשרת :]

inbal287

New member
מדהים מדהים מדהים!!!

אהבתי! אני רוצה עודדדד
!! מוכשרות
.

HimXAndXHer

New member
תודה רבה בובה ^.^

[[אל תקשיבי למור, ההמשך יהיה רק עוד איזה שבוע.
.]]

חחחח בקרוב יקירתי, הוא לא זמן

מוגדר אך זה אומר לא עוד הרבה זמן, שבוע זה לא הרבה זמן!

milkshakit

New member
אהההההה@#!@#!!!!#!@#

הלן, אני מאוהבת בך רישמית!!! זה הפיק הכי מושלם שיכלת אי פעם ליצור! הכי הכי אהבתי את הקטע בחדר ההלבשה, גאד
עם האליינר... פשוט שלמות לשלמה
אבל אבל.. מה זה הסוף העצוב הזה? למה וילה עזב?
אוהבת אותך! השארת אותי עם טעם לעוד חח

HimXAndXHer

New member
הייהיי! זה נכתב עם מורכפרעליה~

והגבתי לך תגובה נזעמת באומנות על כך שלא קראת/הגבתXD לא ראיתיXDD סליחה בובה
ותודה רבה מותק!!
חח יוצא לי ולמור הכי טוב ביחדXD אני כתבתי את הקטע בחדר ההלבשה, את הקטע שיונה נוגע בווילה בבאר ואת הבוקר. מור כתבה את השאר [כמובן שאני שיניתי קצת אצלה והיא אצלי, אבל הבסיס והרוב... ^-^]] אקיצר תודה רבה מותק
.

milkshakit

New member
חחח זה בסדר :)

אז את-ומור- אני מאוהבת בכן (לא שלא הייתי מאוהבת קודם
) אבל עכשיו יותר

*מגלגלת עיניים*

אבל אבל הקטע של האיילינר היה הברקה שלי
כל השאר לחדר הלבשה עד הכינסה של לינדה של הלן הנבלה הזאת! רק היא מסוגלת לכתוב ככה!@

למעלה