חברים, קצת רגישות ולפתוח את הראש לאנשים ששונים מכם...
צפיתי בכמה סרטונים שלו, ומדובר בבנאדם מאוד מעניין. כי לאט לאט עם כל סרטון שעובר אנחנו כאילו מקלפים את השכבות החיצוניות שלו, עוד שכבה ועוד שכבה של הבחור עד שמגלים בנאדם מאוד מעניין שמתמודד עם החיים בדרכו שלו, שאני מוצא מעניינת.
כן, יש בו התנהגות מאוד נויורוטית, מדבר מהר, חושב מהר, מרגיש צורך לשתף בכל נקודה בנושא עליו הוא מדבר או מביע את דעתו עליו.
כן, גם אני מוצא את הדיבור שלו מעצבן ומוצא את עצמי הרבה פעמים חוזר קצת אחורה בסרטון כדי להבין מה הוא אמר.
בגדול הבחור בא עם כוונות טובות ומדבר על דברים מעניינים, משתף את הצופים בחוויות שלו ובהתנסויות השונות שלו בחיים. הוא מדבר על הנושאים השונים תוך כדי שהוא מספר על חוויות שהוא עבר, וזה הכי מעניין. כי הוא עושה את זה בדרך של סיפור. הוא לא סתם מביע דעה, הוא מספר סיפור מהחיים שלו.
אם תראו חלק מהסרטונים שלו תבינו שמדובר בבחור שפיתח התמכרות לסמים, וכעת הוא משוקם.
הצורה בה הוא מציג את הסיפור שלו היא מדהימה, הוא פשוט מספר על הכל, בלי מחסומים, איך הוא נכנס לזה, מה זה גרם לו, איך הוא השתקם, איך הסביבה שלו מתייחסת לזה, ממש הכל. זה מוציא ממני רק כבוד אליו.
ו-אם כבר דעה, אז הוא נראה לי כמו צ'נדלר בינג אחרי יותר מדי קפה.
(ולמה באמת לא עלו על הרעיון הזה בסדרה? יהיה היסטרי לראות את צ'נדלר בלי הרבה שעות שינה והרבה קפה).