מיתופיה

מיתופיה../images/Emo112.gif../images/Emo60.gif

כנס מיתופיה מתקרב אלינו בצעדי ענק, והרי ידוע שזה הולך להיות יום חג מטורף עבורנו, הפוטריסטים המושבעים
מי שלא היה בשנה שעברה, או שסתם לא יודע במה מדובר - זהו כנס שמשותף לקהילת ה"פ לבוגרים וקהילת טולקין הישראלית [השנה משתתפים בכנס גם קהילת נרניה בתפוז, קהילת חומריו האפלים וקהילת שיר של אש ושל קרח]. בכנס יש הרצאות מעניינות בנושאים הנ"ל ועוד שלל פעילויות מדליקות
מארגני הכנס החביבים ישמחו לתת לנו - כלומר, לפורום ה"פ בתפוז - חדר בו נוכל להתאסף, להיפגש, להכיר, לדבר, לעשות שטויות*:] (ויהיה בו מזגן!!) פרטים מדוייקים בקשר למפגש יתנו בהמשך
*שטויות נטולות ונדליזם ורעש רב, כן? האתר של מיתופיה, עם תוכנייה ופרטים והכל.

Fairywitch

New member
יופי לחיות בבועה... אבל אני ורבקה

באות מחיפה, ואני ממש מקווה שמצב ישתפר עד אז- אחרת אין לי מושג איך נגיע לשם, כשכרגע אנחנו לא יכולות לצאת מהבית
(וזה לא אישי נגדך, אלא כלפי כל מי שחושב שאם הוא לא חיפאי אז אין מלחמה מבחינתו
)

ממ

לא נראה לי שזה ממש יום חג והלל או משהו כזה, זה כנס לאוהבי פנטזיה, כולל הרצאות וכאלה. (ככה לפחות הבנתי מהאתר הזה..) והכנס הוא ב 24 לאוגוסט, עוד חודש, נקווה שעד אז בע"ה תיגמר המלחמה.

DoubleTrouble

New member
דווקא..

זה טוב שהאנשים שגרים בצפון יצאו מהטילים. ת"א מקום פי 10 יותר בטוח מחיפה נכון לעכשיו. ועכשיו חופש צרכים לצאת מהשעמום הנוראי הזה.

*שוקל אם לבוא*

אני מרושש ואין משכורת עד אוקטובר [אל תשאלו.] אולי אוכל להשיג קצת כסף מאמא בשביל זה. מי חושב שהוא יוכל להגיע למיתופיה? אני רוצה לבוא השנה, כי... השנה יצא הספר השישי, בטח יהיו שם תיאוריות על ימין ועל שמאל.

DoubleTrouble

New member
חחחחח

אשמתך שכל פעם שיצאת לאיזה מקום היית משלם על דניאל (סתם בצחוק). ואם אתה יוצא אני יוצא, בגלל שאמא שלי לא רוצה שאני יסע לבד באוטובוס (יאללה כבר שאני יקל אוטו וייפסיקו לדאוג לי
). אולי אני ילווה לך אבל בריבית של 5 ש"ח לחודש (בצחוק)

הו, יש הרצאה אחת מעניינת!

על כלי המאבק וטעויות העבר - הארי בספר השביעי / דודו זוארץ: מישהו מאיתנו יכול להגיד בלב שלם שאין שום ספק שהארי ינצח במאבק נגד וולדמורט, או יותר מכך, יחסל את וולדמורט עצמו ויגשים את הנבואה? כיצד ייתכן שנער צעיר שלא השלים את לימודיו ינצח את קוסם האופל הגדול ביותר בהיסטוריה, מוכשר ככל שיהיה? הארי פוטר אסף כלים שונים לאורך שנותיו וכעת עליו להשתמש בהם במאבקו או למות ולהשאיר את העולם מאחוריו להתמודד עם התוצאות. בהרצאה נסקור את יתרונותיו של הארי מול חסרונותיו של וולדמורט וננסה להעלות על השאלה: האם זה באמת מספיק בשביל לנצח?
וחנה שלנו מעבירה הרצאה על הארי פוטר ומשה רבנו! מאמר מדהים, חנה

skaramoosh

New member
למה תמיד אני מפספסת את הדברים השווי

השווים? אני לא יכוה אף פעם לבוא למפגשי פורום, הרצאות, כנסים, כלום! אווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווף

למעלה