הם אנשי מקצוע, אבל במהלך הכתבה נקטו בהרבה דעות אישיות ונעזרו במידע ממקורות עממיים, והעמדה האישית שלהם באה הרבה פעמים לידי ביטוי בייעוץ. שכל אחד יקח את מה שנראה לו, ויזכור שכתבו את זה אנשים, ועוד כאלה שלא נזהרו לחרוץ גם דברים שאינם חד משמעיים.
אוכל בריא ודל קלוריות אבל זה TOO MUCH. אני לא קונה את זה, שזו הסיבה שבחורה לא בולעת. שבחורה תהיה מספיק אמיצה להודות שלא בא לה לבלוע. אני מודה, אני לא בולעת אלא אם כן זה מישהו שאני אוהבת!
אני יכולה לומר לך בלב שקט שברגע שנודע לי על כמות הקלוריות, פשוט הפסקתי עם זה. אני לא אוכלת בריא וזה גם לא תמיד דל קלוריות, אבל אין סיכוי שאבלע סתם 150 קלוריות. אולי לחבר שלי כן, אבל אצלו (לצערי..) אנחנו לא ממש מגיעים למצב הזה.
הסברים כאלה. כנ"ל הבחורים. האנשים לא צריכים לתרץ ולהתנצל על ההעדפות שלהם במין. מי שמכבד את עצמו ואת האחרים - לא אמור ללחוץ על הפרטנר לעשות את מה שלא בא לו.
"אני לא בולעת אלה אם כן זה מישהו שאני אוהבת!" אז את בולעת כי הוא רוצה/אוהב את זה שאת בולעת ??? סורי אבל זה נשמע לי אפילו יותר ""גועלי"" לבלוע רק בגלל שהוא רוצה בזה. אם את לא נהנת לבלוע למה לבלוע ואם את נהנת מלבלוע מה הקשר לאהבה לא הבנתי.
אני בולעת רק בגלל שגבר רוצה את זה??? ממש לא! אני לא בולעת כי זה נראה לי אינטימי מדי, נכון שיש כאלה שיגידו שבכלל למצוץ זה אינטימי מדי, כל אחד וגבולות האינטימיות שלו, אני לא בולעת לגבר שאני לא מאוהבת בו, שאני לא בקשר רציני איתו
מה הקשר בין זה שאת מאוהבת/אוהבת אותו לבין הבליעה ?! אם את נהנת מזה סבבה (אני בעד). אם את לא אז למה לבלוע בין אם זה משהו שאת אוהבת ובין אם לא? האופציה השניה שאני רואה היא רק בגלל שאת חושבת/יודעת שזה משהו שהוא רוצה בו... את רואה אופציה שלישית שאני לא רואה ? או שאולי את מקבלת את החשק לבלוע בגלל שזה אותו אדם ספציצי שבו את מאוהבת ? אם הבנתי נכון הפעם.