"מיתון שמיתון"?
נו, אז איך מרגישים אצלכם את המיתון? אני שומעת מכל כך הרבה אנשים סביבי על צימצומים ופיטורים וכו' וגם מאלה שיושבים בבטחה במקום עבודתם, אני שומעת על הידוק החגורה וחסכנות. אז אמנם לי עדיין אין משפחה גדולה לפרנס ואני אדון לעצמי (ה"יחידה המשפחתית" אצלנו כוללת אותי, את הזוגי ואת החתולים
) כך שטפו-טפו-טפו, אנחנו לא מרגישים מאוד את סימני המיתון ההולך וקרב, אבל עדיין... פתאום אני מקפידה יותר לקנות את מה שבמבצע, מחפשת את ההנחות, משווה מחירים. כל אלה הם דברים שעשיתי קודם לכן, אבל עכשיו מבלי לשים לב- אנחנו מקפידים עליהם יותר למשל- לתכנן מראש את סדר היום שלנו כדי לחסוך בנסיעות ובהסתובבויות מיותרות, לפצל את הקניות שלנו למקומות הזולים יותר, לתכנן מראש מה אנחנו הולכים לבשל השבוע כדי לעשות קניות ממוקדות וכו'. בנוסף- פתאום בכל החנויות (כמעט ללא יוצא מהכלל) יש סופעונה, מבצעים, הנחות וקד"מים. אין ספק שעכשיו, למרות ש"מצב" קצת יותר קשה לי לעמוד בפיתוי. פתאום החולצה שרציתי שעלתה 200 ש"ח (ולא קניתי כי הלכתי "לישון על זה"
), עולה 120 ש"ח. ופתאום הנעלים ב 40% והסט ספלים המקסים שנורא רציתי ב 1+1... אז אני מרשה לעצמי "לחטוא" באיזו חולצה או פינוק שעכשיו הוא במחיר מצחיק, אבל עדיין- מחכה ל"ירידה הגדולה". ומה איתכם? מתפתים? חוסכים? אולי בגלל שפתאום כ"כ זול- קונים יותר?
נו, אז איך מרגישים אצלכם את המיתון? אני שומעת מכל כך הרבה אנשים סביבי על צימצומים ופיטורים וכו' וגם מאלה שיושבים בבטחה במקום עבודתם, אני שומעת על הידוק החגורה וחסכנות. אז אמנם לי עדיין אין משפחה גדולה לפרנס ואני אדון לעצמי (ה"יחידה המשפחתית" אצלנו כוללת אותי, את הזוגי ואת החתולים