מיתוס ביסקסואלי..

aשרון

New member
מיתוס ביסקסואלי..

Being bisexual/pansexual comes with a lot of misconceptions, myths, and problems. Let's talk about those

זה באבו נויירוטי

.

OMG איזה זיין שכל הבחור הזה

כמה שהוא מדבר, אלוהים. הקול המעצבן שלו - לא שרדתי 30 שניות. דלגתי לראות אם באיזה שלב הוא מתפשט, אבל הוא לא, ופצעי הבגרות סביב פיו לא הוסיפו לו לווית חן.
כן אני שטחי, טפש וילדותי.

Acoustic 3

New member
אז ככה. מדובר בבחור ילדותי בטירוף

שמתאמץ מאוד להסביר על דו מיניות ובעת ובעונה אחת מסביר כמה שהוא לא צריך להסביר.
פתאטי בטירוף.
&nbsp
שרון - אני בהלם שאתה צופה בבלוגים כאלה רדודים.
&nbsp
דרדק - הוא כזה רזה, הוא נראה כמו ספגנטי מהלך. אם הוא היה מוריד חולצה היינו רואים את הצלעות שלו. טוב שהוא לא עשה את זה.
חוץ מעיניים כחולות ושיער יפה, אין בו שום דבר.
&nbsp
בנוגע לדו מיניות - מה יש פה לדון? שכל אחד יעשה מה שבא לו. (גם אם זה אומר לשחרר לאינטרנט סרטון מטומטם שבו אתה נותן לעצמך מכות בראש ומילל על כמה שהסביבה לא מבינה אותך וכמה שלא אכפת לך מזה)

הוא בהתקף פסיכוטי או משהו?

צריך שמישהו ירה בו חץ הרגעה...
לא הצלחתי לראות יותר מדי כדי להתעמק במה שהוא אומר, אבל הוא בהחלט מעצבן.

aשרון

New member
חברים, קצת רגישות ולפתוח את הראש לאנשים ששונים מכם...

צפיתי בכמה סרטונים שלו, ומדובר בבנאדם מאוד מעניין. כי לאט לאט עם כל סרטון שעובר אנחנו כאילו מקלפים את השכבות החיצוניות שלו, עוד שכבה ועוד שכבה של הבחור עד שמגלים בנאדם מאוד מעניין שמתמודד עם החיים בדרכו שלו, שאני מוצא מעניינת.

כן, יש בו התנהגות מאוד נויורוטית, מדבר מהר, חושב מהר, מרגיש צורך לשתף בכל נקודה בנושא עליו הוא מדבר או מביע את דעתו עליו.
כן, גם אני מוצא את הדיבור שלו מעצבן ומוצא את עצמי הרבה פעמים חוזר קצת אחורה בסרטון כדי להבין מה הוא אמר.

בגדול הבחור בא עם כוונות טובות ומדבר על דברים מעניינים, משתף את הצופים בחוויות שלו ובהתנסויות השונות שלו בחיים. הוא מדבר על הנושאים השונים תוך כדי שהוא מספר על חוויות שהוא עבר, וזה הכי מעניין. כי הוא עושה את זה בדרך של סיפור. הוא לא סתם מביע דעה, הוא מספר סיפור מהחיים שלו.

אם תראו חלק מהסרטונים שלו תבינו שמדובר בבחור שפיתח התמכרות לסמים, וכעת הוא משוקם.
הצורה בה הוא מציג את הסיפור שלו היא מדהימה, הוא פשוט מספר על הכל, בלי מחסומים, איך הוא נכנס לזה, מה זה גרם לו, איך הוא השתקם, איך הסביבה שלו מתייחסת לזה, ממש הכל. זה מוציא ממני רק כבוד אליו.

ו-אם כבר דעה, אז הוא נראה לי כמו צ'נדלר בינג אחרי יותר מדי קפה.
(ולמה באמת לא עלו על הרעיון הזה בסדרה? יהיה היסטרי לראות את צ'נדלר בלי הרבה שעות שינה והרבה קפה).

תהנה כמה שאתה רוצה, אבל מה הקשר לרגישות וללפתוח את הראש?

עם כמה שמרגש אותי שיש לו כוונות טובות, מדובר בבחור מעצבן. אם אתה מתעניין בו אז שיבושם לך, באמת. אבל אל תקשר בין רגישות וראש פתוח לרצון להתמודד עם ה"דבר" הזה, כי אין שום קשר.

Acoustic 3

New member
מסכים בהחלט
, ומלבד זאת:

לכולנו יש סיפור חיים. מצד שני, לא כל אחד שיש לו סיפור חיים בהכרח צריך לעניין אותי רק כי הוא בחר לשתף את זה בוידאו.

