מיתכדר לאוסיסטיק

מיתכדר לאוסיסטיק

מישהו שמע על\ראה אחד כזה בארץ? כמה בערך שווה אחד כזה בארץ?

באתר שממנו נלקחה התמונה לא

היה גם רשום מחיר? או העבודה שיש בערך 3נחשים כאלו בכל העולם?. אתה הרי יודע שבארץ אין שום מוטציה של פיתון מתכדר ובטח שלא את המוטציה היקרה מכל. אני מעריך שנחש כזה שווה בין 50-100 אלף דולרים.

naja

New member
הסיפור מאחורי הנחש הזה.

הוא שייך לראלף דיוויס, מגדל פיתונים מתכדרים מארה"ב. הוא (ואח"כ עוד שניים נוספים) בקע מזיווג של שני מופעים שונים ואף אחד לא ציפה שיבקע כזה דבר.

naja

New member
ושכחתי להוסיף ש....

אני מסכים עם יונתן לגבי המחיר ואולי אף יותר. אני חושב שכיום ניתן לדרוש ולקבל על כזה נחש בארה"ב את הסכום הזה וביפן אפשר להגיע גם לאזור ה-150000 זוזים.

naja

New member
ושוב תמונה של ההורים(בתקווה.)

ואם לא יצליח... כנסו לקישור בהודעה הראשונה (של האתר) וחפשו בדף הראשי את הסיפור....

לא ידעתי

שהנחש כל כך נדיר.. ראיתי כבר הרבה תמונות של לאוסיסיקים, אתה בטוח שיש כל כך קצת בעולם? מה בקשר למתכדרים אלבינו, יש בארץ? אני פעם ראיתי בחנות אחד שמוכר אלבינו ב 1000 שקל.. אבל אני בטוח שזה יליד טבע.

אתה מתבלבל עם פיתון בורמזי

שום יבואן לא ייבא לארץ פיתון מתכדר אלבינו. וקשה לי להאמין שמישהו הבריח נחש כזה ששווה כמה אלפי דולרים ומכר אותו לחנות במחיר כזה שהם יכלו למכור אותו ב1000 שקל וגם להרוויח.

גם לי

זה היה מאוד מוזר.. כשראתי את המיתכדר לא הבנתי כלל בנחשים, ולא ידעתי שמיתכדר אלבינו שווה כל כך הרבה.. אבל אני כימעט בטוח שזה היה מיתכדר.. והוא מכר את המיתכדר הרגיל ב1000 והאלבינו ב 1000.. הבעל של החנות שם לא ממש מבין בנחשים...

naja

New member
מתכדר אלבינו.

אני בטוח ב100 אחוז שלא ראית אחד כזה בארץ(ועוד בחנות חיות). לדעתי (כמו שהעדת) באותה תקופה לא ממש היית בעינינים ופשוט האמנת למה שהמוכר אמר. לא נשמע לי הגיוני שנחש ששוויו כ3000 דולר(לפחות-אני משער שאנחנו מדברים על שנה שנתיים ולא 10) היה נמכר בארץ בחנות במחיר הזה. אני אישית מוכן לקחת עכשיו במחיר הזה כל כמות של מתכדרים אלבינו שתביא לי. וקבל סיפור שימחיש לך את רמת הידע בחנויות חיות: נכנסתי לחנות וראיתי בואה יפה(בערך מטר וחצי) ורציתי לדעת מה מחירה.זה הלך ככה: אני:כמה עולה הבואה? המוכר: זה לא בואה זה פיתון בורמזי!! אני:(מסתכל לצדדים אולי יש שם גם בורמזי-לא היה...) לא הבורמזי, הבואה שבטרריום הזה(מצביע). המוכר: זה לא בואה זה פיתון בורמזי!! אני:(באותה תקופה היו לי בבית 6 בורמזים ו3 בואות) תשמע, זה לא בורמזי זה בואה. המוכר:תשמע אתה לא מבין בנחשים זה בורמזי!!! אני: תגיד, כמה עולה הבורמזי הזה? המוכר: 2500 ש"ח. בקיצור-לא צריך לקחת את החנויות חיות ביותר מידי רצינות. יש מעט מאוד חנויות בארץ שהמוכרים בהם מבינים בזוחלים.

naja

New member
ראית הרבה תמונות אבל....

רובן של אותו נחש.... מתכדרים אלבינו עוד לא הגיעו לארץ אבל אני מקווה שבעוד כמה שנים יהיו.

Liron Samuels

New member
בדיוק מה שבאתי להגיד...

גם הבורמזים הלואסיסטיקים הם די נדירים. אני מצרף תמונה של הלואסיסטיק מהאתר של בוב קלארק. (שימו לב שלנחש הזה יש עיניים שחורות לגמרי, בניגוד לעיניים הכחולות בנחש של ראלף דייויס)

naja

New member
לא רק העיניים שונות.

הנחש הזה הוא לבן לגמרי והוא בקע כתוצאה של הכלאה של צאצאי מתכדר לואסיסטיק שיובא מאפריקה לאנגליה. הנחש של ראלף דייויס אינו לבן לגמרי(יש לו פס צהוב דק לאורך כל הגוף) וכאמור הוא בקע לגמרי במקרה. לגבי בורמזים לאוסיסטיקים-ידוע לי רק על אחד שהיה אצל בוב קלארק לפני כעשר שנים ונימכר לאיזה יפני ושם הוא מת. ידוע לך על פרטים נוספים?

Liron Samuels

New member
naja

צודק בקשר למתכדרים. יש את הלואסיסטיק של בוב קלארק שמת וראיתי תמונות של עוד בורמזי לואסיסטיק אחד שעד כמה שידוע לי הוא עדיין חי. אני אנסה למצוא את השם של הבעלים שלו ואני אשים את התמונה של הנחש כשאני אמצא אותה.

אתה מדבר על דייב לאוסון?

האיש שלפני שנתיים דיבר ודיבר ובסוף שתק בלי שמישהו ראה משהו מכל התמונות שהוא פרסם.

Liron Samuels

New member
יונתן

אני לא זוכר את השם של הבנאדם אבל אני בטוח שהבורמזי הזה באמת קיים, אני מכיר אנשים שראו אותו.

Liron Samuels

New member
אולי בעצם זה כן

הבנאדם הזה. עשיתי חיפוש מהיר ומצאתי אתר שבו כתוב שדייב לאוסון הוא הבעלים של הלאוסיסטיק השני. יש גם תמונה אבל זה לא נותן לשמור אותה או אפילו לשמור את הלינק ישר לתמונה אז הנה את הלינק לדף שבו מראים את התמונה:http://www.reptimania.co.uk/burmese.htm חוץ מהתמונה שיש באתר הזה אני ראיתי עוד 2-3 תמונות של בורמזי לאוסיסטיק. כנראה שזה של אותו הנחש, אבל לא בטוח.

naja

New member
אם אני לא טועה.

שני הנחשים האלה היו בתערוכה בדייטונה לפני שנתיים. אני אחפש את הכתבה מאוחר יותר.

למעלה