מיתוסים

matanbu

New member
יש צלצולי אופניים

שרואים אופניים וכאלה. שיעמם אותי אחרי כמה זמן...

LadyG

New member
האגדה על פול מקרתני מת

תמיד מצליחה להצחיק אותי. אני מצרפת לינק עם כל הפרטים.

ganooov

New member
היי, ליידי - שאלה: ../images/Emo13.gif

למה את תמיד אומרת "מצליח/ה/הצלחת להצחיק אותי?" זה נראה מוזר אחו שילינג שבנאדם כל כך רציני עד שמדי פעם מצליחים להצחיק אותו
. *אין צורך להגיב*

LadyG

New member
היי גנווווב - תשובה ../images/Emo13.gif

לא שמתי לב שאני תמיד אומרת הצלחת להצחיק אותי אבל מה מוזר בזה? כנראה שאני פשוט בן אדם רציני ורק לפעמים מצליחים להצחיק אותי. ובטוח שמת לב לכך שאני בחורה רצינית, נכון?

ganooov

New member
רק שתביני, ../images/Emo13.gif

גם בכינוי הקודם שלך השתמשת באותה גישה, של "הצלחה"
. שמתי לב שאת צינית, מהכרותי את עצמי ציניות לא תמיד שווה לרצינות
.

LadyG

New member
רק שתבין (סמיילי ענק)

אני מופתעת כל פעם מחדש, שיש בכלל מישהו בפורום הזה שקורא משהו מהדברים שאני כותבת - בלי ציניות (שוב סמיילי ענק - הסמיילים משום מה לא עובדים לי). ואולי אני צינית רצינית?

ganooov

New member
ייתכן ../images/Emo13.gif. ../images/Emo13.gif

אני מעולם לא מתפלא על זה שקוראים הודעות שלי, אני מתפלא כשלא קוראים
. *ביטחון עצמי בכמויות מסחריות*

סיקסטיז

New member
לא ניסיתי עדיין

אבל אמרו לי שצריך להפעיל את דארק סייד ומייד לשים PAUSE - בשניה 00:00 להריץ את הסרט , ובסמל של MGM , אחרי שהאריה שואג פעם שלישית יש לעשות מייד PLAY ואז זה אמור להסתנכרן ... צריך פעם לצאת מהעצלנות ולהשכיר את הסרט בוידאו ....:)

המיתוסים מזכירים את נבואות נוסטרדמו

כן שמעתי את כל המיתוסים אם תזיזו אחורה ימינה תנגנו שמאלה תזיזו תראש לצד וכך שהאוזן שלכם תיטה באלכסון תשמעו אחרת אבל זה לא זה אני חושבת שהמיתוסים... זה סתם גם אם תסתכלו בתנ"ך תגלו שהיה נבואה לרצח רבין נבואה אפילו לחוסר אסרטיביות של מצנע הייתה (
מה לא ידעתם
) בקיצור זה מן קטע כזאת אובססיה של אנשים של לקחת אקראיות ולהגיד שזה מכוון

בגושח

New member
בלאק סאבאת'

אומרים שאם שומעים את התקליטים שלהם בהיפוך ובסקראצ'ים ניתן לשמוע מסרים של לוציפר החמוד...

למעלה