מיתוסים

מיתוסים

לפני שבוע, חברה ללימודים שלי סבלה מפטריה וגינלית. היא סיפרה לי שאיזו חברה שלה אמרה לה שזה נגרם ממין אורלי- אם הבן זוג לא שוטף את הפה כמו שצריך לפני זה,הוא יכול לגרום לזיהומים שכאלה. והיא אמרה לי שבאמת היא בקושי מקבלת מין אורלי וכמה ימים לפני כן חברה עינג אותה אורלית, אז "הגיוני". זה קצת הבהיל אותי, וגם "התחבר לי" כי אני מקבלת ה-מ-ו-ן מין אורלי ואולי זו הסיבה. באותו שבוע היה לי ביקור אצל רופאת הנשים בכל מקרה ושאלתי אותה אם יש בסיס לשמועה. היא בפרוש ענתה שלא ושזה קשקוש. איזה עוד מיתוסים מסתובבים להם בכל הקשור לסקס?... שתפו ושאלו גם, כי לדעתי זה חשוב.

TopSound

New member
"מיתוס השפיך" ../images/Emo41.gif

יש מיתוס ששמעתי כבר כמה פעמים מסתובב שפליטת גבר משמינה/בעלת ערך קלורי גבוה... אז אמרתי אני חייב לברר את העניין ושאלתי מומחה בתחום הוא אמר לי שזה בולשיט!!! איך שאני רואה את זה זה עוד תירוץ של בחורות למה לא לבלוע/לתת לנו לגמור להם בפה.. הרי מי התעסק עם הדיאטה של בת הזוג שלו, לא ככה???...

TopSound

New member
../images/Emo26.gif

"פליטת גבר ממוצעת כוללת כ- 2-5 סמ"ק של שפיכה, המורכבת ברובה מחלבונים ופחמימות. הערך הקלורי של מס' גרמים בודד הוא זניח מבחינת עליה במשקל." תשובה שנתנה לי ע"י אחד ממנהלי פורום "טיפול מיני ומיניות" לפני מס' חודשים...

המידע על הערך הקלורי

היא מניפולציה והמידע על הערך התזונתי אינה מניפולציה? אפשר לחשוב שמישהי תחליט אם לבלוע או לא בגלל השיקולים האלה.

tokit

New member
זהו, שאני הפסקתי לבלוע מאז שגיליתי

אבל אני באמת לא דוגמא לכלום

צפנתי

New member
אפילו אם זה היה שומן טהור זה לא

מגיע ל150 קק"ל. שמן=9 קק"ל לגרם. 2.5 סמ"ק=2.5 גרם בקירוב מעולה, לכן המקסימום הוא פחות מ-25 קק"ל!!!! והרי זה לא שומן, אלא בעיקר מים. נגיד שזה ללא מים, רק חלבון ו/או פחמימה, 4.5 קק"ל לגרם, שזה עוד פחות, כלומר פחות מ14- קק"ל. מאיפה השמועה שזה 100 קק"ל ויותר? (אולי הריצה לאמבטיה לשטוף ת'פה שורפת 100 קק"ל?)

צפנתי

New member
כבר ראיתי, תודה. זה נוגד את חוקי

הכימיה כמו שכבר הסברתי, אלא אם כן הנפח הוא 10 סמ"ק והכל שומן. ואז זה כ-100 קק"ל.

tokit

New member
אני עם לינקים גמרתי..

כאילו שזו אשמתי שזה מה שכתוב שם..

צפנתי

New member
יש בדיקות מדעיות לערך קלורי.

אנליזה כימית, ביוכימיה ותזונה זה מדעים מדוייקים ולא אסטרולוגיה, אין מקום לכמה דיעות, יש את הבדיקות ויש שאר ירקות ומיתוסים.

צפנתי - לא ממש נוגד.

את מתיחסת לשומן יש דברים בעלי אנרגיה גבוהה יותר משומן לכן לא צריך 10 ג"ר או מ"ל ומעלה .

צפנתי

New member
????מה למשל????אנרגיה אטומית?

אורניום מועשר? נכון! ....אבל למרבה הצער הגוף שלנו לא ממיר שום צורת אנרגיה לאנרגיה כימית זמינה מלבד שלוש צורות: פחמימות, שומנים וחלבונים. וגם הם עלולים להיות לא זמינים במבנים כימיים מסויימים (לא נעכלים) מה לעשות אבל זה יותר עתיק מגילוי כוח הכובד. אשמח אם מישהו יחדש למדע משהו בתחום, אולי זה יפתור את בעיית הרעב באפריקה.

קראתי לא מזמן שהערך הקלורי הוא

150 ק"ק. זה ממש לא מעט. (קראתי על זה בYNET, במדור שלהם על סקס. מומלץ!)

לא שאני מסופרות הקלוריות ממש ממש

לא! אני פרה שבולסת הכל בלי חשבון. אבל.... .מכירים את המדור (בטח הנשים יותר מכירות וקוראות) בזמנים מודרנים? או שמא מוסף אחר של הצהובון ידיעות אחרונות, לא עקרוני מדור שנקרא "מהיום דיאטה"- אז תמיד בסוף, הכותבת רושמת מה אפשר לאכול במקום נגיד 600 קלוריות שוקולד- ומתחילה רשימת מכולת של דברים בריאותיים מגעילים.. אז אני, עם כל הכבוד, מעדיפה ב-150 קלוריות שפיך לאכול קרמבו וחצי! אפילו 2! אפילו 10!! אם יגיע היום ולזרע יהיה טעם של שוקולד גודייבה (יודעים מה, נתפשר, אפילו עלית הפושטי) אני אשתה גלונים ממנו!! גם אם זה יהיה 600 קלוריות למנת השפרצה אחת בלבד.

tokit

New member
אפילו אם לשפיך היה טעם של סושי טרי

אם הייתי יודעת שיש בו 600 קלוריות.. אין שום סיכוי שבעולם שהייתי בולעת אותו. עם כל הכבוד.. 45 דקות על הקרוס טריינר.. גם ככה, מאז שגיליתי שיש בו 150 קלוריות הפסקתי לבלוע..

איפה הרומנטיקה...

אם לשפיך היה טעם של משהו שאוהבים, גם במחיר קלורי מופרז, הייתי שותה בשקיקה. ככה זה כשאהבה "מזינה" אותך. יש הנאה כפולה. גם מינית וגם גסטרונומית. אבל כל אחד וסדר העדיפויות שלו. אולי, כשניתן יהיה יום אחד לשלוט על טעם השפיך כרצוננו, (טעם שפיך a la carte) נמציא גם את ה"שפיך-לייט" ויהיו כל מיני פרסומות א-לה יופלה אם כושיות רחבות מימדים שבולעות שפיך בטעם אננס עם חתיכות אפרסק מגביעים דמויי זין... רק 1% שומן.

למעלה