מיתוסים

ThE RhythM

New member
מיתוסים

ישנם כלמיני מיתוסים ואגדות לגבי אגדות הרוק השונות, סיפורים כאלה שרצים ואפאחד לא ממש יודע אם הם נכונים או לא... לדוגמה - יש אנשים שטוענים שאם תריצו את הסרט "הקוסם מארץ עוץ" יחד עם הדארק סייד, ותתחילו אותם בדיוק באותה שניה, האלבום יהווה פסקול מושלם לסרט. ותחשבו על זה :) נו, אז איז המיתוסים אתם מכירים?

נושא חביב במיוחד :)

וגם מתאים לשם הפורום: "אגדות רוק"...:):):) הנה שלושה מהידועים ביותר: 1. האם יש מסרים שנשמעים, כאשר מנגנים את Stairway To Heaven הפוך? כמה וכמה (ואני מתכוון להרבה...) מעריצים של הלהקה טוענים ששומעים במהופך את המשפט: "Here's to my sweet Satan." זה מצטרף לגל השמועות שאפף ועטף את led zeppelin במשך שנים (ובעיקר את ג'ימי פייג'), בדבר היותם עובדי שטן. (הכל, כמובן לדעתי, קשקוש אחד גדול). 2. 'Paul Is Dead' . המיתוס הגדול מכולם של עולם הרוק, הטוען שפול מקרטני נפטר בתאונת דרכים, כפי שבישר לעולם שדר בשם Russell Gibb בתחנת רדיו מקומית בדטרויט. מה לא נאמר עליו? שלנון הפיץ את המיתוס מקנאה, שמעריצים בדו את הסיפור, שהסיפור פשוט אמיתי ויש לפול כפיל... 3. אלביס חי (אבל על השטות הזו ממש לא שווה להרחיב...)

yon2k

New member
בקשר לזפלין ולביטלס

באותה תקופה זה היה גימיק נחמד שמכר עוד ועוד תקליטים יש לי אפילו איפשהוא על המחשב את כל הקטעים הספציפים מורצים אחורה. פלאנט אומר כל מיני שטויות כאלה its gonna snow here's to my sweet satan six six six ועוד כל מיני שטויות רק גימיק בקשר לפול - לא ברור למה החליטו שהוא מת, אבל כל מיני פרשנים החליטו שיש מסרים בשירים של הביטלס, וכשהארבעה ראו איזה עניין עושים משמועה הם החליטו לקפוץ על הסוס ולעשות רמזים "מכוונים" בשביל למכור עוד. אם תגביר ממש בסוף של Strawberry fields forever תשמע את לנון אומר: i burried paul גימיקים נטו

yon2k

New member
והנה אתר

בקשר לפול http://www.turnmeondeadman.net/IBP/IBuriedPaulIntro.html

yon2k

New member
והנה עוד אתר

בקשר להודעות של לד זפלין והודעות מוזיקה בכלל

Wonder goat

New member
אלביס מ ת

טוב מיתוסים אמרתם אוקיי הנה זה בא יש לי אחד על טופק סתם אני צוחק ואיי לא ניראה לי שיש לי היה משהוא עלזה שסלאש הגיטר מן של הגנס היה לו מיןפיגור סיכלי שכזה וזה מה שהפך את הנגינה שלו לכלכך טובה עם זה לא נכון תקנו אותי. hollies.........

הוא לא מת הוא מוכר בחנות תקליטים

של ג'ים מוריסון בוויסקונסין, שם ג'ים ואלביס חיים כזוג נשוי לאחר שנישאו בנשואים אזרחיים בקליפורניה, מה לא ידעתם?

ganooov

New member
שקרןשקרןשקרן! ../images/Emo13.gif

איך הוא הצליח להפוך ממוכר סיגריות בצמתים למוכר בחנות התקליטים של אלוהים?

ganooov

New member
היי, ילדים... ../images/Emo13.gif

אני נוהג להתעלם מנישואים אזרחיים
.

אלביס חי זו מציאות עצובה

לעיתים אתה רואה ברחוב גברים פאתטים בשנות החמישים לחייהם, מוכרי סידקיות או נהגי מוניות שמראים לך ש'אלוויס חי' פירושו חוסר הגשמה עצמית אומללות מרירות וחיים בבועה של אדם קטן
תהיה נחמד לאחד כזה שתפגוש אותו ברחוב

Nir of GondoliN

New member
בקשר לקוסם מארץ עוץ

לא רק שזה נכון אלא גם שזה נעשה ופורסם. אפשר למצוא את זה במקומות שאסור להזכיר בפורום, אם אתה מבין למה אני מתכוון.

Chocoholic

New member
הכוונה בנכון

היא הכוונה שיש באמת דמיון בין הסרט לפס קול בלא מעט סצינות. אבל פינק פלויד לא כתבו בכוונה את DSOTM כפס קול לסרט הזה.

noosh

New member
אני חייבת לנסות את זה!

אני תמיד מתעצלת
אני לא מבינה, אני צריכה להשתיק את הסרט ולשים את הפסקול, או לשמוע את שניהם במקביל? חוצמזה.... אם מישהו יכול לפרט קצת יותר על האגדה שפול מת.. כי אני שומעת פה ושם קצת, אבל לא ממש מבינה מה כל הסיפור

למעלה