אותי הוא לא מעניין. אני שמח בשבילו שהוא נגמל מהסמים, אבל זה בטח לא אומר שאני צריך לשבת ולהקשיב לערמת הזבל שלו רק בגלל זה. אין קשר כל זה לבין רגישות ולפתוח את הראש. הראש היה מספיק פתוח כדי לא לכבות אותו אחרי 30 שניות, אבל גם מספיק חכם כדי להעביר ביקורת.

aשרון

New member
חברים....

הכוונה ברגישות ולפתוח את הראש היא בתגובה למטר התגובות הקוטל שהבחור הזה מקבל פה .
מה זה קשור המראה החיצוני שלו, או שהוא נויורוטי?, זכותכם לא להתחבר, אני בהחלט מקבל את זה אבל למה לרדת על הבחור. יש דרך להביע דעה, למה דווקא בצורה מגעילה? זו הייתה הכוונה שלי.

זה מזכיר לי חבר'ה מהקהילה שחווים מדברים על חוסר סובלנות של חברי הקהילה אחד כלפי השני, ומתנהגים מגעיל אחד לשני, זה מה שהתגובות בשרשור הזה הזכירו לי.

אתה נעלב בשבילו, או שהוא גולש בפורום ורואה את ההודעות?

אני לא מנסה להתגרות בך, אלא באמת לא מבין. מה הבעיה עם להגיב לסרטון שחושבים שהוא גרוע? גם אם יורדים עליו באופן קצת מגעיל, זה לא שהוא נמצא פה בפורום ואנחנו הורסים לו את הביטחון העצמי.
והמראה שלו וזה שהוא נוירוטי בהחלט קשורים כי אנחנו צריכים גם לראות וגם לשמוע אותו.
יותר מזה- ברגע שהוא מעלה משהו לאינטרנט, שלא יצפה שלא יהיו ביקורות. אז גם אם הוא פעיל בפורום, שידע שיהיו תגובות. אין שום סיבה ללטף כל אחד כמו גור לברדור חסר ישע, לאנשים יש יכולות להתמודד עם המציאות.

*

זה בגלל שגרמתי לך לדמיין גור לברדור קטן ומכורבל?
* ואין בעיה. אני רק מזהיר לפני אקט הבאת הילדים שאין לי עיניים כחולות

Acoustic 3

New member
אה טוב היית צריך לפתוח עם זה

בלי עיניים כחולות שום דבר לא יעבוד

aשרון

New member
אתה באמת לא מבין את העניין?

אני לא נעלב בשבילו או דואג שמא הוא יעלב.
אני מדבר על ההתנהגות שלכם, על ההשתלחות חסרת הרסן מאחורי המקלדת. אתה מדבר על ביקורת, אבל יש דרך להביע אותה.
אני לא מצפה שילטפו פה אף אחד, אבל ממה שראיתי בשרשור פה, הגבתם כל אחד בצורה מגעילה ומתנשאת, דרך שהפכה כמעט לנורמה אצל רוב הטוקבקיסטים בארץ, אתה רוצה לייבא אותה לפורום, עד פה.

זכותך לומר שדבר כלשהוא גרוע, זו דעתך, אך לא ארשה התנהגות בה אחד משפיל את האחר כאן בפורום.

Acoustic 3

New member
שרון מה נסגר איתך?

מה זאת אומרת אתה לא תרשה?
אתה כחול. לא בעל דם כחול. הרגע.
&nbsp
הגבנו כמו שראינו לנכון וזוהי זכותינו. לא חצינו שום קו בשום אמת מידה מוסרית שקיימת.
וזהו.

באמת מה נסגר איתך?

אף אחד פה לא הגיב כמו טוקבקיסט עלוב אז אל תשווה, ולא הייתה השתלחות חסרת רסן אלא ביקורת סבירה בהחלט. אם כבר הביקורת שלך עלינו היא חסרת רסן, ללא פרופורציונלית, ואפילו מגעילה.
ומי זה האחד שמשפיל את האחר בפורום? לא מדובר בכלל במשתתף בפורום אלא במישהו שעושה בלוג ביוטיוב.

איזה מזל שלא הייתי היחיד

זו השתלחות חסרת רסן?
כן אני מגעיל, מתנשא, טוקבקיסט מהסוג היותר גרוע, אהה וגם טיפש, ילדותי, ציניקן חסר תקנה, קנאי, שונא כל מי שמתחת לגיל 60.
או א-מחייה, פרקתי מעליי.

אגב, אתה כקולנוען יודע יותר מכולנו את השפעת הויז'ואל על הצופה, אתה גם לומד איך להפעיל אותו בצורה מניפולטיבית על הצופה, מה לך שתזעם?

למעלה